- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Казал съм, че няма да лъжа. Раздвоен съм с чувствата.
Господата "X" се мислят за много важни и само си го просят.
Момичето ми сега вероятно се напива на свиня и пак има да я мисля.
Поне знам .... всъщност какво знам. Един дълъг въпрос с много теми за размишляване ...
Колко изискана млада госпожица!Първоначално написано от burpp
![]()
он: налага ми се да пия някакъв отвратителен чай, от който се чувствам като дрогирана и постоянно ми се спи. Докато видя възглавница и вече съм заспала.И въпреки това, успях да си свърша домашните задължения за деня и съм доволна от себе си. Мисля да повися още малко на компютъра и после ще лягам, че утре имам разни задачки за вършене.
Немога да спра да си мисля за момичето, което обичам и съм влюбен...
Искам Венииииииииии! Искам да го тормозя и да му пея песнички за Цани. Искам да виждам болката в очите му докато споменавам това име. Липсва ми общежитието, искам си Ваня!
Обичам си я такава, каквато еПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Иначе си мислех да почна да се занимавам малко с даскало, защото ми е много по-леко като знам, че няма кво да ме притеснява. А и наще са ме нахъсали, като пит-бул на парче месо ...
май ми се спи а...незнам защо ПОДЯВОЛИТЕ не ми се обади? КУЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ГОЛЯМООО КУЧЕ!
![]()
![]()
изчезвам,че ме хвана лигата много яко..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Не знам и аз как се чувствам. Въобще се чудя защо хората трябва да отговарят на тоя въпрос като се задава. Предпочитам, както направих днес, да си кажа всичко без да ми дреме дали натоварвам човека отсреща, без дори да ме е питал.
Засега всичко е ОК.Пия кафе,слушам музика..чакам баба да дойде. Дано довечера да изкараме супер с нашите..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Роско 2010 умира днес... бета версията ще бъде пусната в 00:00 часаЧистак бърсак-прероден
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Суперр..сега ще излизам да пазаруваме за довечера ясно ми е какви спорове ще почнат в магазинаа след това нямам търпение да се боудисам вечее
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Болна съм!!!Супер ми е зле ... Кашлям,кихам,хремава съм ... Като за капак и кръв ми тече от носа от време,на време
Пресипнала съм ... Мамка му,знаех си,че точно за Нова година ще се разболея
![]()
Като за капак все още съм в леглото и не знам как ще ми стигне времето да се оправяТо само правенето на прическата ми е около час и половина - два
И ония двете шматки не знам дали ще идват в нас да ги изправям
![]()
Оффф направо не знам как ще успея да направя всичкоМаникюр,педикюр,грим,приче ка ... Още се колебая и к'во точно да облека ... Пффф!
![]()
Първоначално написано от Wednesday666
е.. ако не ние, кой?
по темата: добре съм![]()
edit: нямам търпение тази шитава 2010 да свърши..
толкова много неща се случиха..
малеее а като се сетя преди година как се чувствах и за какви глупости си мислех ...
абе да минава времето и да забравям всичките тея.. замесени в първото тримесечие на 2010 ().. аз хубаво се смея сега.. ама тогава колко ме беше яд..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
направо суперрр.
В по-добро настроение не съм била НИКОГА!!!
С нетърпение ччакам 2011 и всичко,което ще се случи през нея!![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
В 16:00 отварям първата бира и винаги ще имам нещо за пиене до утре по това време.
![]()
![]()
охх дано да си изкараме хубаво ии с него всичко да е наред ! защото май наистина се влюбвам ..
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Чувствам се и яко, и тъпо!!! Тъпо ми е щото наще не ме пускат на купона, който очаквах толкова време![]()
![]()
Яко ми е щото гледах "Последният ергенски запой"-многооооо як филм !!!Дано и с наще си прекарам яко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Малко съм изморена от цялото това приготовление, но иначе ми е доста приповдигнато настроението.
Доста тъжно и самотно.
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Чувствам се добре.. чувствам се прекрасно, всъщност![]()
радвам се, че снощи мина добре, радвам се, че вече той не се опитва да ме сваля.. знам, че е задник, знам, че го харесвах(преди!!!), знам, че сме минали през сума ти периоди с него
иии веднъж да седнем и да си говорим нормално, без каквито и да е други чувства освен приятелски, нито от негова, нито от моя страна.. харесва ми да му бъда приятелка.. харесва ми да ме моли за съвет и да ме пита за разни неща..
а на каква тема спорихме снощи.. не е истина![]()
![]()
"Те са няколко"каза![]()
![]()
![]()
ооо.. знам.. трябва да ми е гадно за другите.. имам предвид: горките момичета.. ноо.. случва се..![]()
та.. радвам се..много се радвам.
![]()
бтв последен ден.. (: хихи .. не мога да спра да си го повтарям ..
вчера осъзнах.. минаха 7 месеца и половина откакто не съм имала никакъв контакт с Р. .. а той си мислеше, че съм слаба..
трябваше да го направя.. трябваше да разбера дали ме лъже.. болеше ме.. сега не ми пука(май)
но! няма да си помрачавам празничното настроение![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
горе долу съм добре... трябва да правя чертеж по техническо чертане,трябва да уча и по физика, и по химия и викам утре цял ден да отделя за това.
Приятно изкарване на новогодишния празник и нека през новата 2011г. да има по-малко проблеми и повече сполуки. : ))))))))
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
перфектно!!![]()
Мисля си за изминалата година и се надявам новата да е още по-страхотна.![]()
Довечеря просто ще е уникално с тия лудите.![]()
весело прекарване на всички!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Чакам косата ми и последният слой лак да изсъхнат, гримирам се, обличам се и заминавам на купон.![]()
Чакам да стане време и отлитам от тук![]()
Много се радвам, че най-накрая дойде времето да кажа 'чао' на тази година и да посрещна новата.
През 2010 се случиха толкова ужасни неща, че тази вечер е истински празник за мен.
Така както е тръгнало си личи, че 2011 ще е много, много по-добра.
Толкова се радвам! Като малко детенце съм!![]()
И спря да се върти за миг земята..
Оправих се..След малко оправяме масата и сядаме.Чух се с най-добрата ми приятелка,братовчедка ми и им пожелах весело изкарване..и общо взето така..дано Новата 2011 година е по-хубава от 2010,да ни донесе много здраве,щастие,късмет на първо място,а след това любов ии останалото както се казва "само ще дойде"..
И на вас,мили съфорумници,весело изкарване!!
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!