- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
опитах да ти разбера езика обаче нещо не успях , мноо е засукан , точно като вълната в гащите ти понеже няяш пари за самобръсначка жилетгледай сега трабантчо насрантчо , по голяма МИШКА от теб няма
само много насран паляк като теб може да си отвори устата когато няма кой да му отвърне. реши че щом имам бан и няма да вляза и ще излезеш героя на форума ама не си познал нещо момченце
![]()
МИШКААА , кажи ми само едно , тоя трабант закво си го купил , дядо ми караше 25 години жълт трабант той ся е на 67 и вече не го кара, смятаи колко изостанал бахур си типродаде го за 200лв , абе малка чурко аз за 200лв си купувам няколко пържоли
и представям си цял бургас как ти се смее на маняшкия автомобил изработен от отпадъчен материал , кашони листи хартия и т.н.
напраи ли си му селски тунинг , лампички озвучение тва онова мухахах
я кажи кой пак е селяка
![]()
знаеш аз мога да предвиждам бъдещето не са ли ти го казвали тирбушон
твоето бъдеще чакай да видя ко ще е .......ааа значи до 10 години ще имаш към 300 хиляди поста преди да умреш от инсулт (тва от мноо седене на форума ) , също имаш риск от поява на хемороиди и разширени вени понеже си цял ден на компа
ибааахти насрания заек мноо са ти дълги ушите ве ще ги скъсам и ще ги хвърля на котките , простатна нишко
карай си трабанта за 5 лв с надутата чалга и са кефи да ти са смеят батките и момичетата , жалкото ти съществуване скоро ще приключи
оф да забраих ве
момичета като казах , я кажи коя изобщо БИ СЕ КАЧИЛА В КОЛАТА ТИ
исках да кажа картона ти
тва освен майка ти , която също те нарежда и на нея и е тъпо сина и е да е такъв олигофрен
![]()