- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
м .... беше ми най-тъпото посрещане на новата година ... небях с хората които исках ... не мога да съм с момичето което искам , понеделник ще разбера дали ще ме изключват от училище заради 1 супер тъпа ии детска постъпка ... днеска щях да сгафя пак много с 1 приятелка , като направя това от което цяла вечер се пазих ...абе живота е супер як
![]()
почва нищо да не ме интересува и да си се кефя и на най-малкото
![]()
:P
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Може би ужасно е правилната дума. Или по-скоро отчаян. Или може би ужасно отчаян. Нещо от тоя род
An Evil Man
Айляк съм , тъпо ми е , че се казвам Васил :Д ... нестига , че си смях канчето на новата ми и след тфа на иммения ден кфо се напраихи сега пак с махморлука се борим :Д
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
Охх, направо се вбесявам. Как можа да направи тая глупост, как можа?
Самонараняваш се !!!
Бивам...трябва да се прехвърля на върлна даскало някак си..не че имам за какво друго да мисля без това![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Имам да уча мноого, пф. А как искам да дойде лятната ваканцияя... омръзна ми от училището, от хората, от града, от всичко...![]()
![]()
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Тъпо ... скука ... няма с кой да си говоря ... наказан съм и немога да отида да си помисля , както съм свикнал на спокойствие и въздух ... утре училище ... трябва да си намеря униформатаи се чудя кой филм да гледам , че днес да мине по-бързо
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Цял ден чукам айляка
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Трябва да прогоня мързела и да се глася,че ще ходим на кино,от 10 години не съм ходила![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
заспало ми ееее![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
След малко ще излизам да си покажа яката физиономия из града. Искам да съм сигурна, че още си ме бива.![]()
![]()
Първо да честитя на всички съфорумци новата годинаБъдете живи, здрави, щастливи, обичани и обичайте :Р Желая ви да имате двойно повече поводи за радост в сравнение с изминалата 2010та година.
По темата - миии оО Леко тъпо, баща ми иска да местим един гардероб и ще си изтърва автобуса заради него, от това следва, че днес няма да я видя = тъжно.
п.с. на който съм му липсвал... върнах се![]()
ужасно депресирана съм .утре съм на училищее![]()
но няма да ида![]()
![]()
ужасно депресирана съм .утре съм на училищее![]()
но няма да ида![]()
![]()
малко по-добре ми е... браво на парацетамола![]()
хЪх...
Добре изкаран ден, надявам се да се получат плановете ми ..
Бааахтиии, ходеше ми се на лов тази вечер. Засега нещо не ми се получават сметките, но имам още един скрит коз в ръкава. Дано това проработи.
Леко ми хладнее вътрешно.
След малко четене на Мураками осъзнах нещо и сега отивам да поскитам на клинча навън с музика.![]()
I need a smoke...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Въ лек, мазния филмЩе летят каски утре
![]()