Здравеите нов съм в този форум а от доста време чувам добри отзиви за хората тук, та имам ужасен проблем и нз как да се справя мъж на 22 години съм имам си сериозна приятелка от 5 години вече, един път сме се разделяли за шест месеца и после се сабрахме, понякога няма какво да си кажем, и мисля че повечето работи по навик ги правим въпреки че аз доста съм я наранявал както и тя мен.. но накрая сме пак заено а от месец някаде нон стоп се караме за какво ли не ... че аз съм бил мъжа и трябвало да правя едва ли не всичко, натякваме си кои какво е направил един за друг.. нараняваме се ужасно много,а от както сме се сабрали уж трябваше да сме се променили и да сме различни, обичам я със цялото си сърце но нз какво да правя и как да постъпя, нямаме общи приказки, общи приятели, рятко излизаме понеже всеки от нас има проблеми финансови но аз гледам за нея, въпреки че тя не го прави и знае че от време на време ме боли затова, и така хора има още един куп работи които искам да напиша но маи стана доста за сега.. ако някои е имал същия проблм моля да сподели своя опит, ще бъда благодарен.