.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Power Balance гривни

Някой ще ми даде ли сайт, от който мога да си закупя онлайн гривната на Power Balance, но да са истински, не фалшиви, защото гледам, че има много сайтове за тези гривни.Примерно има power-balance.bg и power-balances.bg и powerbalance.bg . Почти няма разлика, но човек може да се обърка... Моля ви дайте ми някой истински сайт, от където да си я купя )
    PSP 1001, Phat , 5-50 GEN d2 , Memory Stick - 8gb and 2 gb , Play - PES 10, Midnight club LA Remix, MediEvil

Супер фен Аватара на JDeel
    Дано да не вярваш, че някаква гривна с холограма ще действа по някакъв начин на енергийното ти поле
    Тъй и тъй ще си жертва на измама, ако ти се свидят паричките избери по-евтината. Или пък ако обичаш да се харчиш за разни шаренийки - по-скъпата

Човек тренирам сериозно и активно бадминтон и питах няколко хора, които и те се занимават редовно с спорта и ми казаха, че имало някакъв ефект...А пък и едвали само за бадминтона важи това, всеки един който тренира сериозно някакъв вид спорт според мен ще му помогне
    PSP 1001, Phat , 5-50 GEN d2 , Memory Stick - 8gb and 2 gb , Play - PES 10, Midnight club LA Remix, MediEvil

Супер фен
    Кат ти гледам подписа тренираш на PSP

Има ефект и то страничен
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си