.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1176

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Та тя е от библейско време. Няма ли някоя по-новичка?
    моита джипка е по стара от мен като възраст , но тва не и пречи да е на 600 хил км и все още да върви все така както е излязла от завода

когато твоето пунто доживее толкова години и километри , ела ми са обади щи завещая къщата си , ултра лоджик мен

новичкото си е новичко , бахти глезоранчовците

тия е-класси карат по милион , ако е поддържана правилно няма да има проблем

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението

На бащата Е-класата като я взе на километража пишеше 600 000км, а предния собственик й е сменял двигателя веднъж, смятай колко с й реалните... Имат и страхотно окачване, заради което ти е кеф да я караш дори и по нашите мизерни пътища. Интериора не е като на последната Е-класа, но е доста по-приятен от този на коя да е нова кола за под 2 бона. Поддръжката й не е от най-евтините, ама поне не се троши през ден нещо.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    моита джипка е по стара от мен като възраст , но тва не и пречи да е на 600 хил км и все още да върви все така както е излязла от завода

когато твоето пунто доживее толкова години и километри , ела ми са обади щи завещая къщата си , ултра лоджик мен

новичкото си е новичко , бахти глезоранчовците

Готов ли си да отидем пред нотариус и да се подпишеш под написаното? Облогът си струва. 600к и ми даваш къщата си. Досега съм на 100к

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Готов ли си да отидем пред нотариус и да се подпишеш под написаното? Облогът си струва. 600к и ми даваш къщата си. Досега съм на 100к
    да готов съм , аз си стоя зад думите проблема е че никога няма да разбера когато отидеш да си напраиш основен ремонт на мотора или кутията , понеже си от софия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си