.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1176

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Шофьорът идиот си е такъв на кавато и марка да се качи.
    +
    Обаче шофьорите от даден тип в повечето случаи, карат даден тип коли...
    Сега, не можеш да кажеш, че в масовия случай голфовете не се карат от турбо гъзета, а дъртите БМВ-та - от срийт рейсърчета, борещи се срещу стълбовете и мантинелите...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    +
    Обаче шофьорите от даден тип в повечето случаи, карат даден тип коли...
    Сега, не можеш да кажеш, че в масовия случай голфовете не се карат от турбо гъзета, а дъртите БМВ-та - от срийт рейсърчета, борещи се срещу стълбовете и мантинелите...
    Абсолютно,а аз съм го казвал винаги и на приятели и на други хора с които съм разговарял по темата имаш ли кола подготвена било то за драг или за дрифт или за дърт трак било то върви и я изпробвай на пистата не по пътищата достатъчно глупости и тъпотий станаха от подобни стрийт рейсърски изпълнения и много семейства почерниха подобни гъзета,за това шофирайте внимателно и с акъл!А иначе по темата като цяло съм за немските коли от към здравина,качество,комфорт особено произведените до 1995,96 год. (лично мнение) било то мерцедеси бмвта или аудита от всички тях си има хубави модели,от там на горе малко ги развалят според мен,но всеки си има мнение по въпроса.Пийс!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си