- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Тая чешма от "направи си сам" ли си я гледал?
Като обичаш високи скорости и адреналин и тн. иди си карай в гората колко искаш. Аз не искам да умирам заради празноглави некадърници, само защото били "любители на адреналина", разбра ли за какво става въпрос; иначе щом имаш възможност - купи си и Bentley, тва не е моя работа - имал си пари, купил си;
* Да те светна нещо - изобщо не ме интересува на кого си син, с кво се занимаваш и дали си на кеф, тъпо-остро - как искаш скачай.
^ Глууупости. Много е яка даже. Това е от старите G-класи, нема такава гъзария.
Грозна кола можеш да наречеш Fiat multipla.Това е ръбеста кола.
Или Nissan juke. С фарове на капака.
тъпако чешмата първо не съм я праил аз , ти второ знаиш ли как изглежда къщата ми и кво има вътре мно си прост обачеплюс тва аз нямам намерение да инвестирам в мивки , имам по важни цели , ти ако искаш си издидаи чурката на дядо ти в двора
става ли , розовко
![]()
![]()
аве момче кои е казал че ме интересува ти пък кво мислиш с кво съм се занимавал и т.н.тва начин да ми отвлечеш вниманието че нямаш комплекс ли е
интересно ми е точно ти кво ше ми кажеш на улицата
гласчето ще потрепери и ще изхлъцнеш
яй качваи са в насирника ти и караи с 20 , костенуркo
миличка тва е военната версия ама няма да ти обяснявам понеже както каза не си компетентна , наи много да ме изгледаш като талибан гледа лаптоп примернокато го видиш в града всъщност ше поискаш да се повозиш да те помислят за мутреса
лапетата си праят фотоси до колата
за тебе фотос обаче няяма муахаха за теб ще има нещо друго ама няма да споилвам ся всичко , само щи кажа по добре не са качваи ватре ако не си особено смела
![]()
аве да ти кажа имаш право хората го усещат тва , аз не го вярвах преди ама се убеждавам за сетен път , точно щото изглежда като контеинер от онея на маерсквиждат че не ми пука че ще се блъсна и правят път , другото удрял съм доста коли и ми е нямало нищо ама ся да не навлизам в подробности които не ми се споделят
![]()
Последно редактирано от Nakadah : 11-13-2013 на 06:42
Хахахаха тоя пък се хвали, че е удрял коли. Дейба лекенцата...
тъпанар удрял съм когато са ме запушвали и не мога да изляза , ясно ли е ЧАНАК![]()
другото избутвал съм и нахални шматки , както и тебе ще те избутам в таламбаза![]()
предлагам като дойда в плодвид и видиш г-то да ми кажеш че съм лекенцемноо голямо леке съм да знаиш
![]()
къв мотор е G-то
тва е пълна помярщина и няма да мине отникадетия шматки които си купуват амг-та и т.н. си ги карат по кафетата , доста хора са ме виждали откъде минавам аз
плюс туи само тва ще добавя щото тука четат и олигофрени и не искам да ги светвам , дифовете са бавни демек имат други предавателни числа , не мога да дигна 200 примерно ама мога да прая други неща
![]()
туи отдолу гледам е пласмасов споилер , а тия джанти мога да си ги наредя пред вкъщи да ги ползвам за столове![]()
те повечето АМГ-та дори не ги настъпватв Бургас пълно със 20 годишни руси моми с G55 / S63 / S65
![]()
аз ако имах пари за AMG щях да му късам дупето за кеф![]()
в новия филм с брус уилис гледаи там сцената с г-то , то е от по новите , не казвам че нещо ше му стане тая кола е изработена да бъде абюзванапросто е тъпо ниско и в новите слагат повече пласмаси и цигании
тая бих я сменил единствено за г500 463 но такива са редки не намерих читави в българия , имаше едно насрано от хасково маи беше пълен ташак същото с оптичен тунинг
![]()
тряя са повозиш да си отвориш очите , после ше распрааш на останалите младежиамг ли е истината или друго
![]()
да тоз клип го знам
бахти танка
лигата на сенките,
разликата между теб и голфърите с лепенки гти, ремус и т.н. по акъл е никаква.
По начина, който пишеш си личи, че си тъпунгер. Тва да се хвалиш, че си се удрял и блъскал... какъв си бил, къде си щял да инвестираш...
Иначе Г-класата е голяма работа. Така е.
да така е , аз по назад в мненията си казах че нямам акъл , къде видя да претендирам че съм умен ве JE-ЗВЕ![]()
имам лепенка , и наиш ли кво пише на неяпише да си напраиш харакири с ножа с които баба ти отпушва мивката като сере
![]()
тва не е за хвалба , просто говоря истината че съм агресивен по натуратова ми дава начин да си живея живота на пълни обороти и да изпитвам удоволствие и тръпка от него , докато ти почистваш килима на баба ти надупен като сфинкс
ти ако искаш го възприемаи като хвалба , малкия ти мозък не може да побере че не ми пука кой кво мисли за мен !!!!
набии си го в кламбука
![]()
тва че 90% от голфовете в БГ се карат от селяни не ги прави лоша кола !много са си добри, ама не вървят хич
Ех LeagueofShadows, дано не се появи някой и да ти демонстрира с ръце или друго какво мисли за теб. Агресията води само до ответна агресия.