Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
Цитирай Първоначално написано от silvermoon
преди имах от нерви високо крувно сега не ;п
като те заболи врата си измери квърното

според мен са нервите
мене врата не ме боли а и не съм дигал кръвно от 2 3 месеца брат просто като си въртя главата имам и штрака врата ми постоянно :Д и понякои път ми се вие свят може да не е шип може да е прищипан нерв знам ли
там се намира продълговатия мозък и е опасно трябва да идеш на лекар
значи да не се тревожа че е засегнат нерв ? а може ли да е шип те питам пак какви са симптомите за шип казаха ми че адски много боли а мен хич не ме боли врата.. не можели да си въртят главата и теи ...

говорим за това дето штрака нали :Д
дано темата не е ебавка

ако както ти казваш нещо там дето щрака ти засяга нервите ли какво било има вероятност да засегне този център който контролира сърцето(не знам къде точно ти щрака и какво имаш само предполагам)

иди се прегледай искай да ти направят една снимка така как да се гадае
пи4 врата ми щрака а не знам дали ми е засегнат нерв нямам представа даже просто предположих ходих на лекър тя каза че е от стреса това с болките в врата или схващане но като си въртя главата ми щрака врата пробваи ти да видиш не е ебавка мн ясно искам да кажа че имам проблем с очите сиг утре сам на очен защото като си мърдам главата напред назад виждам под очите светлини от компа е
ако има засегнат нерв ще си в инвалидна количка и щом ти е казала лекарката защо питаш?