.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Фен
    Град
    bg

Искам да ме харесва

Има едно момче ,което харесвам от близо година стоим заедно по някой предмети защото ни се блага.Но съвсем на скоро разбрах,че той си има гадже .Според приятелките ми тя не е нищо повече от мен .Но много ме дразни това,че постоянно се прегръщат и се държат за ръце.ИМАТ ПРАВО КАТО ГАДЖЕТА НО ТОВА МНОГО МЕ ДРАЗНИ.Какво да направя за да го спечеля на своя страна

Фен
    Град
    Костинброд
    изчакаи да скъсат и ако той я е обичал ще е тъжен и тогава бъди до него уж да го утешаваш а така ще се сближаваш с него
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Фен
    Град
    bg
    Е аз това навсякъде съм го чувала не че при мене не е действало ама ама при него няма да стане

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма как да го накараш да те заобича
    или да си го спечелиш (но си зависи какво искаш
    да кажеш под това да "го спечеля"..)
    - Просто си говорете повече,помоли го за някаква
    помощ и тем подобни..
    Няма какво да правиш..Обичат се и "ходят" - не знам
    кое те дразни в това,освен че той не е с теб,а с нея..
    - Няма значение дали е нещо повече или по-малко от
    тебе - важното е,че за момчето тя е нещо повече..
    Приеми го това и недей да си създаваш излишни
    проблеми..

Фен
    Град
    bg
    Аз знам ,че няма как да накараш човек да обича.Ама въпроса е ,че той преди ме харесваше ако не беше така изобщо нямаше да се тормозя .Той беше на 1 крачка да ми предложи ама таз са появи аз не й са сърдя не е виновна

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Много си зле.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Много си зле.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    bonbona102 - То тогава вината си е твоя..
    Явно не си му обърнала достатъчно вниматие,та затова
    той се е отдалечил от теб и се е влюбил в друго момче..
    - Защото той ако наистина те харесваше - не мисля,че
    щеше да те остави,още щом се появи друго
    момиче..
    - Намери си друго момче..Той нито е първия,нито е последния..
    Живей си тийнейджърските години,защото след време тези
    години ще ти липсват и ще искаш да се върнеш назад,но няма
    как да стане това,нали ?
    Живей си живота,учи,забавлявай се..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Мммммм.. ако той няма чувства към теб .. няма как да стане, но все пак когато скъсат и ако все още го харесваш му сподели чувствата си, но не е много хубаво да имаш приятел на твоята възраст

Фен
    Град
    bg
    Алоооо,на 12 съм все пак и съм имала само 4 гаджета моля ти са как да не е хубаво

1-во приятелките ти разбира се,че ще кажат,че не е нищо повече от тебе,все пак са ти приятелки. 2-ро дори и да като теб,той си обича нея. и 3-то не можеш да го накараш да те обича,но пробвай да си говориш с него и да се сближите като цяло,в смисъл пишете си по-често и такива работи..и когато мислиш,че сте по-близки от всякога просто му кажи,че го харесваш,а ако той ти каже,че не изпитва нищо,го остави и не му досаждай повече,защото ще се учуждите нацяло.
    Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да остават една в друга!

Фен
    Град
    bg
    Хора мерси за съветите ама се събрах ме оказа се ,че е бил с нея само за да ме накара да ревнувам

Напиши му бележка и се представи като негова тайна обожателка. Напиши на бележката да ти напише отговор и му кажи къде да остави бележката, на която пише отговора. Продалжавай да му пишеш бележки, докато не си сигурна, че и той те харесва малко. После разкрии коя си . Почти винаги работи .
    Justin Drew Bieber

Фен
    Град
    bg
    Ако още се опитвах да сме гаджета щях да си скрия номера и да му пратя 1 sms

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    bonbona12- като знаеш толкова много недей пита

Единствения начин да спечелиш едно момче е да му покажеш че го разбираш.Мъжете много обичат някой да ги слуша и да се интересува от тях и техните проблеми.Първо го спечели като приятел,опознай го добре,дай му възможността и той да те опознае за да прецени сам какво иска.Обърни внимание на думата ОПОЗНАЙ само така сама ще прецениш дали изпитваш към него само привличане,което след време ще отшуми или нещо повече.Може пък характера му да не ти допадне...В такъв случай въобще няма смисъл да продължаваш да мислиш за него.Ако пък осъзнаеш че много искаш да си точно с това момче,въоражи се с много търпение,сприятели се с него (Накарай го да ти има доверие за всичко,да разчита на теб) Не се опитвай да ги разделяш това само би могло да го отдалечи от теб освен това има вариант той много да е хлътнал по това момиче ..Ако стане така ги Остави да си живеят живота тя не е подозирала за чувствата ти към него,постави се на нейно място.
    Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си