- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Ооо не ми говори за сесии, че имам още 2 поправки ..![]()
Харесвам го тоооолкова много!!! Искам го до мен във всеки един момент! Не мога да си го избия от главата, а той не ми помага особено като постоянно ме търси по един или друг начин. Трябва и да уча, защото съм в сесия и изпитите наближават. Имам супер много за четене, а изобщо не съм в състояние да правя каквото и да било различно от това да мисля за него! Охх, поне да знаех той какво изпитва и дали изобщо изпитва нещо!! Ужас! Скоро не бях изпитвала толкова голямо влечение към някого. И, разбира се, все така ще се случи - в най-неподходящия момент.
Защо постоянно ми повтаря, че ме обича. Защо се опитва да види в "него" мен. Наистина ли е така? Или може би просто се самозалъгва и самонаранява.![]()
Липсва ми много ...
О, отново ми е объркано... Като си обличах пижамата онзи ден се сетих за едно момче. Вероятно наистина няма да го видя никога повече,а така ми се искаше... Ще си остана с невероятните спомени!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Уф..
абе никак не съм..
днеска не ми се учеше..
за утре съм тотално неподготвена..
ама пък съм за втори час..
ама не ми се става в 7днеска както станах в 1 .. не ми се мисли ;x
... баааси простотията е тва..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Охх, как да кажа колко много я искам.![]()
А как не ми се ходи утре на училище... А как не ми се става раноо тотално не съм подготвена.. За цялата седмица напред! .. Оххх Господии моля те направи така, че да не ГО виждам изобщо! Адски ме дразни, просто не искам да го виждам .. И кво си мисли, че ме дразни? Че е интересен? .. Напротив, даже ми е жалък..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Чудя се как ще стана в 6 като избощо не ми се спи сегаа
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
дразня се на себе сии, защото тр да си лягам и ми се спи а не ми се ляга .. странно
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
![]()
Ахахах, това беше най-яката нова година
Просто всичко беше и-д-е-а-л-н-о! Обожавам ги тея хора, обожавам ги всичките, защо бях толкова притеснена, защо бях толкова резервирана в началото, още първите 10 минути ми показаха, че са мееега лицата и с тях само купон, купон, КУПОН!
Онзи идиот няма да го виждам скоро, няма да му пиша, няма да му се извиня, сам си е виновен, никой не го беше канил, нито пък му е виновен, че му се прецакаха така плановете. Сметки без кръчмар не си прави, казали хората.![]()
Толкова съм добра, мале, направо се удивих на себе си. Въй, чудно посрещане на НГ беше, искам още, още, още. Толкова обичам да ми обръщат внимание и да се занимават с мен, и да ме лигавят, и да се грижат за мен, и да ме гушкат, и да ме черпят. Мда, център на вниманието
Утре отивам на даскало, щото искам да видя мойто лигавенце <3. Ако го няма, обратно вкъщи.Keф, че мамчето е печена, та ми позволи да си взема още малко почивка. К'во ще правя вече ако се прибера, ще го мисля утре. :P
2011 започна перфектно!
Шантава Нова година![]()
Първо всичко започна тъпо,защото в последния момент певицата от заведението отказала да пее и цяла вечер се пускаше музика на дискове,но после стана яко
Сутринта отидохме в друго заведение и там се видяхме с още 7 приятели,които ни викаха на една вила ... Куцо се получи,защото бяхме обещали на две други момчета да отидем при тях,но к'во да се правиД. малко се ядоса,защото пък искаше да ходим в тяхната къща в едно село близо до града,но вече имахме други планове и естествено се ядоса и се прибра
![]()
Отидохме във вилата,прекарахме си много яко,но в един момент осъзнах,че имаме още няколко часа с тях и пак заминават за ЧехияСтана ми малко кофти,защото не успях да отида до автогарата да ги изпратя,но може би така е по-добре
Малко ме е яд,че заминаха 38лв. за две таксита,нооо риска на професията,както казва една приятелка
Яд ме е и защото едно приятелче беше дошло в моя град за 2 дена,но разбрах прекалено късно и не успяхме да се видим,нооо ще наваксаме
ХаХ ако годината се познава по нейното начало,то тази ще е пълна с много емоции и стари приятели
За 3 дни се видях с толкова много хора,които не бях виждала от месеци ... Отделно на това днес едно момче ми звъня,а с него не сме се виждали и чували от поне 2 години и дори се чудя как така още ми пази номераЕ постъпих малко тъпо и не му вдигнах,но за сметка на това пък реших да му пратя пълномощно от новия ми скайп (е нов,нов ... просто малко хора го имат) и сега ще чакам да ми пише
Еххх много емоции,много нещоЩастлива съм
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Наспах се преди около час и половина и си умирам от скука, понеже няма нищо интересно за гледане, с което да се приспя наново. Явно съм си взела нужната доза сън. Времето, което ми остава до момента, в който трябва да тръгна на училище, мисля да го оползотворя, за да се преборя с някой друг грейпфурт и да прочета това-онова за вторник, понеже цяла ваканция нищо не бутнах, пък за довечера имам планове, така че най-вероятно следобед няма да имам време за нищо.
Налегнал ме е невиждан дори за мен мързел. Принципно го имам в изобилие, ама такова нещо не е било от доста време ;д Мрънках 2 дена на майка да ми даде пари да си взема дрехи и днес ми вика айде за дрехи, ама я отсвирих набързо, абсолютно никъде не ми се ходи, абсолютно нищо не ми се прави оО Не знам как ще се надъхам в 5 да изляза, че и обещах да се видим ;д Ужас :X отивам да ям сладолед !
мноо бързо се случва всичко, а е далече.. хич не ми харесва как се развиват нещата.. надявам се само до пролетта всичко да си е 6...
СВОБОДЕН !!! .. пък и съм на литър Monster energy и имам чувството , че не мога да се уморя никога повече ...![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
смазана..едвам гледам Ама то тей като спах едва 2-3часа...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Влюбена, обичаща, обичана!
Толкова щастлива![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
уф... почна се.. пак
днеска.. кой да излезе първия час на дъската да решава задачи.. кой кой- аз...добре че поне мога да ги решавам и не ми пука кога ще ме изкара на дъската
![]()
иначе... прибрах се.. легнах да спа..
мале как ми се спеше ;х снощи до 2 не можах да заспа.. на сутринта в 7 без нещо се събудих ;х
горе-долу съм..![]()
п.п. а тя все още ми се сърди ..![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Отивам да правя кекс.![]()
Мразя го това време! Навън е толкова студено... Този град ме задушава!
Днес изкарах късмет. Ако и утре изкарам късмет с класната по немски, ще е идеално. А ако и да края на седмицата ми е така късметлийско, ще е повече от идеално.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Сънувах хубав сън аз... пф много хубав беше и доста интересно може да се тълкува.... не знам... само не мога да разбера защо беше в нейния образПроблема е, че този идеал няма как и да стане в неин образ, предполагам
![]()
Иначе цял ден не можах да уча като хората... все се сещам за миналото, става ми хубаво, защото си беше и така :>
Утре почваме да ям страниците с уроците и стъпвам здраво на краката си... няма да уча така по цял ден 3-4 урока и да съм натоварен психическия я:P
:P
![]()
![]()
хЪх...
"Сякаш някой ми беше спрял хероина. Бях като в абсистенция."
О, Божичко, как ми липсва! Само гласът му спира болката...
Мислех, че са нерви. Дали?! Защо тогава продължава?! Защо?!
Хайде, продължавай да биеш. За него, бий за него.
the naughty look. <3
отвратително отвратително отвратително отвратително ! (:![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3