Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
Не ми се иска да превръщам темата в курс по авто електроника.

Грешно е да наричаш една компютърна мрежа "компютър", защото в колата имаш именно мрежа от контролни модули (можеш да ги наричаш и компютри). Реално мрежите са две - BCAN и CCAN.

BCAN е нискоскоростна мрежа със скорост 50kBit/s. На нея обикновено са свързани по-маловажни ел. компоненти от каросерията, като:
- модул за контрол на налягането в гумите
- въздушна възглавница (тя просто не изисква високоскоростна комуникация)
- климатик
- Радио
- парктроник
- допълнително подгряване на седалките
- табло
- връзка с body компютъра, който от своя страна управлява външното осветление, заключването на вратите, алармата, лостовете и бутоните по таблото. Този компютър осигурява и комуникацията между двете мрежи BCAN и CCAN

CCAN e високоскоростна мрежа със скорост 500kBit/s. Към нея за свързани:
- моторен компютър
- автоматична скоростна кутия (ако има)
- модул спирачки и ABS
- електро усилвател на волана

Колкото до лампата, Body компютъра следи всички лампи за консумирана от тях енергия (ток и пад на напрежение), дори и да не е включено захранване към съответната лампа. Проверява се за консумация на ток, като се следи за:
- прекъсната верига или липсваща лампа (изгоряла)
- късо съединение към маса
- късо съединение към +

Ако се регистрира такова, боди комп. реагира с вдигане на статус за грешка, който статус се предава по CAN шината. Как ще се реагира на този статус вече зависи от софтуера на другите прикачени към CAN шината контролери. На моята кола ще грейне лампа на таблото и ще изпише текст на текстовия дисплей. Мерцедес може да са решили, че е супер опасно да караш с изгоряла лампа и моторния компютър да блокира паленето. А това, че не разпознава нова лампа е или защото новата лампа не е добра (консумацията и на ток не е очакваната от бодито) или емитираната по CAN грешка се записва като перманентна и трябва да се премахне с диагностичен софтуер.
Това е така/в някои случаи/, но искаш да ме убедиш, че това е по-надеждно от чист ДВГ и ел инсталация, състояща се само от кабели, най-обикновени ключове и релета?
Аз предпочитам да мога да си оправя колата с комплект ключове и чук, вместо да бутам до сервиз, щото ми е изгоряла крушка или щото АБС не работи.