.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]

Как го правя? ;xx

Незнам дали моето е точно проблем .. Незнам как става .. От 2-3 години насам се събирам с компанията на брат ми .. там съм най-малката. Събираме се, станахме много много добри приятели, но в последно време няколко момчета от компанията ми признаха, че ме харесват .. Проблема е, че аз не ги харесвам .. а неискам да изгубя приятелството им .. Не съм някаква надувка с която неможе да се разговаря, напротив - много земен човек съм .. Не съм суперкрасавица .. и немога да разбера защо ме харесват .. в последно време в новото училище, като се запознавах с другите класове, няколко седмици по-късно излезе, че и 2 момчета също ме харесват .. Преди 4 дена ходих на рожден ден и там бяха половината компания и един, с който се запознахме на рождения ден идва при мен и почна да ми се обеснява, че ме харесва и т.н Аз се ядосах и си тръгнах .. Просто незнам как го правя .. Какво да направя за да спрат да ме харесват? Или как да ги "разкарам" без да изгубя приятелството им ?

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Каквото и да правиш,каквото и да им кажеш,те
    ще си останат наранени..Поговори с тях,обясни им,че
    нямаш същите чувства и че искаш да си останете така,
    т.е. да сте добри приятели и това харесване да не
    попречи за това..
    След време ще им мине...

Гръмни се

Град
    Цитирай Първоначално написано от CheLseaFC
    Гръмни се
    Веднага! ;]]

Супер фен Аватара на Ermic

Re: Как го правя? ;xx

Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Незнам дали моето е точно проблем .. Незнам как става .. От 2-3 години насам се събирам с компанията на брат ми .. там съм най-малката. Събираме се, станахме много много добри приятели, но в последно време няколко момчета от компанията ми признаха, че ме харесват .. Проблема е, че аз не ги харесвам .. а неискам да изгубя приятелството им .. Не съм някаква надувка с която неможе да се разговаря, напротив - много земен човек съм .. Не съм суперкрасавица .. и немога да разбера защо ме харесват .. в последно време в новото училище, като се запознавах с другите класове, няколко седмици по-късно излезе, че и 2 момчета също ме харесват .. Преди 4 дена ходих на рожден ден и там бяха половината компания и един, с който се запознахме на рождения ден идва при мен и почна да ми се обеснява, че ме харесва и т.н Аз се ядосах и си тръгнах .. Просто незнам как го правя .. Какво да направя за да спрат да ме харесват? Или как да ги "разкарам" без да изгубя приятелството им ?
    Интересно .. и аз немога да разбера защо те харесват?

Няма ли някой от тея момчета, който поне малко да ти харесва
    Justin Drew Bieber

Град
    Цитирай Първоначално написано от DebbieLoveBieber
    Няма ли някой от тея момчета, който поне малко да ти харесва
    Имам гадже .. но и това не ги спира. ;дд Много зле просто , много ! ;х ;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми