- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Ддз...много омешани чувства в мен напълзяха този обед.... мислех, че като цяло са се изпарили ама явно не е така, тази работа не ми харесва, МНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! "Нйей сигурну"
![]()
П.С. Само си знам, че обичам все още онова, миналото момичеКъде отиде то? Един Господ знае
![]()
хЪх...
Свежарско![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ммм и днес почивка. Поне деня не ми се вижда толкова скучен, колкото вчерашния. Чакам да дойде утре - колкото и да не ми се вярва, поне е края на седмицата.А колко учене ще падне лелее .....
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Настроението ми е супер. Днеска беше много готин ден! Седмокласниците и шестокласниците как ни целеха със снежни топки ,мале! Пък като се прибирах пак ме целеха. Трябва да се крия от К.
![]()
![]()
Чувствам се маса тъпа. Т'ва не е за мен, а трябва да го науча... Все едно мозъкът ми отказва да го възприеме като информация. Оказва се, че в момента няма да кого да се обадя за помощ... Много ми е тъпо, 'щото времето минава, а изпитите трябва да се вземат. Всичките!
Днеска паднах пак на белот, но пък тоя път бих на шах!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
чувствам се.. тъпо.
това е може би, най-положителната дума, описваща настроението ми.
с наближаващия уикенд аз започвам да си мисля какво ще правя.. при което се сещам, че П. все още ми се сърди.
Сещам се, че момичето, което уж ми беше най-добра приятелка ще бъде прекалено заета, за да се види с мен.. а и аз не смятам да я търся.. достатъчно пъти вече ми е отказвала да се видим, щото била обещала на някой друг.
Сещам се също така за хората, които ми звъняха последните дни... на които съм помагала малко или много в училище.. но никой от тях не се сеща за мен през другото време.
Сещам се още, че гаджето ми е на 300 км. от тук...
сещам се също за последните 3 години и половина, през които се изпокарах с почти всичките си приятели и познати.
но.. след това започвам да се чудя: толкова ли съм .. не знам.., не знам каква съм..
пф..
толкова ми е депресарско настроението, че няма накъде..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Перфектно....
По принцип неможе да ми е тъпо...![]()
![]()
![]()
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Никак не се чувствам...искам и аз най-накрая да си имам някой понякога. Всъщност не искам,обаче има момента, които тва е нещо, което мн би ми харесало..вече съм на 16 и кво, пак едно нищо....направо не знам вече...
нищо не искам, нищо не ми трябва и тн...[/b]
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Това беше най объркващото чувство .... Ьем те сърби хем те боли някаки така си го описвам....Първоначално написано от kukli4kata001
![]()
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Прекали, просто много прекали!
Амии незнам... искам да разбера дали някога, ще получа и аз обич от човека, който аз толкова обичам. Пишеме си, но нищо повече, държим се като приятели, но това момче е единственият който ме разбира, и след като едвам успях да забравя момчето, което се подигра с мен, е ужасно трудно да продължа...![]()
![]()
И на мен ми е тъжно.![]()
Но пък се радвам,че си купих доста неща днес.Сега съм пред дилема дали да уча,но ме мързи пфуууууу.....
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Днес мързелувах и не седнах да уча,затова утре ще стана да уча сутринта..Айде утре да минава и КРАЙ!
Два свещени дни почивка..най-сетне..Така де,почивка,ама и ше се учи.щоотоо иначе няма да имам хубави оценки за срока..точно сега ми трябват 5 и 6 по някои предмети..
![]()
![]()
пфффффф ...
писна ми..
от целия свят..
как не можах да се разбера с един човек в тая шитава Варна![]()
как може всички да си мислято кога на тях ще им е кеф и не знам си какво..
единия ден е 'много те обичам', на следващия е шут в гъ*а...
по дяволите..
депресирах се..
в същото време съм ядосана на себе си..
как може да съм такъв човек?! как успях да отблъзна всичкия народ, който беше около мене..
накрая да няма един човек, с когото да мога да поговоря![]()
как успях да го направя..![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Мно'о ме боли гърлото е брат.. Бахти ужаса ;х
Поредния пропилян ден. Имам нужда от мотивация...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Утре имам контролно и трябваше вече да съм се амбицирала да уча, но, откровено казано, не ми се получава.![]()
Днес сравнително по успях да си науча имам имен ден мина страхотно настроението е на 6 почивка малко утре бързо да мине.![]()
абе защо така не мога да заспянищоо поне вече имам имен ден
![]()
![]()
Мамка му ..
Мамка му и още 100 пъти мамка му !!
Защо трябва да се дразня ?!?!
Защо ?!?!
По дяволите ..
Все на мен ще се случи..
Защо ли се учудвам въобще..
Не понасям точно той да ме критикува. Надявам се все някой ден да се сети, че колкото повече се опитва да ме наставлява, толкова по - студена ме прави. Толкова ли е трудно да приеме факта, че просто искам да се забавлявам с него? Мога и сама да си направя равносметката кое колко е трудно. Знае, че след всяка моя грешка той ще трябва да се извинява. Защо го прави? Гррррррр! Мразя да не ме разбират без думи.
Гърлото ми е Д-Р-О-Б... Ужас ще се побъркам... И трябва да чакам чак до другата седмицаА такива планове си правех за тази Неделя.. изкючително тъжно ;с
^ Моята кашлица е по-зле и от на пушач с 40-годишен стаж. ;\ Отдавам го на студа и кекавия си организъм.
он: отидох на училище, омазах се на контролното и се прибрах.![]()
Тъжно ми е, че отпуската ми свършва и другата седмица трябва да я изкарам цялата.'Баси мъката. Ноо, дотогава има много време.
Сега ще си стоя на топличко вкъщи, ще ям макарони, ще гледам филмчета и от време на време ще заливам форумО с глупави мнения.![]()