- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Аз другата седмица си купувам майбах,ама няма да ви го покажааа![]()
![]()
![]()
The time's for sobieski
Ама иначе сте мн отворени... аз тва-онова, ръчки-мъчки, ям ги всички и като ви кажат ае да правим старта и "Абее, аз стартове не правяя, няям време сяяя..."
А той разбира лиПървоначално написано от H1gHL1nE
![]()
Пешеходец лукс, модел 87ма
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Марка: Daf
модел:XF 95
мощност: 430 hp
година:2006
гориво:дизел
разход:голям
Служебен. За личен автомобил нямя пара все още.
![]()
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ
Пич, не че нещо, ама най-вероятно имаш супер малката пишка или се комлексираш здраво заради нещо друго... В цялата тема все си избиваш комплексите, като постоянно се хвалиш с "твоите" "велики" коли... Във всичко си компетентен, и във всичко си най-най...Първоначално написано от Nakadah
П.С.: Няма смисъл да ме храниш... Не нямам книжка, следователно и кола, на 16 съм, но определено мога да позная когато някой си избива комплексите... А що се отнася до кола, която бих избрал и бих карал, съм вдигнал мерника на една Бавария 318is - УАУ, как така не съм се хвърлил на някоя чистак нова?! Ами много просто - искам да си ми бъде "МОЯТА ПЪРВА КОЛА", а не "МОЯТА ПЪРВА КОЛА ОТ МАМА И ТАТИ"...
Аре със здраве и успех удължаването на размера...![]()
Jaguar S-type, 2001, 3 litre, 240hp.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
хахах то всяко БМВ 3та серия е М-ка бе![]()
вие не знаете ли?
По темата: още нямам, но скоро .. може би
В стила на темата: Rolls Royce Ghost![]()
E те това е кола! Не като ваще измислени хонди, субарута, BMW-та и бог знае кво още...
http://ca.jalopnik.com/5797042/watch...tornado-rubble
Защо продължаваш да осираш темата? Разбрахме, че имаш RS4, която е най - бързата и най - хубавата и си милионер! Спри да осираш темата!Първоначално написано от Nakadah
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
В последните няколко минути се чудех да ти отговора ли, или да те пропусна защото си прекалено прост и дори няма да ми прочетеш поста... Е реших да ти отговора и да хода да спа...
Никога не съм твърдял гореспоменатите неща. Може би ги намеси от някви комплекси който имаш? Усирането на темите става защото след като аз напиша нещо(което ти дори не си прочел) празноглавата ти глава решава че е време да се заядеш с мене само защото не ме харесваш. Голем прас!
Моля те не пиши нищо след мене, след като не искаш "твоята" тема да се "осира".
Аз не виждам защо този Мустанг да не върви?!?
Просто външно е пострадал и е прашенВсяка една читава кола би направила същото.
П.п: http://www.youtube.com/watch?v=lPwP2nv-VVQ![]()
![]()
Преди няколко дена минаха няколко стотин торнадота през тази част на Америка за 1 ден...
Тоя с тоя москвич е![]()
Жалко че има такива по пътя
![]()
Момчета, знаете ли, че собствениците на изцяло черните Ауди РС4-ки нямат приятели?
![]()
![]()
..колкото по-голям салама, толкова по-мокро котето
Първоначално написано от fungus
А момчетата дето карат GT-R в България са тези заради които ни е на такова ниско ниво държавата!
Аве брато, ти или си тати ти е неккъв милионер, или много сънуваш и гъзо засмуква чаршафа редовно от ентусиазъм.. то такива коли изреди, че не знам...
Вчера както бях на къра, изведнъж ми се досра..
Що бе !? няма ли начини за изкарвнае на много прилчини пари ? аз като съм на 20 и косур и баща ми не е милионер,дори не взима и 1500 лв. но карам БМВ М3 evo 3 която е доста рядка кола (има малко произведени бройки) какво от това ?
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Вече пусках снимки,какво ти е смешно ?Първоначално написано от r19
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Ти си изключение. За nakadah говорех - толкова много коли изброи и то такива, че направо не ми се вярва..
Вчера както бях на къра, изведнъж ми се досра..
Не успях да намера снимки на ///М ката.
Както и да е.. ако наистина я имаш - браво![]()
Това е един от мечтаните ми автомобили... а двигателя кой е ? S14 или S50?
колата е е36 М3 Evo Individual (също така позната къто GT2). В европа има 200 броики а в Великобритания има 50. Салона и боята с Имола Ред. Моита е номер 7/50.
ще прощавате че на англ. съм написал модификациите но на БГ ми е трудно
Engine And Gearbox:
ECU Upgrade by Paramount Performance (dynoed at 400bhp with 277ft/Lb)(334 rwhp)
Gruppe M RAM AIR System Intake and Filter
K&N Crankcase Breath Filter
Supersprint Stainless Steal Cat-Back Exhaust System
Rogue Engineering Short Shift Gearbox
New Clutch
320 Gear Box Mounts with Enforcers
Brakes
AP Racing 330mm Big Brake Kit
AP Racing Discs
Ferodo Pads all Round
Goodridge SS Braided Brake and Clutch Line
Dot 5.1 Fluid
Suspension:
Koni Adjustable Coilover Dampers
New Top Mounts (Front and Rear)
Eibach Pro-Kit (25-30mm Drop)
Z3 Reinforcement Plates
Powerflex Front and Rear ARB Bushes
Powerflex Wishbone Bushes
BMW X-Brace (From M3 Convertible)
AC Schnitzer Front Strut Brace
Longer Hub Centre to Aid Wheel Location
взех я за 20 000 лири.
не е зле 300 коня на колелетата
![]()
снимка ся ме мързи да качвам,но по късно ще ти кача една да ти напълни окото.
Ако знаеш колко хора са се снимали и са искали да ги возя....
http://imageshack.us/photo/my-images/32/m3evo.jpg/ повече снимки ако искаш мога да ти дам на ЛС или на мейл