- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Май се сдобрихме..чудесно!![]()
И май ще си лягам,щото утре в 5 ще ставам да уча по право..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
пуснаха меее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пускат ме пускат ме !!! Йес ве!!! мале колко се кефяя
![]()
най-накрая.. лол ..
ееми то си личи как съмкефя се
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Пффф много ми е зле,тея хора почнаха за боксува круша да ме ползват...имам чуството че целия свят се е настроил срещу мен...
>>DjBelev<<
ами ставам,утре първия час контролно....тая ни побърка с нейните контролни,поне часа ще мине бързо,а няма да ми се стори цяла вечност.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Толкова съм щастлива..
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от kuklichka_bg
^^^
Бургас <3
чакам да стаа 3 часа да се помпя мен
хЪх...
Явно съм се объркала.Първоначално написано от jghgh
Напрегнато ми е, а по-кофти е, че нямам на кого да споделя, защото ще предизвикам проблеми. Ще трябва сама да се оправям.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Много зле ...Болна съм,не съм на кеф въобще ..ии да,той ми скапа настроението тотално :х
ZaicheNaXeroin
изморена,прановете за днес на обед се провалихаНа даскало как ме нервеха всички
особено курвата малка...Сега пускам филма е ще се надява да не заспя до 6.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Болна съм... а трябва утре да съм във форма![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
добре съм,още не съм си приготвила багажа,утре ще се наспа и заминавам,другите да си карат часовете![]()
Мале, как ми е писнало от баналности, фалшиви приятелства и любови, самоизтъквания и заебавания. Майната им на всички.
Ядосана и нервна. Не знам как за пореден път това момиче ми доказа, че доверие не мога да и имам. Винаги ще се намери начин да направи интрига и после да излезе суха. А уж я наричах приятелка!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ми най-сетне разбрах що за приятели имам...направооо какво "уважение" изпитват към мен - да ти падне шапката...А трагичното е, че явно аз съм си го направила, доста време ми отне преди да го разбера и после ми казват ти знаеш,че не е таКа блаблаблабла...пък кво отношение имат..
МАЛЕЕЕ, МЕРСИ БЕ МЕРСИИИИ......
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Супер са разлигавени и се държат тъпо... като кажа нещо важно за мен или няма никва реакция от отстрещната страна (все едно не съм там) или следва фразата "оооо..д..у" с ироничен тон. Абе перфектно, и едно такова грубо отношение има към мен...
А пък най-гадното е,че и аз сиг съм такава, щом приятелите ми са такива...офф
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Сдобрихме се..
Изложих се по право..така е защото реших да поспа сутринта и не станах да уча.Изкарах една 4,ама няма да оставя въпроса така..ще искам поправка..![]()
По немски ме изпитва.Върна и контролното и класната работа и на двете 6 6![]()
![]()
Общо взето нищо интересно.С М. си поговорихме сериозно на 4 очи,добре се получи,точно както бях замислила-това ще й кажа,онова ще й кажа,нищо съществено не изпуснах..
Милионерче...![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
добре съм,само дето не ми се доставят съобщенията в скайпа и това много ме изнервя
Перфектно! Тази сутрин малко махмурлук, но пък на даскало се оказа изпита по-лесен отколкото си мислех.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
След следобедната дрямчица се чувствам много добре, като изключим, че изпитвам лек дискомфорт, ама след малко като ми донесат шоколадово кремче, ще ми мине.![]()
Сутринта бях в по-добро настроение.
Мразя, когато някой казва собственото си мнение за неща, които не му влизат в работата.
И спря да се върти за миг земята..
няма такава дума просто..
как е възможно за един ден тя толкова да ми падне в очите и той е същият..милата тя ,горката тя колко е изстрадала .. пак съм без цигари като ме окрадаха ,ама и аз тъпа да давам на всекинай-гадният ден е това.искам ваканция вече да се свършва тоя ад..само утре да мине ..само още един ден да ги изтърпя после няма да ги видя..само това ме държи..скъсаха ми нервите днес......
Ужасно..като кажеш "добре ще ти кажа еди кво си" поне го прави бе малоумник.. а до сега бях в доста добро настроение ..
^^^
Бургас <3