.
Отговор в тема
Страница 21 от 48 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1176
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Ех LeagueofShadows, дано не се появи някой и да ти демонстрира с ръце или друго какво мисли за теб. Агресията води само до ответна агресия.
    Именно , агресията води до ответна агресия от моя страна демек някой тръгва с лошо към мен и става още по лошо

и с ръце им демонстрирвам или с други пособия

карай си пунтото димитар калашников и не се занимаваи с мен не знаеш нищо за мен и що за принципи имам говоренето наизуст го занеси при приятелката ти която ти се възхищава

имам мото в живота и то е всяко дело деиствие идва с последствия , аз никого не нападам пръв ако не е виновен или ако не е агресивен , но явно толкова не си напраил труда да вникнеш ходи чети повече книги за психология

Марка: Subaru
    Модел: Legacy
    Година: 1997
    Мощност: 2.5 GX / 150 коня
    Разход: 13

ето един субаримен субаратата са ми вторите любими след мерцедес

всичките модели са им яки

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    http://store.picbg.net/pubpic/2C/F4/...39ba812cf4.jpg ето да не е офтопик щото се ма обвиняват че спамя
    каф двигател е чудовището

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    тва че 90% от голфовете в БГ се карат от селяни не ги прави лоша кола ! много са си добри, ама не вървят хич
    Еххх тас двойка на данчо брее

anonymous708973
    Guest
    миличка тва е военната версия ама няма да ти обяснявам понеже както каза не си компетентна , наи много да ме изгледаш като талибан гледа лаптоп примерно като го видиш в града всъщност ше поискаш да се повозиш да те помислят за мутреса лапетата си праят фотоси до колата за тебе фотос обаче няяма муахаха за теб ще има нещо друго ама няма да споилвам ся всичко , само щи кажа по добре не са качваи ватре ако не си особено смела
    Ако желая да ме мислят за мутреса, няма да се возя в кола, в която са ме возили преди 15 години (ама баш военното "издание"), а бързо ще си намеря друг спонсор.

Уникално грозна ми е тая кола.
    Ама това е лично мнение.

Че поведението ти е уникално грозно, не е въпрос на лично мнение очевидно. Ще блъска, щото са го запушили. С висока скорост и агресия се фукат само комплексари, не че е изненада за някого, че си такъв.

Мега фен Аватара на draid
    Опа имаме си нов форумен звяр. Ще взема и аз да си купя една G-класа, то голям фурор правели по улиците, не знаех

Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    каф двигател е чудовището
    280GE

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако желая да ме мислят за мутреса, няма да се возя в кола, в която са ме возили преди 15 години (ама баш военното "издание"), а бързо ще си намеря друг спонсор.

Уникално грозна ми е тая кола.
    Ама това е лично мнение.

Че поведението ти е уникално грозно, не е въпрос на лично мнение очевидно. Ще блъска, щото са го запушили. С висока скорост и агресия се фукат само комплексари, не че е изненада за някого, че си такъв.
    да знам вие момичетата се кефите на фолсваген поло или някви тъпи кабриота и такива глезотиики не съм и очаквал да те изкефи , все пак си глезоранка нали тъй иначе за комплексите как позна зех си г-класс да избивам комплекси МУАААХАХАХАХАХАХА доста си забавна ще ти призная това , плюс тва си няква врачка

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Опа имаме си нов форумен звяр. Ще взема и аз да си купя една G-класа, то голям фурор правели по улиците, не знаех
    ако искаш бърза кола няма ти свърши раота , бавна е гори 20 -30 и скъпо са поддържа зависи за кво ти трябва де

пантеро , мисля на срещата ни да доида с каска кат на МАГНИТО от х-мен понеже ще ме разчиташ непрекъснато , пантеро ти си ПРОФЕСОР Х

Голям фен Аватара на Mladenoff
    едно момиче, ако разбира от коли (а такива момичета има ), трябва да се подмокря като види г-класа...

Мега фен Аватара на an7raks
    Тоя месец ще трябва да отскоча да го видя това:
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4s2q7o
    Поорязана е откъм екстри, ама за цената си ми се вижда доста добра.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Тоя месец ще трябва да отскоча да го видя това:
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4s2q7o
    Поорязана е откъм екстри, ама за цената си ми се вижда доста добра.
    Та тя е от библейско време. Няма ли някоя по-новичка?

Намери ми нещо от този клас за тези пари и да е нова и я вземам!

моита джипка е по стара от мен като възраст , но тва не и пречи да е на 600 хил км и все още да върви все така както е излязла от завода

когато твоето пунто доживее толкова години и километри , ела ми са обади щи завещая къщата си , ултра лоджик мен

новичкото си е новичко , бахти глезоранчовците

тия е-класси карат по милион , ако е поддържана правилно няма да има проблем

На бащата Е-класата като я взе на километража пишеше 600 000км, а предния собственик й е сменял двигателя веднъж, смятай колко с й реалните... Имат и страхотно окачване, заради което ти е кеф да я караш дори и по нашите мизерни пътища. Интериора не е като на последната Е-класа, но е доста по-приятен от този на коя да е нова кола за под 2 бона. Поддръжката й не е от най-евтините, ама поне не се троши през ден нещо.

чочонето дето ги наричат ако знаеш Е500 МЕРЦЕДЕС струва над 10 хиляди евро , има защото кола 90та година да струва колкото е -класс 2005-та една цена , а разлика от 15 години само тва може да доведе до размисъл някои които е умен , шматарок тва не го интересува , тои иска да има дигитални лаина вътре и като пътува на дълго да го остаи на пътя
    новите е -класи имат проблеми с електронната инсталация и има не 1 случаи на запалили се в движение такива , а новите седмици имаха една опция , ако налягането в една гума ти спадне под колко БАРА , колата влиза в авариен режим и не моиш я запалиш

имал съм и нови коли , имал съм петица БМВ с хиляда екстри затоплящи седалки темпомати простотии и мога ти кажа че когато доиде зимата декември януари и паднат температурите , почти всичко в тая кола спира да работи от един насран студ бахти
    повече не искам такъв кенеф

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    моита джипка е по стара от мен като възраст , но тва не и пречи да е на 600 хил км и все още да върви все така както е излязла от завода

когато твоето пунто доживее толкова години и километри , ела ми са обади щи завещая къщата си , ултра лоджик мен

новичкото си е новичко , бахти глезоранчовците

Готов ли си да отидем пред нотариус и да се подпишеш под написаното? Облогът си струва. 600к и ми даваш къщата си. Досега съм на 100к

Мда и аз не съм фен на електрониката по колите. Вярно е, че се предоставят повече глезотийки и че разхода се сваля доста, ама не ми е оферта да кибича пред сервизи през ден и за една година да хвърлям пари, колкото за една нова кола...
    Чочонето ми е в мокрите сънища от доста отдавна. Живот и здраве, след някоя годинка може и да заработя за такова. Цялото й излъчване на тази кола е "Бягай от пътя ми, че ида!".
    Заедно с чочонето, W140 и пурите държат цени, необясними за любителите на "новичкото си е новичко, нищо че е боклучаво".
    Димитре, а и другите, дето сте на това мнение... Дай ми една причина да изсипя една торба пари за нещо по-ново, чиито интериор ме кара да драйфам под седалката, екстериора е някакъв женски, а двигателченцето няма силица да пръдне на светофара?

Готов ли си да отидем пред нотариус и да се подпишеш под написаното? Облогът си струва. 600к и ми даваш къщата си. Досега съм на 100к
    да готов съм , аз си стоя зад думите проблема е че никога няма да разбера когато отидеш да си напраиш основен ремонт на мотора или кутията , понеже си от софия

Аз съм на следната логика, когато се взима кола втора ръка - за парите, които си подготвил, взимаш колата, която е струвала най-много като нова като се има предвид, че е в добро състояние и поддръжката ѝ няма да те разори, разбира се.

П.П. Фен съм на БМВ и Мерцедес от време оно, ама никога не бих си взел нов модел втора ръка. След 2003-4 почнаха да правят т.нар. "гаранционни автомобили" - купуваш я нова и докато и свърши гаранцията трябва вече да си я разкарал
    Последно редактирано от Mladenoff : 11-14-2013 на 09:31

ДИМИТАР С РЪЖДЯСАЛИЯ КАЛАШАНИК , още нещо се сетих твоята кола ти я караш по кафенетата с 20 км.ч , и след още 50 хил км колата ти ще изпарди и ще почнеш да сменяш всякакви неща , като се почне от катализатори , тампони , щанги амортисиори и т.н. МАФ СЕНЗОРА ЩЕ СЕ ЗАДРЪСТИ струва 200 кинта , ДЕБИТОМЕР задължително и т.н

Ти си се оказал като много други заблуденковци в КАПАНА НА АВТОМОБИЛНИТЕ КОНЦЕРНИ , които за да не фалират правят нискокачествени части за колите за да ходиш да си обслужваш колата постоянно и да им пълниш кесииката. преди време са имали други ценности и са правили яки автомобили , сега правят кола която да и сменяш части на новите коли тия тампони които държат генерацията ти примерно са разграфени да искарат по 20хил км и след тва долу от наи тъпата гума са направени

моита кола я карам в еднометров сняг , през пясък на плажа , кал , камъни , потапям я в реки ПЛУВАМ С НЕЯ потопена до вратите , удрял съм и дифовете не един път , каменсти и кални баири по 70 градуса и повече , флексвам я в ями от половин метар , карам я в червеното , да не говорим че дрифтя с нея което е огромен товар върху мостовете и дифовете и кутията ми щото не е спортна кола ми не мога да я счупя ве , разочарован съм напрао твоя насирник ще го изтествам по моя начин точно за 5 минути и ще гледаш като паткан хванат в капан в мазето на панелен блок

АКО МЕ ОСПОРИШ С ФАКТИ ЧЕ КОЛАТА ТИ Е НАПРАВЕНА ДА ИЗДЪРЖА < А НЕ ДА И РОБУВАШ ЧРЕЗ ФАКТИ ТЕСТОВЕ ИЛИ КВОТО И ДА Е ЩЕ ТИ ДАМ КЪЩАТА СИ

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Мда и аз не съм фен на електрониката по колите. Вярно е, че се предоставят повече глезотийки и че разхода се сваля доста, ама не ми е оферта да кибича пред сервизи през ден и за една година да хвърлям пари, колкото за една нова кола...
    Чочонето ми е в мокрите сънища от доста отдавна. Живот и здраве, след някоя годинка може и да заработя за такова. Цялото й излъчване на тази кола е "Бягай от пътя ми, че ида!".
    Заедно с чочонето, W140 и пурите държат цени, необясними за любителите на "новичкото си е новичко, нищо че е боклучаво".
    Димитре, а и другите, дето сте на това мнение... Дай ми една причина да изсипя една торба пари за нещо по-ново, чиито интериор ме кара да драйфам под седалката, екстериора е някакъв женски, а двигателченцето няма силица да пръдне на светофара?
    за пурите по ме кефят , по издръжливи са , и плюс тва имат необходимия комфорт за хората които искат глезотиики без да им се насира колата и да разчитат на нея , примерно как кола от 70та година има ТЕМПОМАТ и други раоти и КЛИМАТИЦИ , питаите немските инженери

а новите мотори се прави с цел да са по слаби , уж емиси тва онова спъват ги с 50 катализатора , в шатите дори наложиха тая простотия , паркетен джип с 50 коня бахти тръпката мн яко спортна кола с въртящ момент на ГРАДИНСКА КОСАЧКА

КАЛАШНИКОВ
    ВЪВ ФОРМУЛА УАНН КЪДЕТО СА ВЪРХОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И НЯМА КОЛА КОЯТО ДА ГИ БИЕ , ОСВЕН МОЖЕБИ ХОРНЕТ ДЖЕТ ФАИТАР МУХАХА И ОТТАМ ВЗАИМСТВАТ ДА ИЗРАБОТВАТ КОЛИ ЗА ЦИВИЛНИТЕ ГРАЖДАНИ , КОИ ПО ДЯВОЛИТЕ Е ВИДЯЛ ДА СЕ КАРАТ 4 ЦИЛИНДАРА КАРАТ СЕ ДЕСЯТКИ , КОИТО СЕГА СМЕНИХА С В8 С ТУРБИНИ , АМА ДА ХОРАТА СА ПРОСТИ ДА КАРАТ ДЕСЯТКИ И ОСМАЦИ НАЛИ НАСКАР СА С 3 ЦИЛИНДАРА ТЪЙ Е , ТВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ

КВО ПОЛЗВАТ ЯПОНЦИТЕ ЗА ДРИФТ , КОРОЛА АЕ86 КОЯТО Е НА 20 ГОДИНИ , СИЛВИА НА 20 ГОДИНИ , СКАИЛАИН ОТ ПЪРВИТЕ ВЕРСИИ ОНЕЯ С ОГЛЕДАЛАТА НА КАПАКА ,И ТЕ СА ТЪПИ ЯВНО < ТИ СИ УМНИЯ

И щото винаги говоря с факти , и мога да ти затворя наизустената уста винаги ето

http://www.manager.bg.s54.en.wbprx.c...B8%D0%BB%D0%B8

http://www.tvevropa.com.s54.en.wbprx...ics/view/67359

http://www.vesti.bg.s54.en.wbprx.com...defekt-3320431

http://offnews.bg.s54.en.wbprx.com/i...brichen-defekt

http://www.investor.bg.s54.en.wbprx....uredba,143935/

Чакам с НЕТАРПЕНИЕ да излезеш с поредната смехория на коята ще ти се смееи ЦЕЛИЯ ФОРУМ даже ЦЯЛАТА ЕВРОПА Дай да видим колко СТАРИ М5ЦИ ИЛИ МЕРЦЕДЕСИ ИЛИ КВОТО И ДА Е ПРЕДИ 15 ГОДИНИ НАЗАД СА ИЗТЕГЛИЛИ
    Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-14-2013 на 09:56

Японците ползват старите Нисани, щото са със задно

Р32 Р33 и Р34 пък са с 4х4 , тва за ГТР говоря , мисля че на Р32 може да му спираш предния мост

просто са кучета и можеш да ги натовариш много и нямат хиляда помярщини и усложенения

субаратата също са мноо опростени затва ме кефят , ИМПРЕСАТА и форестара отвътре са кат кашон с портокали ама тва е ценното моита тежеше 1200кила и с тоя смешния ВРХ-ов мотор праих 13ки и то почти сток , мерил съм я на г-тек но тои е доста точен
    Последно редактирано от LeagueofShadows : 11-14-2013 на 10:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си