- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Тии съвсем ме забрави..;/Първоначално написано от DaemonBoy
П.П. Чувствам си се прекрасно. ^^
Все още е до мен и се опитва да ме зарадва с всеки миг. *и успява!*
С тях не съм се карала скоро.
Ии..семейството ми също се държи прекрасно. *дано не е затишие пред буря.*
Очаквам нещата за концерта да се получат и да спра да си дера гърлото до дни. That`s all. (:
еми момчета гледайте винаги да знаете цвета на очите, ся незнам колко време ще ми се сърди
madafaka
По - добре да не знаех какъв цвят са му очите, вместо така брутално да забравям, че съществува.Първоначално написано от w0lf
![]()
Първоначално написано от babity
е ти вече изгрубя ми се струва![]()
Пф скукааааа братче, скукааааа.. Мия си зъбите и лягам ! Спокойна нощ на всички![]()
Последната седмица пред иваканцията изпитвания,след ваканцията всеееки ден изпитвания..кога ли ще можем да си отдъхнем?!
Ауу направо не знам..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Много голям ташак ей.. изгорих са с ютията![]()
![]()
![]()
Нещо ми е едно такова смотано. Времето е студено и не може да се прави нищо. Това едно на ръка. Отгоре на всичко съм болна и вече втори ден си стоя у дома. Побърквам се. Искам вече да се поразсея малко. Поне да беше свършила втората смяна. Сега няма и с кой да си говоря даже. Пфу. -.-
//Искам да си взема нова тетрадка за дневник, ама никъде не си намирам някаква готина и хубава. :\
Доволна, спокойна... Късметът отново ми се усмихна.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еба ми се майката от толкова стоене прав... ужас оО Ще ми се вземе акъла.. Да става по бързо 5 и половина че да я видя xD някак ми липсва оО
++++++++++++++Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Бахти химията. Толкова ме е яд, че ме е нямало в тези часове в училище. Щеше да ми е тооолкова по - лесно сега. А вместо това чувствам смъртта на всяка една мозъчна клетка четейки тези простотии.![]()
Уморено ми е.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Добре.Мислех да уча,ама ме викнаха по магазинити![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
М някак не спокойна, не смея да звънна на наще да питам дали е звънял класния, че и днес не бях на училище. А те не бива да разбират, ама като се замисля е по-добре от мен да знаят, отколкото от него ... Иначеее скука братче, няма нищо за правене, студено е и направо .. Нз
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Нещо ми става,не мога да се съсредоточа..
Утре ще е хубав ден,надявам се.
Днес мина г/д добре.
Даскалото беше супер тъпо.
Сега ще сядам да уча..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
пф..
мале как не ми се учи...
днеска по англ беше epic!! тая даскалка е няква баси куцата..
аз не я разбирам какво ми говори.. да не говорим че тя НЕ МОЖЕ да говори на англииски, а пък диктовки ще правим ;х мале.. умирам..
-тея всичките ще го убия.. идиоти.. ще видят те.. ;\
мм друго друго..
утре няма да ходя на рд-то.. по супертъпи причини..
ноо! в петък след даскало отивам да си търся чанта *слънце*
хм.. май това е..
а да.. П. още ми се сърди..
не знам до кога ще продължава да се цупи, за едно тъпо кино![]()
ии то що?! щото на мене не ми се ходеше и й пратих смс че няма да отида :X не знам вече.. с тея сръдни.. писна ми
той.. хм.. има ли смисъл да коментирам. -мълчание-
пф.. отивам уж да уча.. ууф.. мамка му! аз имам думи да уча ;х
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
И пак цял ден нищо не правих. Е, окей, гледах филми и отидох до университета за финалния тест на курса. И май ме скъсаха, но ще видим. Надеждата умира последна...ама умира.Майтап си правя, естествено. 50 на 50 про е всичко, макар че и това не ме устройва, друго си е да си сигурен. Oh, well, whatever, nevermind.
Утре ще е хубав ден. Надявам се главата да ми е поотминала и да отида до училище за да се разсея, че у дома издивях. За първи път мразя да стоя на едно място. И съм си навила, че ще си направя вече прословутия to-do-list за тая година и ще започна стриктно да си спазвам собствените инструкции. Още си нямам нов дневник, което не е на добре, ама ще го преживея. Ох, утре двата нулеви философия определено ще ми дойдат добре, въпреки, че пак не съм си прочела нещата и не съм си написала есето по следващата тема (ама пък темата не ми харесва и не ми идва нищо по нея!). По-добре да не пиша нищо, от колкото да предам нещо, което съм сигурна, че няма да е стойностно.
//Запалих се по катерене, алпинизъм и още разни други такива екстремни преживявания, което ме радва и ще го включа определено в задачките за 2011. А след седмица-две се надявам крачетата ми да стъпят на сноуборда както си трябва. И общо взето туй то.
Аааа гаден ден... защо всички хора около мен имат мания да се бъркат в живота на останалитее?!?
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Някой доста тъпо се е изгаврил с мен ...![]()
.. поне не е качвал снимки.
пф..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Днес доволно научих това, което трябваше.![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Наспах се..след малко отивам да вечерям и ще уча по литература,после малко по химия и общо взето така..
Нищо интересно..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Вчера премрях от учене...след малко пак почвам, но днес поне ще има малко волейболче (mm) иии тренировка, супер!![]()
п.с. интересно ми е докога ще продължават тея сънища, направо ме разбиват отвсякъде![]()
![]()
хЪх...
доста тъпо...толкова малка ми беше тая ваканция,че вече съм уморена
ех ако имахме и тази седмицаостава надеждата за някоя грипна или дървена
жик рака так рака
![]()