- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Вчера ме събудиха в 12:19, а тази сутрин в 12:23.. Човек не може да се наспи добре с такива роднини и приятели около себе си!
Чувствам се.. зле. Боли ме корема, главата ми тежи и съм ужасно гладна, но имам чувството, че ако хапна нещо, то бързо може да излезе по същия път навън![]()
Отивам да легна!
И спря да се върти за миг земята..
Няк'во глупаво ми е... празно. Трябва да седна да чета, че иначе нацяло ще се сдухам
тъпооооооооооо...трябва да си оправям ноктите ,а ме мързи и веждите ми са за оформяне и ии и и оф мн ме мързи ..и той ми лази по нервите (отново)
Hostis Honori Invidia
Ами..малко тъпо,но долу-горе бива..времето е много умряло ии нещо не става за излизане![]()
Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!
Тя се цупи, него пак го няма..
аз си седя вкъщи, проспах си половината ден.. сега нямам идея какво ще правя..
В адски много ме издразни..
кво си мисли!? че когато на нея й скимне и ми звънне и аз веднага ще изляза с нея.. никакъв шанс..отсега нататък.. като не ми се обажда, нито пише, нито каквото и да било вече не знам колко време.. половин година може би.. какво очаква?
пфф.. а пък той.. абе защо продължавам да се ядосвам за същите работи?![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
+ умирамПървоначално написано от bunnyskeleton
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Аз пък се чудя за какво ми беше да излизам.Поледица за чудо и приказ. Добре, че поне ботушките ми са хубави. Прекарах 2-3 часа навън, в студа, за да си взема накрая един колан и една гривна.
Ако не бяхме отишли на кафе после, в момента щях да съм супер ядосана.
Утре вместо да е един разкошен мързелив ден у нас, ще трябва да ходя в бабинка, защото е намислила да правим някакви работи и въобще... А аз си мислех, че това ще ми е най-тъпата ваканция.
гладна съм, гладна съм, гладна съм
Немога да спра да мисля за него ... Нямам търпение да си дойде и да ми пише :P
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
Как се чувствам : Многоооооооооо объркана !!! Хем, на себе си се нерва , хем на другите !!! Бе, не знам вече.![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
ядох салата... само това ми се яде..
последно време толкова се тъпча, чее ..не ми се мисли..
ноо! януари месец почвам танци и се надявам да смъкна килограмите до 50Я. ще ме убие
![]()
наще също..
ноо без диети. искам яко тяло... по-яко де
![]()
та.. по темата: добре съм..
само се чудя: нормално ли е все повече и повече да хлътвам по него?
МОМИЧЕ!
No I can't
охх станах в един и нещо... отидох в залата да блъскам и като се прибрах в четири и половина ядох... преди половин час пак ядох... днес ми е много тъпо,а и мислех да уча... оффф и дано да ме пуснат за нова година да празнувам с приятели на 20 км. г/д от насдано дано дано : (((
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Ненормално е, ако все повече и повече се отдръпваш , а още си с него.Първоначално написано от Paramour
![]()
![]()
Дамн, тъпо ми е, гадно ми е, смотано ми е !!!!![]()
![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Чувствам се страхотно... : )
Първоначално написано от kokosety
не схванах![]()
имах предвид приятеля си ..
все повече и повече ми харесва..![]()
по темата: добре съм.. уговарям се за кино утре![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
........if today was your last day!!!
чувствам се безполезна на себе си ;д не знам какво точно е, но не е приятно ;д
the sky is the limit.
Спи ми се..![]()
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Бясна и много засрамена....къде да си блъскам главата и аз незан,как можах просто да го направя.Толкова ми е противен вече,не някога не ми е бил.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
леко ме боли главата..не мога да кажа,че съм добре...имам да уча толкова дълго стихотворение..и да пиша толкова много домашни..направо..а да и доста ми се спи..![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Мразя досадници.Мразя и такива, дето само ми хленчат.
Ама най-мразя досадници, които да ми хленчат и да ми държат сметка.
Защо е нужно да им казвам и показвам какви идиоти са, толкова ли нямат поне грам самоуважение, че ми се държат като малки пикли (и това момчета!), които не знаят какво искат.
Пфу, аман от "мъже".
'empty me'
The other me is dead
I hear his voice inside my head
![]()
хЪх...
Едно такова отпуснато, лежерно... А днес имам да свърша толкова много работа...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.