- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Какви са ни колите?
Suzuki Baleno
2001 година
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е твоя М3-ката, така, че не си прави труда да лъжеш повече.Първоначално написано от Isildur
М3-ката беше на едно момче (казва се Антон), което учи в Англия и сега кара Х5 4.8 is. Продаде преди месец-два М3-ката на една англичанка.
http://forums.m3cutters.co.uk/showthread.php?t=19987
И най-смешното е, че викаш, че си я купил за 20,000 лири! Само във фантазиите си караш тази кола...
Мда. Ти си прочел темата на Атон в БМВ форума и направо си копирал листа с модификациите по М3-ката.
Ups....Busted!!!Първоначално написано от bachacho
![]()
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
renault clio
![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Марка: Ауди
Модел: А4
Година: 2002
Мощност: 1.8Т / 150 коня
Разход: 12-14 градско, 9-10 извънградско
Сузуки Гранд Витара. 2.2
99та година.
Made by God, improved by Devil
Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me
mercedes c220
2005 година
150 кс 2.0 в градско 9-10 / 100
Ох всичките сте едни шофьорииии като ви видя разхода и ми става ясно как карате... БМВ-та ау бла бла пари имали коли карали .. и от леглото падали...
Fiat Brava 1.6 101коня 98г.
7.5-8 градско 6-6.5 извън градско
Aprilia RS 50 99г
4/100 градско 3извън![]()
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
Opel Vectra B 97г. X18XE ( 1.8 16V ) 115 к.с.
нормално каране 8-9 - градско 7-7.5 - извънградско
при моето каране 14-15 градско и извънградско( автора на темата може да го потвърди виждал ме е как карам ;d )
По Коледа ще ми дойде и другата кола от Германия
BMW 328 e36 с чип - до колкото знам е около 203-4 коня
не знам за разхода, но няма да е по-малко от 15-16
да това беше на лепилара жалко, че вече я няма..Първоначално написано от Isildur
![]()
Ами аз кола нямам, но карам мотор.![]()
Като чета хората какви коли и как карат все повече си мечтая да вкарват в затвор за преившена скорост!
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Кракомобил от 88ма година
Доста е запазен, върши работа и харчи 10 пъти по-малко от смарт мобил![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Audi A3 2.0
http://prikachi.com/images/314/4029314j.jpg
До преди месец и баща ми я ползваше,но вече ми я преотсъпи изцяло, а той си кара голфа..![]()
Fiat bravo 1.6-16v 103 hp
Правото на избор беше мое,не негово..![]()
Honda Prelude 4WS 2.2 VTEC 180hp... 1995
Марка: Fiat
Модел: Punto Sporting
Година: 2000
Мощност: 1.2 / 80 коня
Разход: 5-7 градско, 4-5 извънградско, зависи много
![]()
WTF
Audi RS4, 2008 година, 4.2 V8, 414 конски сили. Ако я напъвам разхода и стига до 24-25/100.
![]()
Щото не е твоя..
Нямам намерение да доказвам на никой каквото и да било, особенно по форумите. Темата е "Какви са ви колите?" и не виждам нищо лошо в това да участвам в нея. Това,че има хора които изпитват някакво съмнение за нещо абсолютно маловажно,не ме вълнува особенно. Решил съм да си взема тази кола и не виждам какво лошо съм направил. Не харесвам нито BMW, нито Mercedes, нито Lexus, нито Lamborghini и не желая да карам такъв автомобил. Харесвам старите руски машини които държат повече години от собственика си,но е факт,че технологиите напредват и няма нищо лошо в това да сме в крак с тях.
Марка:Opel
Модел: Astra F hatchback
Година: 1993
Мощност: 1,6 mono injection 75 коня по талон, ама дали са живи всичките не е много сигурно.
Разход: разхода е в зависимост от сезона, лятото заковава на 8 литра градско и 6.5 извънградско.Зимата 12 градско на магистралата не знам щото зимата не карам там.Като падне сняг и се заледи и колата се зазимява.Няма гуми а и пак не е 100 % сигурно дали тоя зад теб и той има гуми и дали ще спре на време при ситуация.
ПОстоянно нещо я ровичкам да вземе да върви малко повечко хлопела, последно и махнах маркуча за картерни газове да си духа под колата, сега ще махам ЕГР клапана, катализатор също няма, иначе си имам и едно спортно филтърче панелено J&R и свещи Beru Ultra X 4 полюсни.
ВЪншно колата няма никакви подобрения абсолютен сток както излиза от завода.Вътре в купето също с изключение топката на скоростния лост която се счупи (оригиналната) и се наложи смяна.И таблото също е сменяно щото оригиналното нямаше оборотомер а аз исках такова със.Разликата между мойто табло и другото (това с оборотомера) бяха 5000 км та колата сега по километраж е на 173 000 км.По окачването съм сменил само предни амортрисиори който в момента са Boge Turbo газови отзаде също е с газови ама не ги знам кви са, малко твърдичко вози опела но пък стабилен в завоите.
Хахаха, shadowcrew, съмнявам се и 16 да имаш, честно казано. И да знаеш, че не завиждам, напротив, много бих се радвала, ако караше такава.
А който кара мотори?!
хахаха тази тема е още жива бе... Ще драсна и аз некой ред...
Вече няма Speed 3
Я собственика на това RS4 да ми разкаже малко за колата и защо се е спрял точно на този модел...
Иначе аз карам мотор хаха, къв ти е мотора koshtramba?