.
Отговор в тема
Страница 22 от 48 ПървиПърви ... 1218192021222324252632 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 1176
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    едно ще ви кажа - каквото е правено в Германия е най-доброто карам немско от боща ми и за 9 години 80 000 км само със смяна на ремък 2 пъти масла и водна помпа

Голям фен Аватара на Mladenoff
    R32-3-4 ги е имало и само със задно..джапанките държат и много на тунинг, тия двигатели са супер еластични

Нещо се бъркаш със задно е ГТС-Т И ГТ-Т

GTR e винаги 4х4
    Р33 е All wheel Drive (ATTESSA)
    В-спека е ATTESA E-TS
    (това го копнах от уикипедия щото не съм тесен специалист по тия коли )

Дори се чудят как да ги преобразуват на задно че да дрифтят Намери ми къде линк да видя къде фабрично има скаилаин гтр със задно и ще се съглася

Мега фен Аватара на draid
    Винаги когато имам възможност ще заложа на чисто нова кола, пък тия дето разправят че едно време колите били коли, пък сега са кошници да си карат КОЛИ на 15+ г. Новото си е ново и като усещане и като комфорт и като удоволствие, сигурност и всичко. Няма по хубаво усещане да сядаш в колата месеци наред и да ти мирише на кожа. Има ли човек възможност - взема нова кола, кара я няколко години и я сменя.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Винаги когато имам възможност ще заложа на чисто нова кола, пък тия дето разправят че едно време колите били коли, пък сега са кошници да си карат КОЛИ на 15+ г. Новото си е ново и като усещане и като комфорт и като удоволствие, сигурност и всичко. Няма по хубаво усещане да сядаш в колата месеци наред и да ти мирише на кожа. Има ли човек възможност - взема нова кола, кара я няколко години и я сменя.
    Да, ако имаш парите да си вземеш нова S класа и да я сменяш през няколко години, прав си, но да си вземеш нов Голф/примерно/ и да твърдиш, че е по-добро от запазена S класа от 91-ва/примерно/ е, меко казано, смешно.

да така е ,какво по голямо удоволствие от това да висиш по сервизите и да ти се смеят какъв си тъпанар

или какво още по комфортно от тва да викнеш пътна помощ като ти пръдне спардялника на 2 годинки

като искаш да ти мирише на кожа между другото , мога да те закарам в някоя конюшна , даже знам къде има конна база , може да подушиш конска кожа Или ако не си фен на конете , мога те закарам ОВЧА кожа на село да душиш и да ближеш за сигурността ако искаш да се блъснем , аз нямам АБС нямам въздушни възглавници , ти имаш , ти трябва да оцелееш

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    едно ще ви кажа - каквото е правено в Германия е най-доброто карам немско от боща ми и за 9 години 80 000 км само със смяна на ремък 2 пъти масла и водна помпа
    i tuk tam o6te ne6to smeni

Цитирай Първоначално написано от LeagueofShadows Виж мнението
    за сигурността ако искаш да се блъснем
    Звъннете един телефон да го заснема с високоскоростна камера!

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    ^ Глууупости. Много е яка даже. Това е от старите G-класи, нема такава гъзария.

Грозна кола можеш да наречеш Fiat multipla.Това е ръбеста кола.
    Или Nissan juke. С фарове на капака.
    Наистина е прекрасен мерцедеса. Евала !
    Колкото до фиата-наистина е грозен. Нисана обаче си ми харесва - интересен ми е някакси.
    Но виж зеления Форд с двете вратички си е най-хубавичък!

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Звъннете един телефон да го заснема с високоскоростна камера!
    то хубу ще доидеш да снимаш ама освен мене никои няма да се появи никои не иска да умре все пак на приказки всеки може

абе ти нещо стръмно ме нападаше преди младеж , ко стана как така си промени мнението чудна работа

абе ти нещо стръмно ме нападаше преди младеж , ко стана как така си промени мнението чудна работа
    Не, не, пак не те харесвам, ама в тази тема сме на едно мнение.
    А и тогава се бях издразнил и на Шадоу.

аз щи кажа кво стана , мога да познавам много добре по скоро ме мислеше за твои връстник ама като видя г-класата и субарата и си промени мнението недеи тъи ше сгрешиш някой път , просто приятелски съвет , не колата прави човека , аз ще съм си досущ същия като характер дори с кола за 5 лв или без такава

Объркал си рейса, пич!
    Не ме ебе нито на колко си, нито къв си, нито какво караш... В предната тема ме беше подразнил и скачах срещу теб, тук сме на едно мнение и няма за какво да се дръгна безмислено.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    LeagueofShadows: Аз не смятам че е нужно да се обиждаме и заяждаме, Просто казвам че не е нормално да си на 20 години да не си постигнал нищо в живота и да караш скъпа кола. Щом родителите ти имат възможност и са ти купили ок, няма да споря с теб. Всичко опира до възможности и уважавай мнението на другите. Че новата кола си е нова никой не спори, но всеки кара това, което му е според джоба.

НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО ПИТАЙ ПАТИЛО , добра поговорка явно малко хора са я чували не винаги с годините идва опита демек може да си на 40 и да си олигофрен

да се беше сетил за това преди да нападаш останалите младежи

другото е че скъпата кола не те прави добър шофьор , къв ти е проблема да е на 20 и да има скъпа кола като е малоумен , нали си е за него има хора с коли за 5 лв дето карат много добре и са много в час

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Аз не нападам никого както казах всеки има мнение и трябва да се уважава иначе колата ти е много добра и дето се казва за зимата си е перфектно да я имаш.Щом си я пробвал на какво ли не и казваш че е много здрава е добре.

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Аз проблеми нямам, като има възможност да карат нови коли на такава възраст, но това е че вече станаха много малко съвестните шофъори и станаха повече гъзарите.

извиняваи че и аз ти скочих малко остро , но просто се ядосах малко щото изглеждаше уж от завист , а не би трябвало да ти пука може би трябваше да кажеш мнозинството не всички да те разбера

понеже аз се вписвам в групата на младежите а колата ми е малко скъпа и ме причисили мен и останалите към група тип лекенце олигофренче за какъвто не се считам

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Е няма проблем въпроса е че сме си изгладили отношенията. Нека всеки кара това което иска пък и със нападение и обиди никой не печели.

Мега фен Аватара на draid
    да така е ,какво по голямо удоволствие от това да висиш по сервизите и да ти се смеят какъв си тъпанар

или какво още по комфортно от тва да викнеш пътна помощ като ти пръдне спардялника на 2 годинки

като искаш да ти мирише на кожа между другото , мога да те закарам в някоя конюшна , даже знам къде има конна база , може да подушиш конска кожа Или ако не си фен на конете , мога те закарам ОВЧА кожа на село да душиш и да ближеш за сигурността ако искаш да се блъснем , аз нямам АБС нямам въздушни възглавници , ти имаш , ти трябва да оцелееш
    Хаххаха абе ти на колко години си ? Щото като ти гледам мисленето, надали си на повече от 15. Тука слушам някакви години изскачат от сорта на 20, ама ако си на тая възраст с това мислене е пълна трагедия. Ако ти е мерак да се блъскаш с коли отиди в някой лунапарк дай 10лв и се блъскай колкото си искаш. Хората карат коли за удоволствие и работа. Чета ти няколко мнения как си блъскал коли едно друго и се смилам от смях. Виждам отрече 20 години технически прогрес, то като гледам с тая G-класа и в стена да се блъснеш ще падне сигурно, ама не заради джипа, ами щото по-умният отстъпва. Ако лапетата по квартала ги шашкаш с тоя джип с остаряла мутренска слава, радвай се. Недей се изхвърля само пред толкова широка аудитория. Гледам много си вещ относно селското стопанство, тая кола да не я ползваш да и закачаш плуг отзад ? Виждам аз завист и злоба в тебе, ама хората си карат новите коли и им е удоволствие, защото и да се чупят на 300хил тях не ги бърка след като докато стигнат тия километри ще са я сменили и пак ще карат нова кола. А сега за последно провери в учебника по физика какво е маса и ускорение, за да не продължаваш така смехотворно да сравняваш ябълки и круши. Ако ли продължаваш, вземи се блъсни в един влекач на Volvo да речем от тия новичките 2013, да видим кой ще излезе от возилото и кой няма
    Последно редактирано от draid : 11-14-2013 на 18:55

Хаххаха абе ти на колко години си ? Щото като ти гледам мисленето, надали си на повече от 15. Тука слушам някакви години изскачат от сорта на 20, ама ако си на тая възраст с това мислене е пълна трагедия. Ако ти е мерак да се блъскаш с коли отиди в някой лунапарк дай 10лв и се блъскай колкото си искаш. Хората карат коли за удоволствие и работа. Чета ти няколко мнения как си блъскал коли едно друго и се смилам от смях. Виждам отрече 20 години технически прогрес, то като гледам с тая G-класа и в стена да се блъснеш ще падне сигурно, ама не заради джипа, ами щото по-умният отстъпва. Ако лапетата по квартала ги шашкаш с тоя джип с остаряла мутренска слава, радвай се. Недей се изхвърля само пред толкова широка аудитория. Гледам много си вещ относно селското стопанство, тая кола да не я ползваш да и закачаш плуг отзад ? Виждам аз завист и злоба в тебе, ама хората си карат новите коли и им е удоволствие, защото и да се чупят на 300хил тях не ги бърка след като докато стигнат тия километри ще са я сменили и пак ще карат нова кола. А сега за последно провери в учебника по физика какво е маса и ускорение, за да не продължаваш така смехотворно да сравняваш ябълки и круши. Ако ли продължаваш, вземи се блъсни в един влекач на Volvo да речем от тия новичките 2013, да видим кой ще излезе от возилото и кой няма
    ей ти си бил най тъпия от целия форум ве , преди имаше по малумни но в момента ти измести класацията за наи тъп

хахаах абе на 12 години съм , не ти ли казаха вече всички от форума аз съм фейк и се прая на мутра да ме уважават във форума щото имам комплекси , ко знаиш ти ЦАРВУЛ снимката на г-класата е на приятел на татко , обеща че ще ми даде да я карам като стана на 14

имам знаеш ли къв мерак да изблъскам маика ти в писанката , след тва теб да та изблъскам с военните ми кубинки в мазния космясал нос хората като карат коли за удоволствие няма да ме запушват , няма да спират неправилно ако не искат да пострадат да би мирно седяло не би чудо видяло чувал ли си , СЮНГЕР

техническия прогрес не е отречен , но ти пак не схвана същината. ЕЙ МНОООООО СИ ТЪП ВЕ. тия производители могат да ти направят в момента уникален ГВАГЕН , само че нямат КИРИЯ понеже ще фалират , те припечелват не от продажба на автомобили ами от поддръжка това го знае и наи големият идиот , питаи всеки тук , това всеки го знае !!! аман ве ГУЩЕР не ти порасва опашката мноо си тъпо и мозъка няма да ти порасне

завист нямам понеже имам ВСИЧКО , злоба имам понеже обичам да се бия и да се въвличам в лайна мен ме бърка да не се счупи колата на 300 хиляди наиш ли що калъф понеже на местата на които АЗ ходя ти никога няма да стъпиш , първо понеже си кретен и не си чувал за офроуд , второ понеже си насран и никога няма да излезиш сам психиката ти няма да го побере и ще се побъркаш на наклон от 30 градуса ще се насереш кво остана на 75 е нали каза че имаш сигурност ве ако искаш да ме мачкаш с влекаш , аз мога да докарам един БТР пенсиониран от армията , няма проблем ама после да не избягаш , ИБРИК аи мааааааи ми са от главата че ше лягам след малко , не отговаряи щото ше ма настървиш да та изкалям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си