.
Затворена тема
Страница 16 от 58 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 1439
    Купих си нова блуза! :P Така ми се излиза или поне да бъда с някой вкъщи, че ми е много скучно направо. Навънка е некво мрачно и вали.

Кашлям си. ;\
    Току-що резервирах билетите. Докато стане време да тръгвам, мисля да унищожа един шоколад, после ще се преоблека, ще се гримирам, ще се помоля да не закъснявам за срещата, както редовно правя и ще излизам.

Мега фен
    след един час отивам в залата и ще избухнаааааа
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

бясна съм..
    не стига че вече трябваше да сме си купили билети
    ами и на мене не ми се ходи на тоя филм
    и ще изтърва Т и Е
    ииии
    мамка му!!!
    мразя да става така
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на babity
    Тъпо ми е така. Искам да знам какво си мисли. Дали знае това, което си мисли, че знае или само блъфира за да си кажа сама евентуално ако има нещо? И ако знае, защо го приема толкова весело? Бахти странната птица..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Колко ли гадна мога да бъда?!
    Знам,знам ... Не много,но все пак ще опитам!!!
    Жалко само,че сметката ми е спряна Иначе щях да извикам Мариян при нас и щеше да стане интересно ... Аххх хем искам оня да го видя,хем не искам Не,не,не ... Направо не ми се мисли к'во ще е на Нова година

А иначе като цяло съм супер Днощи не съм излизала,защото имах нужда да си почина,но днес няма да пропусна простооо ... Само мойта шматка да побърза с оправянето и айдеее навън

[b]дали искането на номера и пращането на прегръдка значат нещоо ? .. въпреки, че си има гаджее [/b]

Град
    Русе
    Ади.. зависи от държанието на човека лице в лице,а не чрез СМС или скайп ..ти си го познаваш,ти прецени дали е приятелски настроен про или иска нещо по-сериозно с теб А относно темата-Чувствам се супер,днес ходих в наскорооткрития мол в града ии беше доста хубав,ходих на кино тамм ии общо взето добре ми мина деня..
    Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    mrazqkindergarten,какво има? наистина се притесних

иначе..как да съм снощи излизах.. видях го за малко и не беше толкова хубаво..има си приятелка а не спирам да мисля за него как може да съм толкова смотана? не,не е истина просто.. и незнам дали на Нова година ще съм с приятели...нашите напоследък много ме дразнят
    Еми.. дълго е за разправяне...

А по темата не по-добре от вчера съм..
    можеш да си излееш душата на лс,стига да искаш

по темата: долу горе.. някво супер тъпо,студено,вали ... закаснях както винаги а за капак той не ми е писал/званял от 2 дена..какво става?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    @home
    Зле

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    ЛИПСВА МИИИИ МНОГООО ! ;(
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Ооо,супер се чувствам,малко съм настинала ама ще се оправя.И съм в някакво настроение да се шегувам с другите..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на Sisito941
    Засега съм добре..малко се карах с майка ми днес,ама да си гледа работата и аз съм човек и аз имам нужди..
    Иначе деня мина малко скучно,този сняг ми провали плановете..
    Офф тая ваканция не искам да свършва..
    Още повече се убеждавам,че на Коледа стават чудеса..потресена съм..не мога да го позная,толкова се е променил и то към добро,а и още ме иска-радвам се..и аз го искам..много..действа ми като изкушение,всеки път когато имам някакъв контакт с него ми трепва сърчицето.. Как го правии Ама и не искам да спира де..Дано утре да е хубаво времето,че да го видя..

Ще липсвам ли ноща след два чувствай ме сега,
    близо съм ела.
    Ще липсваш ли на сутринта не не питай не,
    важно ли ти е?
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Блаженствам си с прогресивно намаляващо пакетче m&m и се опитвам да си подредя плановете за идните дни.

многооо добре.. въпреки, че доста неща станаха напоследък.. скарах се с разни " приятели " ноо... трябва да се науча да свиквам с това занапред....

Малко съм депресирана, ама след малко си лягам и до утре ще ми мине :Д

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Тъпо ми е нещо, де да знам и аз...
    Но нали казват, че утрото е по-мъдро от вечерта, дано да е така. И дано утре е по-хубав ден.
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Многоо зле.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Странно... Усещам как вече не ми пука толкова. Вече съм на вълна "без теб" и свиквам ... Рано или късно ще ти се върне. Не живея за теб
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Цитирай Първоначално написано от VampireLover3
    Многоо зле.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Варна, моретоо :)
    Ядосан... опитваш се да помогнеш на хората... няма братче... АЗ ПОНЕ СЕ ВСЛУШАХ В СЪВЕТИТЕ на някои хора и спечелих... като искаш мъчи се, маце.......... направо нямам думи колко ме разочарова....... да се връзваш на лъжливи думи и да те въртят като пумпал!! ЕВАЛА!!!
    хЪх...

От час-два вече съм се зачела в един форум и определено вече съм наясно какво искам да уча, в кой град, в кой университет и т.н. Даже вече си се представям как обикалям из въпросния град някаква супер неориентирана и търся къде да си извадя карта за БДЖ, примерно. Или с каква кисела физиономия влизам в общежитието и се чудя къде съм попаднала, ахахаххаха. Супер великите филми са. Толкова ентусиазирана не съм била... НИКОГА, всъщност. Дебим. Да минават ученическите години, че толкова съм заритала да съм студентка...

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Снощи бях адски сдухан, а днес въобще не ми пука за никоя.. И ще си остане така и занапред.. Уморих се да търся "перфектното" момиче.. Защо трябва да си хабя нервите? Давам си почивка и се отдавам на забавление с приятелите..
    Да, минаха вече 74 дена.. Да, липсва ми адски много.. Пожелавам й да е щастлива и винаги усмихната.. Ще продължавам да я ценя и уважавам по същия начин, както и преди..

another daydream shattered million ways, and everything I did.. everything I did.. fr0zen..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Дааа ... Определено мога да съм гадна В продължение на няколко часа нито "Здрасти!" нито нищо На края реших да отида да ги видя и да го питам за СМС-а ... Е,не се извини,а се опита да превърне всичко в една от неговите шегички,нооо видя че съм сериозна и само ми каза "Нещо май си ядосана ... Доста злоба има в погледа ти ..."
    Аххх ще види той к'ва злоба точно има в мен Не,че мога да се сърдя дълго ... и то на него,но все пак ще си се държа гадно няколко дни
    Хммм е поне снощи беше забавно Бой със снежни топки Яко,к'во?!
    Сега мисля да си лягам,защото се прибрах преди близо час и едвам гледам А довечера пак сме на рожден ден и направо не ми се мисли

[b] Много ми се излиза уе Напрао ши избухна в нас Вече не ми пука за никого! Ще ходя аз след гъза им! Ама друг път! Тая един ден ти вика "к***а" и "овцо" на другия ден сякаш нищо не е станало. Всеки втори й е БФФ. Ауе писна ми вече. Оная сигурно се сърди дето и казах квото трябва. Вече ще започвам да ставам лоша. Ще бъда безразлична към всички вече. Много ми дреме за всички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си