.
Отговор в тема
Страница 41 от 48 ПървиПърви ... 31373839404142434445 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 1176
    И аз да кажа каква кола карам
    Марка: Хонда
    Модел: Сивик
    Година: 1994
    Двигател: 1.6 / 125 кончета
    Разход: градско 10-11 / навънка 8-9

TaKu
    Guest
    Марка: BMW
    Модел: E38
    Година: 2001
    Двигател: 3.0d / 184hp
    Разход: градско 13-15 / навънка 9-10

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Здравей Гори около 10лв/100км газ в града. Зареждаме си винаги и бензин, но по работа извън града газта си е за предпочитане погледнато от към разходи.
    Колата е на приятеля ми , иска да я продава ( не да купува такава както си разбрал) , но не знам и аз какво си е харесал. Аз много исках една мазда, но 180коня за мен са много , а той не е почитател на японските коли като мен.
    Колкото до сивика го знам, че ще ми каже 1.3, , 1.5 са ми издухани нз си кво Предполагам че търси вече нещо по-мощно от това което има.
    Да може да се опита да докаже колко са издухани специално хондите 1.6VTI, само после да не закупува издухана хонда. Сигурно може да се опита и с някоя мазда RX7 и те са издухани. Пък имаше навремето едни много стари модели на хонда дето се назоваваха CRX те бяха от най-издуханите малолитражки.

Отделно да дадеш 5-6хил за кола 99г че и голф на всичко от горе трябва сигурно да имаш ментални проблеми. Аз в голф повече надали ще се кача. Не че колите са лоши, ама то тая кола вече се превърна в диагноза, ся BMW се опитва и то да стане същото в България.
    Последно редактирано от draid : 01-10-2015 на 11:08

Ауди А6 1995г.Авант 2.0 механика разход-12 бензин

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    alfa romeo 155
    96та
    1.8 / 130 коня
    12 градско, нз за извънградско

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    , ама то тая кола вече се превърна в диагноза
    Тук си много прав
    Като казвам издухана имам в предвид , че търси нещо с по-голям и мощен мотор и към 200коня., не че са зле. Аз много харесвам сивик , но той не ги харесва.

Да може да се опита да докаже колко са издухани специално хондите 1.6VTI, само после да не закупува издухана хонда. Сигурно може да се опита и с някоя мазда RX7 и те са издухани. Пък имаше навремето едни много стари модели на хонда дето се назоваваха CRX те бяха от най-издуханите малолитражки.

Отделно да дадеш 5-6хил за кола 99г че и голф на всичко от горе трябва сигурно да имаш ментални проблеми. Аз в голф повече надали ще се кача. Не че колите са лоши, ама то тая кола вече се превърна в диагноза, ся BMW се опитва и то да стане същото в България.
    Да много са сдухани направо нямам думи .. хаха моята 1.6 трабанче на задна я минава .. немойй да заапи ... да взема да си купя гоуфу ли .. ???? Някой да помогне .. съвети нещо а-у ??

Да много са сдухани направо нямам думи .. хаха моята 1.6 трабанче на задна я минава .. немойй да заапи ... да взема да си купя гоуфу ли .. ???? Някой да помогне .. съвети нещо а-у ??

Град
    ilivewheretheskyends
    Ай ай, похвали са ква е , белким мини всичките такива гоуфове до един.
    Казах, че го продава , защото иска нещо друго.Затова попитах за евентуална цена

Град
    ilivewheretheskyends
    Не съм повдигала аз въпроса за 1.6VTI и доколкото помня не съм питала каква да е следващата покупка.

Град
    ilivewheretheskyends
    За точно този модел ли става дума ? http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=12270
    2 ) http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=12263
    Последно редактирано от kaRamella : 01-15-2015 на 18:25

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    За точно този модел ли става дума ? http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=12270
    2 ) http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=12263
    Същия като първия само че с 4-ри врати http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=12274 . . . И няма за какво да се хваля

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Аз си шпоря голфетката и си свиркам по цял ден Икономична, не особено мощна, но за мен е идеална Разхода е приличен, не е голяма, един вид паркирам в лесно
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

lg456
    Guest
    ситроен ксара 1,9д 72 коня градско6,2 извън-4,8

Повече от фен
    Как и да го гледаш 1.6 си е здухано...
    Speed 3 Axela

Град
    Изпадна ми една оферта за Маздичка от 2003, прилична цена, дизел, май ще я купя все пак. Време е да натиря голфа в някое дере
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Пежо 206 2.0 HDI.

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Изпадна ми една оферта за Маздичка от 2003, прилична цена, дизел, май ще я купя все пак. Време е да натиря голфа в някое дере
    Само ако е с HDI мотор.

Град
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Пежо 206 2.0 HDI.

Само ако е с HDI мотор.
    Не че много разбирам, ама да се направя на важна попитах Покарах я малко, хареса ми как вози, днес минава на тест при моя механик и ако той каже "Да", за което съм почти убедена, понеже беше с мен, като я пробвах - я вземам директно. Искаше ми се нещо по-ново, като година на производство, но за момента финансовите възможности са ограничени... Имам да сменям дограма, да правя ремонт на баня, за съжаление тоа драстично намалява бюджета за кола
    Последно редактирано от TheDeath : 02-11-2015 на 10:07

Супер фен Аватара на Vanchhh
    @TheDeath за Мазда 3 ли говориш?

Град
    Ще ми се да е Мазда 3, оказва се , че е 323 Модел 2003. Не знам дали е добра инвестиция, но цената ме устройва и съм яко на зор, така че.... Може би след година, ако не се наложи преди това, ще се насоча към нещо чисто ново, че с тия втори употреби си е яко риск

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не че много разбирам, ама да се направя на важна попитах Покарах я малко, хареса ми как вози, днес минава на тест при моя механик и ако той каже "Да", за което съм почти убедена, понеже беше с мен, като я пробвах - я вземам директно. Искаше ми се нещо по-ново, като година на производство, но за момента финансовите възможности са ограничени... Имам да сменям дограма, да правя ремонт на баня, за съжаление тоа драстично намалява бюджета за кола
    За дограмата мога да помагам откъм съвети, ако са ти нужни. Маздата не е лош избор. А за нова кола просто не си струва, освен, ако не е някой скъп клас Ауди.
    Чисто нова Дачия, след няма и 4000 км, тропа, подскача, абе ужас направо.

Ще ми се да е Мазда 3, оказва се , че е 323 Модел 2003. Не знам дали е добра инвестиция, но цената ме устройва и съм яко на зор, така че.... Може би след година, ако не се наложи преди това, ще се насоча към нещо чисто ново, че с тия втори употреби си е яко риск
    Не знам как са 323-ките, бях навит за 3-ка аз, ама бензин. Така и не се стигна до купуване на такава Мазда де..
    Но все пак - дано всичко й е наред на тази твоята!

Град
    Благодаря, взех я вчера колата, толкова се радвам , че си има 4 врати и няма нужда от репликата "Стани да седна" , хеххе Утре ще я разходя на 100-на километра , да видя дали е вози по-комфортно от това, с което бях свикнала

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Хора наясно ли сте как се отварят тези две кръгли пластмаси, за да си сменя крушките, че изгориха и сега не светят ?

http://img3.auto24.ee/auto24/320/873/12538873.jpg

TheDeath , честито и безаварийно !
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 02-13-2015 на 09:55
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

^Влез в форум на Опел, не може да го няма някъде обяснено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си