- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Колко обичам да се говори наизуст. Изобщо, ама изобщо не си наясно с отношението на германците към гастербайтерите. Имам многоприятели там и никой от тях не мие чиний. Работят в големи компании като Audi и BMW, а има и такива които са на мениджърски длъжности. Познавам и няколко докторанта в техни университи. Немците ги възприемат като равни и ценят труда и уменията им. Спри до тук и не се излагай повече.
dimitar_ako , гледай сега , ако исках да ме убеждаваш как твоите приятели работят в квартален гараж с табела "АУДИ бмв поправяме ауспуси , заварям с аргон , смяна масло за 2 евро " и т.н.щях да ти го кажа
Та и аз да стана бачкатор в германия , точно като турците там
Дето отиват уж недоволни от държавата си обаче разпъват турските знамена , българите не са по различни
В чикаго дори си има чалготека и там си ходят всичките утаики да си припомнят балканското. Същата работа е и с гастербаитерчетата в Германия , там си се насъбират на български общности и си лафят на по ракия на български понеже никой няма да се занимава с тях
![]()
После повечето кво праят , насъбират за 10 години няколко стотинки и идват тук да ги изхарчат за НОВИЧКО пунто или ауди и да се правят на батка , то така няма да се избавиш от комплекса си нали знаишПосле като свършат парите кво праим
Връщаме се в берлин праим нови 5 хиляди евро и се връщаме обратно
Да ги изхарчим за блек рам уиски
![]()
Какво да споря с прост човек, който дори не иска да вникне в това, което чете? Аз съм до тук.
То така е угодно , затапеният да отстъпи нали знаеш , уж че отстъпвал понеже бил по умен , тия номера ги знаем![]()
Отиди да праиш компания на пантерата да сглобявате крушки и да ви се смеятЧе не могли да се реализират в собствената си държава и решили да станат чираци
АЗ НИКОГА няма да се унижа да мия клозети или подове на автосервиз дори било и то за 3000 евро![]()
Аз ся са надрусах да напиша тия работи щото по принцип съм насран , ти ко знаиш , джони кеиджТи ква кола имаш я даи да видим и твоита
Можеш ли да се похвалиш с нещо изобщо , изакана коричка от портокал
![]()
Не от нета ве имбецилНапиши на един лист хартия името си , залепи го на челото с една храчка и пусни самоснимачка ама гледай да те фане в кадър
До колата
И още нещо , на татко колата не важиТряя да е твоя , паткярник
Между другото кажи на татко ти че няма вкус и е мноо тъп да си купи тоя бахур А4![]()
Надявам се някой ден да разбереш колко си тъп, но има една народна поговорка "Тъпия не може да осъзнае, че е тъп, това е част от тъпотата"
Така е , аз не го отричам , тъп съмНе ме кефи да съм заострен като теб , исках да кажа че чурката ти е тънка и заострена като моливче на първолак
Мойта е с тъпа форма , главата на чурката ми е като автомобилно бутало , голяма и тъпа
Кой ли ще предпочетат
Що са затапваш тъй сам мноо си клифоч обаче , смукач
Единственото нещо което можеш да задоволиш е кучето ти , путката му е тясна таман кат за теб
Иди да си опраиш питбула , ше се влюби още повече в теб като свършиш в него гейтак ,после ще се бие с мен до смърт
Тва от любов към тебе
![]()
Ок, пантерке, ако ти кажа, че и аз като теб искам планетата да е по-добро място за живеене? Ако до скоро съм се занимавал с електрически колелета, малки ветрогенератори и други подобни неща, ама съм достигнал до някакви изводи? А, ако ти кажа, че мините, от които се добива платина за катализаторите буквално убиват хора и замърсяват повече, отколкото ти ще замърсиш някога с колата си? А, ако ти кажа, че ще се събираме по 5 човека в колата?
....
Накъкво мнение за това бебче ?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4u9v99
т'ва ще да е на някоя батка - опасни трайбъли на задния прозорец, кристални стопове, двуцевка (вероятно само накрайник),спортен волан, грозен плейър, "метални" стелки, "хромирани" дръжки на вратите, колоните са на показ, щот са много красиви...аз бих подминал![]()
И те в това се бях загледал,ама 115 к.с .... Кой знае колко ще му е данъка ..
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4u9v99
"доста подобрения валове бутала нов спортен съединител спортни филтри. Газово Landirenco. двоино винтилирани дискове брембо накладки лагери брембо масло филтри"
АХАХАХАХААХАХ икономичен рацер... иначе бутала, брембо, филтр... снишена за повече аеродинамика....
Пич, ориентирай се към нещо друго... Тия голфове най-малкото са скъсани от юркане. Вземи нещо запазено и без следи от безвкусен селски тунинг.