- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Купих си нова блуза! :PТака ми се излиза или поне да бъда с някой вкъщи, че ми е много скучно направо. Навънка е некво мрачно и вали.
![]()
Кашлям си. ;\
Току-що резервирах билетите. Докато стане време да тръгвам, мисля да унищожа един шоколад, после ще се преоблека, ще се гримирам, ще се помоля да не закъснявам за срещата, както редовно правя и ще излизам.![]()
след един час отивам в залата и ще избухнаааааа![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бясна съм..
не стига че вече трябваше да сме си купили билети
ами и на мене не ми се ходи на тоя филм
и ще изтърва Т и Е
ииии
мамка му!!!![]()
мразя да става така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Тъпо ми е така. Искам да знам какво си мисли. Дали знае това, което си мисли, че знае или само блъфира за да си кажа сама евентуално ако има нещо? И ако знае, защо го приема толкова весело? Бахти странната птица..
Колко ли гадна мога да бъда?!![]()
Знам,знам ... Не много,но все пак ще опитам!!!
Жалко само,че сметката ми е спрянаИначе щях да извикам Мариян при нас и щеше да стане интересно ... Аххх хем искам оня да го видя,хем не искам
Не,не,не ... Направо не ми се мисли к'во ще е на Нова година
![]()
А иначе като цяло съм суперДнощи не съм излизала,защото имах нужда да си почина,но днес няма да пропусна простооо ...
Само мойта шматка да побърза с оправянето и айдеее навън
![]()
[b]дали искането на номера и пращането на прегръдка значат нещоо ? .. въпреки, че си има гаджее![]()
[/b]
Ади.. зависи от държанието на човека лице в лице,а не чрез СМС или скайп ..ти си го познаваш,ти прецени дали е приятелски настроен про или иска нещо по-сериозно с тебА относно темата-Чувствам се супер,днес ходих в наскорооткрития мол в града ии беше доста хубав,ходих на кино тамм ии общо взето добре ми мина деня..
![]()
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
можеш да си излееш душата на лс,стига да искашПървоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
по темата: долу горе.. някво супер тъпо,студено,вали ... закаснях както винаги а за капак той не ми е писал/званял от 2 дена..какво става?![]()
![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Зле![]()
Ооо,супер се чувствам,малко съм настинала ама ще се оправя.И съм в някакво настроение да се шегувам с другите..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Засега съм добре..малко се карах с майка ми днес,ама да си гледа работата и аз съм човек и аз имам нужди..![]()
![]()
Иначе деня мина малко скучно,този сняг ми провали плановете..![]()
Офф тая ваканция не искам да свършва..
Още повече се убеждавам,че на Коледа стават чудеса..потресена съм..не мога да го позная,толкова се е променил и то към добро,а и още ме иска-радвам се..и аз го искам..много..действа ми като изкушение,всеки път когато имам някакъв контакт с него ми трепва сърчицето..Как го правии
![]()
Ама и не искам да спира де..Дано утре да е хубаво времето,че да го видя..
![]()
Ще липсвам ли ноща след два чувствай ме сега,
близо съм ела.
Ще липсваш ли на сутринта не не питай не,
важно ли ти е?![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Блаженствам си с прогресивно намаляващо пакетче m&m и се опитвам да си подредя плановете за идните дни.
многооо добре.. въпреки, че доста неща станаха напоследък.. скарах се с разни " приятели " ноо... трябва да се науча да свиквам с това занапред....
Малко съм депресирана, ама след малко си лягам и до утре ще ми мине :Д![]()
Тъпо ми е нещо, де да знам и аз...
Но нали казват, че утрото е по-мъдро от вечерта, дано да е така. И дано утре е по-хубав ден.
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Странно... Усещам как вече не ми пука толкова. Вече съм на вълна "без теб" и свиквам ... Рано или късно ще ти се върне. Не живея за теб![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от VampireLover3
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ядосан... опитваш се да помогнеш на хората... няма братче... АЗ ПОНЕ СЕ ВСЛУШАХ В СЪВЕТИТЕ на някои хора и спечелих... като искаш мъчи се, маце.......... направо нямам думи колко ме разочарова....... да се връзваш на лъжливи думи и да те въртят като пумпал!! ЕВАЛА!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
От час-два вече съм се зачела в един форум и определено вече съм наясно какво искам да уча, в кой град, в кой университет и т.н. Даже вече си се представям как обикалям из въпросния град някаква супер неориентирана и търся къде да си извадя карта за БДЖ, примерно. Или с каква кисела физиономия влизам в общежитието и се чудя къде съм попаднала, ахахаххаха.Супер великите филми са. Толкова ентусиазирана не съм била... НИКОГА, всъщност. Дебим. Да минават ученическите години, че толкова съм заритала да съм студентка...
![]()
Снощи бях адски сдухан, а днес въобще не ми пука за никоя.. И ще си остане така и занапред.. Уморих се да търся "перфектното" момиче.. Защо трябва да си хабя нервите? Давам си почивка и се отдавам на забавление с приятелите..
Да, минаха вече 74 дена.. Да, липсва ми адски много.. Пожелавам й да е щастлива и винаги усмихната.. Ще продължавам да я ценя и уважавам по същия начин, както и преди..
another daydream shattered million ways, and everything I did.. everything I did.. fr0zen..
Дааа ... Определено мога да съм гаднаВ продължение на няколко часа нито "Здрасти!" нито нищо
На края реших да отида да ги видя и да го питам за СМС-а ... Е,не се извини,а се опита да превърне всичко в една от неговите шегички,нооо видя че съм сериозна и само ми каза "Нещо май си ядосана ... Доста злоба има в погледа ти ..."
![]()
Аххх ще види той к'ва злоба точно има в менНе,че мога да се сърдя дълго ... и то на него,но все пак ще си се държа гадно няколко дни
Хммм е поне снощи беше забавноБой със снежни топки
Яко,к'во?!
![]()
Сега мисля да си лягам,защото се прибрах преди близо час и едвам гледамА довечера пак сме на рожден ден и направо не ми се мисли
![]()
[b] Много ми се излиза уеНапрао ши избухна в нас
![]()
Вече не ми пука за никого! Ще ходя аз след гъза им! Ама друг път!
Тая един ден ти вика "к***а" и "овцо" на другия ден сякаш нищо не е станало. Всеки втори й е БФФ. Ауе писна ми вече. Оная сигурно се сърди дето и казах квото трябва. Вече ще започвам да ставам лоша. Ще бъда безразлична към всички вече. Много ми дреме за всички.
![]()
![]()
![]()
![]()