Цитирай Първоначално написано от Pendejo
Цитирай Първоначално написано от Nakadah
Цитирай Първоначално написано от Pendejo
Ти си изключение. За nakadah говорех - толкова много коли изброи и то такива, че направо не ми се вярва..
Лайненце, ти дори не заслужаваш да ти отговоря! Това че ти нямаш е лично твой проблем и въобще не ме интересува! Хората които поне малко ме познават в този форум знаят защо аз имам хубави коли! Ходи бии чикии и да те няма!
Кажи ве, лекенце? 99 % съм убеден, че не можеш да ми стъпиш нито на образованието, нито на квалификациите, а тези коли дори и да ги имаш, значи баща ти е престъпник, защото такива пари в България не се изкарват с честен труд. Другия вариант е да ги имаш на картинки от дъвки Турбо Така че мойж да ми ядеш оная работа, щото ако имаше верно такива коли, нямаше да имаш хиляди мнения в тийн форум, щеше да имаш други занимания. Get a life dude!
Прав си, не съм ти на образованието. Моето образование се признава в цял свят, а твоето е листче хартиика дето мое си избършеш сопола с него.

A кой така случайно те излъга че живея в България? Както казах, дрънкате без да знаете... Важното е да дрънкате и да се правите на отворени! Ако знаеше къде живея и какво работа нямаше въобще да си позволиш да си отвориш устата на тази тема...

Какво права аз в този форум? Какво подяволите аз правя тука? Ваша работа ли е? Не... Но трябва да се заядеме... Кой съм аз че да решавам какво аз ще правя с моето собствено време?

Браво! Браво! Не можеш да говориш на Български та реши да почнеш на език който не говориш(English)... Оти бе? Оти си cool!?

Абе само на мене ли ми писна всеко второ мнение в тази тема да е мое само защото некво си лайненце има претенции за величие и решава да се заяде?