- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Голям е проблем приятелю![]()
Шматките които си купуват г класс дори не знаят за кво служат 3 бутона наредени един до друг , дори оттук не знам дали някой знае
Колата друса , шумна е , гори много , поддръжката е адска , частите се доставят само от чужбина , шепа маистори разбират от гвагенн, интериора дори на новите г класи е ръбат и неудобен , качвал съм се и в по новаПросто са сложили кожени седалки по нов волан с контроли и 1-2 дреболии
Мнозинството карат разни МЛ-и , аз за същите пари на Г-ТО щях да си купя един МЛ 400 ЦДИ и чисто ново клио ако исках но за какво ми е
не обиждам малките коли и новите коли , просто не мога да разбера що ги хвалите
Аз поне мога да се похваля и всеки който не вярва мога да му го докажа като се качи отдясно , ама после веднъж качи ли се няма да слезе известно време , става ли
![]()
Всеки е добре дошъл , баса е такъв , на всеки на които не му се растрерят краченцата ще го черпя квото поиска , обаче ако стане обратното аз искам почерпка става ли
![]()
Е, да, то за вас и Смарта се паркира с 5 маневри... Грозно е, да, аз съм грозен балкански комплексар, та за тва ще ми ходи.![]()
Мога да си оставя телефона които иска пробен тестдраив , ако не е впечатлен ще го черпя , горивото е за моя сметкаОбаче ако е впетачатлен искам да ме черпи и после да доиде тук и да напише аз съм много прост или проста , колата е най голямата мания която познавам
![]()
Дори колата ми в момента е СЧУПЕНА , кардана ми е насран , виско съединителя не ми работи и предния ми мост прекъсва![]()
Пантеро, т'ва, че на теб ти е зор да паркираш Смарт на 2 паркоместа, си е чисто твой проблем и недей дава съвети на хората какви коли да си взимат. Колкото по-голяма кола си вземеш - толкова по-добре ще се научиш да я паркираш. Моята е със среден размер - дълга е 4.5м, и си я паркирам из Пловдив (вкл. и Капана) без абсолютно никакъв проблем. Има си правила при захождане за паркиране и на теб като са ти непонятни, ако ще и кибритена кутийка да мъчиш - пак ще се осереш. (за конкретно такава ситуация съм ставал неколкократно пъти свидетел).
Драйд, по качество и технологии Волво са много напред от джапанките. Даже ми става кофти как шведите не могат да са конкурентоспособни в премиум класа, защото колите им са точно такива. Дори след като китайците ги купиха.
Между другото колата ми не е точно мерцедес , а е ЩАЕР , да точно тия които правят БЪЛПАП карабините , АУГ и т.нКое се прави по здраво , за цивилният царвул или за армеиските нужди
![]()
кур за всички нови кенефи, наричани "коли", за екологичните норми, за всичките видове спънки по новите "автомобили" само и само да отделят по-малко "вреден" Co2, за алчните корпорации, нарочно разработващи по-неефективни методи и изполващи некадърни сглобки и лоши материали само и само колата да прекара повече време в сервиза и разбира се, да платиш повече...
да живее старата школаи в частност Субару, Мицубиши и всички останали марки, които не бъкат целенасочено колите си с лесноповреждаща се електроника
уууууууууууууу че си зле амамислих та за умна щото каза че ще ме затапиш и дар словото ти е мощно като г-класата ми
![]()
ама ся като видях кви глупости говориш ми идва да не доида , от страх да не ма затапиш де![]()
тия газове от автомобилите можеш ли да ги сложиш наравно с заводите които бълват нонстоп хиляди метрични тонове помия в автмосфератакак може да се вързваш на такива простотии в нета че колите замърсявали
![]()
ууу, аман от природозащитници ... аз ти пожелавам да караш цял живот Приус!
По скоро заслужава да кара нещо 300 коня с права тръба и едно гърне , ще си смени тогава мнението много бързоДобре усещам хора, които биха си хвърлили принципите за 5 лв
![]()
ухааа мноо си зле досущ като невестулка с подагра![]()
ти нали си фенка на германицте , аз съм фен на нацистите
ето имаме нещо общо , ама ти пък не знаеш че немците са по големите мотори от типа v10 v8 и т.н.
ауди бмв и мерцедес поне до преди 10 години преди всеки да се изпедерасти се караха само такива коли , сега последните 10 години природозащитни шматки като теб се навъдиха много и както каза младен от по горе , караи си приуса на фона на лили иванова и не ни разсмивай![]()
![]()
![]()
Да те светна, че германците си карат с кеф БМВ-тата, само дето са им нови колите, а не бракми на по 10 години, дето изпускат повече газове от дядо ти. И си плащат съвестно по-голямата еко такса.
Както правят нормалните хора, които искат да оставят нещо на тая земя след себе си.
Ама кво го обяснявам на човек, стигнал и останал на най-долното еволюционно стъпало.
И като си плати еко таксата, земята се подмалдява и прочиства? Той кара по-нова кола, която изпуска по-малко вредни емисии, да, ама повечето тук карат 15 км на ден, не 50. Освен това, той като я настъпи тая кола, колкото и да е нова, пак замърсява, колкото старите. Разликата е единствено в това, че по-новите двигатели се контролират от електроника и при лекичко каране, се постига икономия.
Не ми се навлиза в подробности, щото и без това ще прочетеш това по диагонал и ще си свириш твоето...
проблемът на повечето студенти в днешно време е че са тъпи като гъз но иначе имат самочувствие че са много изучени
престоя ти в чужбина явно те е качил по еволюционната стълбица доста , за разлика от мен , налито се вижда и по начина ти на мислене
германия точно е една от страните в които хората си карат старите автомобили и ги ценят , и не се намират често по обявите понеже никой не иска да се разделя с автомобила си който ще му служи още много години. те си ги поддържат за разлика от българите
и не са кенефарници. тва не очаквам да го разбереш , тъй като си снобска пръчка копнееща за ново (синдрома на новичото , да се докажем и т.н.)
явно през живота си не си получила нищо ново освен роклята за абитуриентската ти от втора употреба
и явно също не ти е позната думата ресторация
![]()
"Освен това, той като я настъпи тая кола, колкото и да е нова, пак замърсява, колкото старите. Разликата е единствено в това, че по-новите двигатели се контролират от електроника и при лекичко каране, се постига икономия. "
ахахахахаахахахахахахахах
и какво сега,
всичко ново не става,
да си купим всички по един 20-25-годишен кошник и да караме вовеки веков с него?
По един puch g wagen за всички и да караме като идиоти по пътищата, да символизираме надмощие над глупаците дето карат нови Мазди и Аудита...
много е жалко това мислене... балканският селски манталитет...
Интересно колко ще е конкурентна военната Г-класа срещу добре екипиран Ленд Крузър 120 къса база? И като офроуд възможности и като качество на сглобка, и като комфорт и разход на гориво? Единствената причина да вземеш Г-то е по-ниската цена. Тези простотии дето за цената на Г-то си можел да вземеш мл400 сди и още една нова кола? Колко са те одрали за тая купчина желязо?
Сега усещам как ще ми обясните, че нищо не разбирам.
на тебе точно да ти обяснявам няма да изкопчиш , плодова салато , ся се опитваш уж да ме провокираш да ти споделя тайните на г-вагена ама няма да стане наушник с кир![]()
купи си ленд крузар 120 , купи си мл , след тва стани големия офроудъркупи си квото ИСКАШ НЕ МЕ ЕБЕ , ясно ли е , путкерариум
показвам надмощие защото МОГАа единственото нещо което можеш ти е да отделяш женски хормони
![]()
Ххахахахахаахахах
Много ги харесвам Ленд Крузърите, ама да кажеш, че цената на Г-класата ще е по-малка...
Я, сравни Ленд Крузър и Г-класа от една и съща година, ама само да не останеш със зяпнала уста като видиш как Тойотите ги има за по 25 бона, а Г-класите са по 70 бона... (справка - Мобиле.бг)