.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какво решение ще предложите за този проблем... ?

Имам Windows 7 32-bit компа ми е мощен, но имам много дразнещ проблем с игричките (почти всичките)
    Когато играя Need For Speed Hot Pirsuit и CoD Black Ops ми се случва...
    Играя играя и по едно време ми забива... след като забие чакам около 4-5 секунди (без да бутам нещо) и екрана почернява и звука също забива... и просто трябва да рестартирам няма друго решение всичко пробам... но не става ... МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ Много ще съм ви благодарен

С колко РАМ си и каква ти е видеокартата.
    http://www.youtube.com/watch?v=HOy-naFqT7A
    "I live my life a quarter mile at a time, nothing else matters, for those ten seconds or less.... I'm free"

РАМ - 4гб
    Видео карта - ATI Radeon HD 4870
    Процесор - AMD 3,00 Ghz

Супер фен
    Сложи си още 2 вентилатора на компа и си сложи охлаждане на видеокартата и рамта.Преинсталирай си уиндолса

Цитирай Първоначално написано от koko95
    Сложи си още 2 вентилатора на компа и си сложи охлаждане на видеокартата и рамта.Преинсталирай си уиндолса
    Да не вземе да се получи хеликоптер, ако сложи толкова много перки. Щото на мен ми се е случвало - хакай здраво вентилатори там, да има и по едно време компа отлетя през отвореният прозорец. Ама като се опита да мине гръцката граница и го свалиха с ракети земя-въздух.
    Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
    авторитетный ответ: 95.43.28.133
    вторичный ответ: 85.14.6.98
    Sponsored by: Реактивная Tехнология

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Типичен проблем с охлаждането. Качи си един еверест или подобна програма и виж кой е горещият елемент. На тези AMD процесори им казваха котлони.

ПРОСТО ЗАСЛУЖАВАТЕ ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ наистина и аз от това се опасявах но за да съм по сигурен трябваше да се посъветвам и с разбиращи , сега мисля да си взема по мощна перка и ... надявам се това ще помогне

Остави само перката. Вземи си най-добре едно хубаво охлаждане, порови в Нета кои са добре за съответния тип процесор. Вземи си и една хубава термална паста, препоръчвам тази
    http://www.arctic-cooling.com/catalo...th=39_&mID=580.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Типичен проблем с охлаждането. Качи си един еверест или подобна програма и виж кой е горещият елемент. На тези AMD процесори им казваха котлони.

Update ur info ...
    Last update detected: 21st May 2002...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Дай един еверест температурите да видим какво става. Аз си мисля, че е от рам-та, но все пак дай температурите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си