Цитирай Първоначално написано от Nakadah
^^

Всяка навигация на кола е пълен боклук! Не ти трябва телефон докато караш! За какво ти е компас? Като чели си в америка? Да продължавам ли? Да BMW, са царе на взимането на парите ти! Докато другите компании ти дават някой опции стандартно, BMW ти иска пари за тях...

Защо не престанеш да спориш и да разваляш темата подяволите? Не си най-великия, няма и да си! 15 годишно BMW символизира селяния(в повечето случей). За какво ти е да си взимаш 15 годишнo BMW като можеш да си вземеш 4 годишен Ford? Като най-малкото този Ford няма да знае какво е сервиз в близките години, докато това BMW няма да излиза от него!

И да, аз съм си купил всичките си коли със собствени пари! Но опа, аз имам коли където само ги гледаш на картинка и ти текът лигите!

BMW са боклуци!
Пич, не че нещо, ама най-вероятно имаш супер малката пишка или се комлексираш здраво заради нещо друго... В цялата тема все си избиваш комплексите, като постоянно се хвалиш с "твоите" "велики" коли... Във всичко си компетентен, и във всичко си най-най...

П.С.: Няма смисъл да ме храниш... Не нямам книжка, следователно и кола, на 16 съм, но определено мога да позная когато някой си избива комплексите... А що се отнася до кола, която бих избрал и бих карал, съм вдигнал мерника на една Бавария 318is - УАУ, как така не съм се хвърлил на някоя чистак нова?! Ами много просто - искам да си ми бъде "МОЯТА ПЪРВА КОЛА", а не "МОЯТА ПЪРВА КОЛА ОТ МАМА И ТАТИ"...

Аре със здраве и успех удължаването на размера...