- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Липсва.
.. Мхмм .. не знам как се чувствам ... може би щастлива заради днешния ден .. а може би и объркана , мислейки само и единствено за него и за грешката,която направих![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Изненадващо .. Добре, което не се случва всеки ден. Може би заради началото на ваканцията ли, зараи една от най-яката седмица от 3 месеца насам. Наистина се чувствам по-добре без него, но ми трябваше доста време, за да го разбера ... Сляпа любов!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Оф, само т'ва ми липсваше, да се влюбя.Поне знам, че не е еднопосочно.
Иначе съм бясна, върнаха ме преди малко от диското, нек'ви проверки имало, простотии пак.![]()
Не ми се спи особено.
Ще изгледам май 2-3 епизодчета на "The War At Home" и се надявам да ми се доспи след това![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Искам мамам да се прибере от пазар и да почнем да готвим. Надявам се някои хора да се сетят, че съществувам все пак....
и при мен е така .. на всичкото отгоре на 26 правим 1 месец ама нещо ..Първоначално написано от addic7edd
![]()
Добре съм..
малко ми се спи![]()
снщи беше баси якото, въпреки, че запомних макс 6 имена от всичките 20 и кусир човека![]()
![]()
![]()
както и да е.. беше забавно![]()
искам пак..![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
тъжно ми е![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Настроението е на 6![]()
Много яка песен
Изправена съм пред дилема: с него ли да съм( №1) или да чакам най-сетне да ми обърне внимание моя човек,когото искам от 1 година и почти 7 месеца(№2)
Вчера един съученик ме кара половин час: Айде признай си бе,признай си бе"..Признах си..той:"Кажи сега какво искаш,ако искаш с ще си поговоря с него..да се осъзнае малко.."
Много готин човек се оказа този мой съученик..:P
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
купих си доста неща,останаха само ботушите,ама тях ще ги взема от Пловдив в Неделя![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
по-съсипана от всяскога и всс заредии него ... немога вечее![]()
![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
хихи много ми е празнично..Коледа идвааааааа![]()
Hostis Honori Invidia
смотано.
ама започнаха да си идват хората и за последните 2 часа е имало няколко разговора по модела 'Сашкооуууу, тук съм, когаа ще се видим!' и се очертават нелоши дни след 26-ти![]()
прави ми се няква простотия бе.
Наготвих празничната вечеря. Сега ми остана да погледам сеира на майка ми докато подрежда масата и да си запаля печката. Чувствам се малко странно. Не е като да не ми е празнично, ама все пак... Хем искам да се видя с приятелите си, хем не толкова...
Еми,добре ми е.Яко коледно настроение..цял ден съм си пуснала коледни песнички,и любимият ми албум музичкааааапо-късно ще си празнуваме Бъдни вечер,и..такам *дано ми се падне паричката *
![]()
Изобщо не ми е празнично,а по-скоро едно тъпо и безразлично,нямам никакво настроение.За първа година съм така по празниците...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Горе-долу..
ядосвам се на майка ми.. как може да е такава?!
Дразни ме
Него го няма..
това днес базик ли беше или просто аз не мога да приема шега на тази тема? пф .. ще му мисля утре.. сега ми се спи твърде много ..
ууф Ц как реагира като разбра, че снощи не съм спала вкъщинякво такова ->
![]()
![]()
![]()
![]()
очертава се интересна вечер
нямам търпение да си видя подаръците
ууф дъвките ми свършиха.
защо ми пука?![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
пък и се моля дядо да се оправи....Гаджето ми си отиде на село за няколко дена и такам...Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Чувствам се по същия начинПървоначално написано от kuklichka_bg