- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черти по ноктите
От 4-ти клас някъде забелязах, че започнаха да ми се появяват едни черти успоредни на нокъта, леко изпъкнали. Ако си сложа лак се виждат още повече. Само ако си сложа гланц леко се замазват. Някакви кремове, бабини глупости, козметични процедури?! С какво да го оправя?
Една приятелка ми каза, че имала същите през период, в който й излизали петна по дланите от нерви. Чаках, чаках, почти ми мина на мен, но още си седят чертите...![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
С полиране на ноктите не се ли маха ?
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Има различни процедури за това, но трябва да те види специалист за да ти препоръча правилната.
върви на маникюрист![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от Cucko0
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
може да е липса на витамини
По-добре отиди да се консултираш с някоя маникюристка. Почти съм сигурна, че има около 20 различни процедури, които са за проблемни нокти! Все ще има някакво решение!![]()
Имаь същия проблем лятото и мн се дразнеь защото все пак лято беше ... постоянно да се лакираш :дд и накрая отидох на маникюристка и тя ми каза че е точно от липса на витамини и ми даде едно като лак което миришеше ужасно с някакви минерли и витамини и каза да се лакирам с него около 2-3 седмици и да пия малко витамин С и наистина ми се оправиха ноктите ... Но незнам при теб може да е друг проблема така че отиди ; ) най -добре е !![]()
ако са тези беличките-от липса на витамини.
и аз имах,много ме кефиха![]()
какви са ти чертичките? Аз имах едни вдлъбнатини от нерви, бяха огромни и променяха цялата форма на нокъта, а поприннцип си имам едни такива малки вертикални чертички и ги махам с пила за нокти от тея с многото стъпки за полиране на нокъта![]()
липса на витамини е Иве![]()
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Може и да е от недостиг на микроелементи.