- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
отново както винагии .. по-влюбена от всякогаа но любов'та ми не е споделена а той ми обеща,че ще ми е споделии ;(
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Досега четох за съня, който сънувах два пъти...Явно имам някакъв проблем, който ме тревожи, но вече не знам кой от всички е.. (искрено се надявам да не е това, за което си мисля). Пък и трябва да ставам да уча вече![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
тъжна много много пфффне мога така вече бе
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
изморена съм..
боли ме главата..
горя..
уф..
мразя да съм болна ;х
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
да е човек,така и не разбра,добре че го блокнах в скайпаПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
по темата:супер съм,най-сетне се разбрахме с Киро
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Изобщо не ми се занимава с боклуци... Ама пак ме дразни!!!
Да ходи да се търкаля с оня кон, ега го строши.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
"Той подава....тича, бяга.....пак тича и пак бяга и пак подава ииииии това е аууууут дами и господа!"![]()
![]()
![]()
Ей, къде си бе чушии да ме разсмиваш пак
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много ми е преуморено, не ми е добре.... направо ще се разпадна от толко ученеИмам нужда от подкрепа, но няма кой да ми я даде
![]()
хЪх...
малко ми е тъпо,като знам че утре ставам рано,ще ми е студено.... и ще имам сумати тестове.ужЪс![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
кашлям..
кихам
запушен ми е носа...
целия ми уикенд мина така.. вкъщи..болна
..утре съм на лекар..
тъпо ми е..
МОМИЧЕ!
No I can't
оффф не ми се ходи на даскало,искам да съм си в другия град (където уча), но да не ходя на училище и по цял ден айляк... трябва да се захващам здравата да уча вече,че лоооошо... края на срока е, под голямо напрежение съм,сега с новия хранителен режим и тренировки ще видим какви ще са резултатите и дано да стане продажбатаааа : (((
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Ядосана..разправя на курви колко съм смотана,а иначе ме обичал..тъп лицемер.Не искам да съм с него повече..ако това е любов,някой да ме прасне,моля!
Believe in yourself.
никак... странно е чувството ..![]()
Уникално е явлението, как приятелите ти могат да ти преобърнат настроението на 180 градуса... дори косвено![]()
![]()
![]()
![]()
Ех... малко ми поизстина главата... сега ще лягам, пускам КЕЧААА (най-яката част от деня) ииии утре учене... после успоредкии иии после пак ученееее ииииии дано да има време за излизане![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Почвам вече сериозно да се притеснявам, какви са тия работи бе...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Обеси котка, където и да е. Ще ти мине!
***** и отвратителния месец, *****. Имам супер много работа за вършене, супер малко време и чак ми е гузно да си легна, че да не изгубя няколко ценни часа. Плюс това, легна ли веднъж, после не мога да се събудя, ако ще и духов оркестър да ми мине през стаята.
И с тва глупавото прилошаване...
Леко самотен ....![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Чувствам се мотивирана. Сядам и за два-три дни ще и изям на тая химията с кориците. Ебаси.. една химия ако ми се опре... не знам.
Много се изкефих вчера . Направо не мога да повярвам как станаха работите![]()
продължавам да съм болна![]()
е..поне спря да ме боли главата..![]()
до края на седмицата без даскало![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Ами добре съм..5 дена почивка доста добре ми се отразиха .. ;д След обяд ще излезна с компанииката и така.. Искам да бия милотоо на една игра ам немогаа ;дд :*
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Трия си грима, взимам си един душ и сядам да уча, че да мога да свърша до към 23.
еха,до към 23?уауу..
и днес не излизахвече се побърквам...гладна съм .. утивам в кухтяна да се натъпча с пуешко
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.