.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1176

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Не убеждавам те че, някое мицубиши/хонда/мазда/volvo е по-добре от някой мерцедес на 10г. Ако имам възможност да карам например новата мазда 3 няма да карам мерцедес на 15г. Аз не робувам на марки и производители каквато тенденция се забелязва тук. За предимствата на новата гаранционна кола мога много да говоря, но трябва всеки да може да се досети какви са те. И не ми сравнявай и ти така по детски ябълки с круши. Сравнявай коли в еднакъв ценови клас. И да, инженер съм. В България битува разбирането, че да си купиш нова кола трябва да си ненормален, защото може да си вземеш 2 стари коли за тия пари например, това мислене се предава от поколение на поколение и често дори хора които имат възможност карат коли на възрастта на децата си в гимназията.
    Последно редактирано от draid : 11-15-2013 на 10:46

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    И не ми сравнявай и ти така по детски ябълки с круши. Сравнявай коли в еднакъв ценови клас. И да, инженер съм.
    Искаш да ми кажеш, че Мазда и Мерцедес са в еднакъв клас?
    Сега съм с учебна Мазда 2... Еми, няма как да ми хареса това... Вярно, че е чистичко, няма никъде надраскано, двигателчето не се чува, ама навсякъде някакви пластмаси, дето дрънчат на всеки легнал полицай, окачването като на каруцата на бай Георги и като натисна педала, нищо не се случва...

Не, не робувам на марки, просто искам да ми е мекичко на гъза и като ми щукне, че при -25 градуса трябва да отида до някъде, да се кача в колата и да ида, не компУтера да ми се обяснява в любовни текстове.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Искаш да ми кажеш, че Мазда и Мерцедес са в еднакъв клас?
    Сега съм с учебна Мазда 2... Еми, няма как да ми хареса това... Вярно, че е чистичко, няма никъде надраскано, двигателчето не се чува, ама навсякъде някакви пластмаси, дето дрънчат на всеки легнал полицай, окачването като на каруцата на бай Георги и като натисна педала, нищо не се случва...

Не, не робувам на марки, просто искам да ми е мекичко на гъза и като ми щукне, че при -25 градуса трябва да отида до някъде, да се кача в колата и да ида, не компУтера да ми се обяснява в любовни текстове.

аве момче стига им се обяснява , каузата е загубена и ще е пагубно не можеш да обясниш на такъв ибрикчия дори да му покажеш всичките факти на лице

аз им изписах сумати факти и статии вече няма да се хабя понеже ще стана малумен като тях съветвам да направиш и ти същото , еби им маиката в чипиците

такива ИЗХЛИОПАНИ СКОЛОПЕНДРИ заслужават да ги остаиш да умрат и да живеят като шматки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си