.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1176

Hybrid View

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Огромна завист пръскаш човече. Защо висиш в teen форум?.. тук не ти е мястото. Изказваш се толкова грозно, че чак ме хваща срам що за тъпаци има в тоя форум.
    Колкото до сивиците, харесват ми , но само тези които са 2006-2007-2008г. Мани го тоз Голф . Стар дарак , който за нищо не става . Ще си дадеш само парите на вятъра.

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Огромна завист пръскаш човече. Защо висиш в teen форум?.. тук не ти е мястото. Изказваш се толкова грозно, че чак ме хваща срам що за тъпаци има в тоя форум.
    Колкото до сивиците, харесват ми , но само тези които са 2006-2007-2008г. Мани го тоз Голф . Стар дарак , който за нищо не става . Ще си дадеш само парите на вятъра.
    точно на мен да ми кажеш да завиждам чай на кое да съм завидял на теб ли мухаха аз имам всичко което може някой да поиска и го имам докато съм млад което си е рядкост маце вися в тиин форум понеже дойдох заради теб , искам да си поиграем
    ама всъщност май ще се откажа , мноо си изпукана рапарка , не ме кефят рапарки ЧОВЕЧЕ , не ми говори на човече убиваш ми желанието за заигравка с тебе , излъчваш мъжки хормони , помпиш ли тестостерон и протеини в повече

Мега фен Аватара на trabi_bs
    maamy stara nedodqlana ryska za kakvo se karate koi e po glupav li ili si merite kuncite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си