- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
развълнуванаоле оле олеее ще се побъркам ако това което съм намислила за утре стане!!! кеф кеф кеф голям кеффф..дано дано даноооооооооооо данооооооооооооо лялялял
![]()
![]()
![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
уф..
Я. не си вдига телефона..
надявам се плановете за утре да останат..
уф май се разболявам![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
а аз съм свежа като крастави4ка![]()
забравих го тоя сайт вечекарай,толкова много неща станаха,за толкова кратко време,че и аз не знам,как се чувствам
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Глупак! Знае, че сам си е виновен, знае че го чакам да ми се поумилква и пак се прави на велик. Ще ми пише той на пичка си материна в някакъв си сайт вместо да ми звънне! Лайно такова! Аз ще му сипя с големия черпак утре. Нека само се съмне и да започне да звъни!
Гадно. Тя ми липсва повече от него. Кога ще я видя пак?
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
събудих се в 9 и се излежаваг до 11.30 направо много странно,иначе съм добре![]()
болна съм..
мислех да ходя да снимам.. ама ми се прецака настроението..
кашлицата и главоболието направо ме убиват![]()
но пък утре може да съм по-добре.. ТРЯБВА да съм по-добре.. нали ще ходя да си търся чанта![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
пиша си курсовата.
тайно се надявам да се сети, че все пак съществувам на този свят, ама кура ми май. ми окей.
Обичам го ужасно много.. ох липсва ми,искам да е до мен сега![]()
Просто аз
много яко си прекарах,с изключение на това,че като бях на спирката,приятелите на Киро ме забъркаха в много голям филм![]()
![]()
![]()
Тъпо ми е, че се обажда само за да си премери пишката с мен. Аз винаги ще тая някакви топли чувства към него, все пак ми е приятел... От онези приятели, с които се чуваш от дъжд на вятър, но знаеш, че все пак ще те мислят. Абе... красиво е. Не е редно да го мърси така.
много ми тъпо,незнам какво ще правя цяла вечер,цял ден не съм излизала,плановете ми се объркаха,сама цяла вечер? аман. пропилях си уикендаии няма нищо инетересно по телезивията..на пцц няма никой,всеки си е хванал чукалата и навън.Пък аз както винаги сама със скуката
Няма ли да се намери някой да ме развесели?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Объркана от собствените си чувства. Сигурна съм в него, сигурна съм в себе си, но нещо ми тежи и не ми дава покой. Знам, че всичко е в главата ми и все пак... Защо трябваше да се стига до тук?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
едно ми е тъпо и безразлично ...
Hostis Honori Invidia
спи ми се а имаме гости....отдебно ми е тъжно и депрес пълен
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Тъжно, скарах се с наште.. но и влюбено, убеждавам се с всяка изминала минута моето момче, колко ме обича.![]()
Палаво ми е. Къде е моето "прегрешение" сега...?![]()
Прецакана....Все още мисля за тозиии малоумникккк , лъжеццц.....:X
Мм..тъжна...още не мога да го забравя
само се ядосвам...