- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
да, само че от по-миналия ден...Първоначално написано от BlueKnife
иначе как да се чувствам? Трябва да уча, така се чувствам![]()
хЪх...
Тази пачавра ми идва да я убия..може ли да приказва такива неща за мен,а ми се пише приятелка..е не е такава..Ама то и класът й вярва..защо ли..Омръзна ми от тази значи..
След малко сядам да уча,че утре имаме контролно по ОТС,трябва да се справя..
Настроението ми замина..заради курвата на класа...Аз ако кажа тези неща,които тя е правила на купона хубаво ли ще й бъде,че й се хвали..оня я обарал,другия й предложил,третия не знам си какво..И си вярва..ми те хората като са пияни,естествено,че ще й кажат такива неща,които като са трезви не могат..
![]()
![]()
Аз съм доста по-добре,ако се разбере тя какво е правила..ама щото съм добра си мълча..ее всичко ще излезе наяве..тя това заслужава..
Аман от тъпотии значи..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Липсва ми... искам да го видя.Скоро става половин година <3. Няма по - щастливо човече от мене в този аспект!
![]()
Тъпи контролни, тъпа електротехника и градивни елементи...![]()
![]()
Бляк... надявам се поне 4 да хвана...![]()
Изморена..Но трябва да се готвя за големите преговори след малко..и да излизам..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Няма по-грозна елха от тая![]()
За кво я е купила майка ми - с другата украсата щеше да стане много по-яко.
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
добре,а след 3 дни ще съм още по-добре![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
абе ядосвам се сега.. за пореден път не й купих подарък.. пф
то аз докато го купя подаръка и ще мине Коледа..
както и да е.. трябва да измисля нещо..
натоварена седмица.. лол.
трябва да си измисля нещо за обличане на 23ти..абсурд да отида с униформа на даскало
първо на боулинг.. после нулев час и само в 4:30 се изнизвам от даскало.. бал
после на кино ..
абе къде ще я мъкна тая униформа ..
![]()
![]()
а с него.. с него нещата и аз не ги знам на къде вървят.. наистина ли не му давам пространство? Действително ли на мен ми пука повече за него? Вярно, това е мнение на външен човек, на човек, който вижда ситуацията отстрани, но все пак.. дали? И как да разбера точно? НЕГО ли да попитам? ... пф .. ще ми се да имаше някой по-опитен или някой, който познава и двама ни и да ми каже..
иначе.. днешния ден мина добре.. класното мина като по вода.. мисля си за 6взех си портмонето
всичко си беше там
![]()
пфф.. защо ми пука толкова много..? 3 месеца и половина са, знам.. но все пак..![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Едно ми е такова.. неутрално![]()
Коледа наближава и майка ми непрекъснато ме врънка, че е време да украся. Жалко, че никак нямам настроение за украса, просто нямам чувството, че е време.. И тази година никак не мога да усетя Коледният дух. Попитах дали може да не празнувам, но не бих могла да опиша погледа с който ме погледна.
Сега мисля да си пусна приятна музика, да си налея чашата до горе с нещо, което обичам, да загася светлините и да чакам да ми се доспи.
И спря да се върти за миг земята..
Бивам.Трябва да кача само един материал.Супер много се навих да ходим и ест сичко се развали пфуу..не можах да си купя това,което си харесах пффффф...общо взето..тей![]()
![]()
Супер.
Открих идеала ми за мъж, поне така мисля.
Просто всеки разговор ме обогатява.
Арррррммм <3
Прекрасно е !: )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Диското неска велико. Мат от всякъдеУтре как ще стигна до дск не знам, ще пропусна първите няколко часа най-вероятно
Да живее Коледа!
![]()
Искам този идот да спре да ме занимава с глупости,не искам утре да ми говори,по-добре да не ме поглежда,писна ми...
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
От утре започва периода с безкрайните излизания, кафенца, сладникави разговори и глупави усмивки. <33
И да, мисля прекалено много. Отделям повече време да се тревожа за глупости и мислене какво ще стане в бъдеще, без да се наслаждавам на сегашния момент. Добре е, че го осъзнах, сега остава и да го променя.
И поздрав за... всички, които се чувстват поздравени:
http://vbox7.com/play:ac4648aa
едно никакво ми е...
утре имам класно по английски ама знам,че ще имам 5...кофти е не искам да имам 5 за срока...смешно ще е...но какво да се прави![]()
сега трябва да ходя да си меря роклята,после училище и такам...чакам тъпите празници да дойдат най-накрая...![]()
Еми станах в 8.00 гледах тв после заспах и ето ме тук гладен и сънлив![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
Нях, отидох за четвърти час, ама хванах малко и от третия, та влязох; с моят човек се засякохме там, полафихме, малко флирт, а-у, после му направих малко подаръче и сега съм много доволна.вече трябваше да съм обядвала и да съм започнала с почистването, че след излизането вчера хич не ми беше до чистене, ама нъццц, мързи ме, пък и отдавна не съм се задържала на компа.. Страх ме е да вляза в скайп, щото там ще ме налазят разни нахалитети и така.
![]()
Добре ми е.Днес мина хубаво,имам и 6-чка по География даже![]()
До сега спах.Пия капучино и ми е КЕФсамо че утре ме чака сложно контролно и трябва да уча..тъпа ФИЗИКА
![]()
и..такам..ще напиша,ще науча..и вече,free time xD
мм спи ми се .. вече искам ваканция!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Уфф..много е тъпо така сега да ме отбягва..
Иначе направих си контролното,прибрах се,наспах се и в 17:35 се сещам,че май направих грешка на контролното ама..шанс..
За утре пак имам да уча..последната седмица всееееки Божи ден контролни или изпитвания..направо не знам..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Някак уморена съм, но се освободих от изпит по Бизнес английски- имам 666![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Чат пат го докарвам..![]()
Ще полудеяяяяяя има толкова много симпатични момчета, а аз съм само една ;dddd![]()
Май харесвам един от 12 клас![]()
Мии едно тагова ми е заспало и утре ще трябва пак да ставам в 6 да ходя на даскалоПък и преядох, уф
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!