Ами братле аз съм се дърпал с тези коли и няма как да те убедя че съм ги монавал, просто споделих пък който ще да вярва. Дърпал съм се със Сиера Косуърт (фабрична) и бяхме равни на 1км разстояние някаде, и от там нататъка го изядох. А и не знам дали знаеш, но конете под капака печелят слава и пички, а въртящият момент печели състезания. Все пак това е мотора на Форд с най-голям въртящ момент (от европейстките им мотори имам предвид). И пак ти казвам, може да съм изяждал много скъпи и вървящи коли с нея, но не се гордея с това, а с това че карам здрава, тежка и надежна кола Като бях на 18 и като взех книжка карах едно друго Скорпио 2,0i кадето му разцепвах гъза от стартове, дръпки, пилежи и така натам.. Наиграх се малко по малко и сега като съм на 25 (не че е много) но друг акъл ми дойде в главата и си пазя колата повече от жената.. Гледам да избягвам дръпки и пилежи и така натам.. щото само скоростната кутия на това чудовище е към 600лв втора ръка.

П.П.: А не знам защо си мислиш че мотора няма да издържи на битурбо?! Това е 6 цилиндров мотор който се монтира и на други USA машини в Америка, който няма грам алумин по него - глава и блок са чугунени, което би трябвало да те навежда на мисълта че тоя мотор с чука да го биеш няма да го счупиш. На снимката се вижда километража на колко километри е, и смея да твърдя че на 1000км ми нарчи към 40-50 грама масло. Нека разбирачите да кажат какво значи това, че пак ще излезе че се хваля. Все пак това е мотор на Форд, не на Фиат.