- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
ядосвам се,тоя тъпия скайп нещо неще да влиза![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Искаше ми се да си поговоря с един идиот по скайп, прибирам се след кафето и квоо ;х Оф, голяма прецаквация.
Днес много яко мина всичко, нямам отсъствие, нямам закъснение, ходих на кафе, спах малко. Направо чудничко.
Очаквам да си изпълни обещанието в най-скоро време.Ако уцели пак като съм самичка в апартамента...
Днес като ме зазяпа пак с тея сини очи... Пф, много голяма слабост ми е. Да не броим как ми се плачеше като трябваше да му откажа. Ама заради разни приятелски отношения или по-точно глупости...
Дано да съм успяла да докарам колко неприятно ми беше да му кажа "не". Май разбра намека, ама...
Искам си обещанието пък! :P
не е от твоя скайп..Първоначално написано от soul1199
ако си с някоя от новите версии не тръгва.
по цял свят е така.
по темата: Добре съм..
сега имам един куп неща за вършене, така че е по-добре да спра да седя на компа, ами да ги върша..![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
От 3 часа се мъча да вляза в смотания скайп и най-накрая успях :P
Апф, много ми е скучно. Господина по БЕЛ отново ще го прецакам. Караме на сила да уча стихотворения за тъпите му празници пред цялото даскало. Един път имах да казвам, разболях сеСя на 23 пак трябва, аз няма да съм на даскало... Бях 1 седмица болна, дадоха ми бележка до 23, щото бях много зле, ама сега съм супер
Много ми пука за тъпия карнавал където ши правят... Аз тогава ще си спинкам до обяд
Еххх, кеф
Накрая господина щеше откаже от мене. То има и други деца де, тях ще тормози. А може и да не ме махне
Дано тогава пак да се разболея
![]()
![]()
как ..еми СУПЕР-ваканция ,от кога чакам...леле ще бъде лудницааа![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Ужасно ми е зле,с доста хора се скарах и ми се сърдят и просто съм пукнатина...допълнително се чуствам ужасно самотен,толкова искам да срещна момиче което да бе хареса такъв какъвто съм и най-накрая да получа искрата за живот...
>>DjBelev<<
Да знаех си , че така ще стане ама чак пък толкова скоро . Днеска като цяло беше супер . Ал направоооооПхахаха пък тва с телефона беше много яко - аз няква си говоря и те - да , да ... ем нищо
Направо ме разби
Добре съм..
текът приготовленията за утре![]()
баси якото дето ще е..
остави че още не съм казала, че утре изобщо няма да се прибирамаа ууууууууф и подаръците още не съм опаковала.. ии..
ееми на 24ти ще ги оправям![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
влязах си в скайпа ама има само 3 -ма абоната на линия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,мисля да си лягам,защото нямам кво да правя
![]()
Тоя скайп ни разболя![]()
Аз цяла вечер вися във фейса.. Толкова много лични съобщения се изписаха, а пък в чата какво чудо беше..![]()
Сега почти всички си легнаха. Скука голяма!
Иначе се чувствам супер! Прекрасно..
Настроението ми се оправи с голяма доза музика, усмивки.. и отново музика.
И спря да се върти за миг земята..
Притеснена съм... дано всичко е наред утре и се чудя да го правя ли тва нещо, да не го ли правя... Нищо няма да загубя, ако опитам в крайна сметка, но страхът ми също не липсва... :/
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Хаха леле няколко часа да няма скайп и всички са откачилиПредставете си да не го оправят и фейсбука да вземе да се срине - масови самоубийства се очакват
![]()
Иначе съм си ок. Егати гадната мъгла имаше цял денА ми се наложи преди малко да шофирам и направо не знам как стигнах от точка А до точка Б и обратното невредима...
![]()
Налегнало ме е някво много приятно Коледно настроение иии нямам търпение да дойде Бъдни вечер и да се съберем цялото семейство![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
последните два дена SUX !
депресията ми се задълбочава.. той всеки ден ми показва какво съм за него.. "нищо"... Започнаха отново гадните нервни тикове...
И защо точно днес да спрът скайпа когато ми трябва..![]()
аз съм си виновна за всичко...![]()
![]()
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам..
сега станах,трябва бързо да си оправям останалата малка част от багажа,за да може в 11 да си гледам филма и после директно да си фана рейса към гарата
Цяло чудо е,че съм жива след снощния запой!Едвам се прибрах до нас...майка ми ми се навика (наистина бях в окаяно състояние),цяла нощ повръщах![]()
Иначе всичко е наредЧестита ВАКАНЦИЯ!
![]()
супер..Ваканцияя![]()
![]()
Сега ще се наспя едно хубаво,да имам сили за довечера..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Гадно ми е,нямам връзка с Нея от 2 дни, а последния разговор не мина особено добре.![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Уморен съм, нормално след тази изморителна седмица. А на някои хора не спира да им върже...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Направо не ми се вярва понякога от каква паплач съм заобиколена.
Не е възможно да има ЧАК такива инфантили, не е.![]()
Скапана след снощния купон и готова за една наистина скучна ваканция на село с баба и дядо![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Пффф, ядосвам се само. Май ставам прекалено коравосърдечна... Малко ми е бъгъво, 'щото още свиквам
тъпо....не спря да се прави на луд и да ме ядосва само...
Hostis Honori Invidia