- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Туко що станах и сякаш всички са се наговорили да ми дигнат кръвното преди да съм си изпила кафето.Най-вероятно през целия ден ще съм раздразнителна и дръпната........
Не очаквай много от огъня, който всичко изгаря.
Не очаквай много от богатството, където всичко се изгубва.
Не очаквай много от деня, когато Слънцето залязва.
Не съжалявай за това, което помниш.
Уморена, тъкмо се прибрах от училище... а в личен план-доста объркана...Ако просто две момчета можеха да се съчетаят в едно, което да е перфектно щеше да бъде толкова по лесно...![]()
офф ии аз точно по съшия начин .. тъкмо се пребирам от училище и съм много уморена а в личен опит - ужасно объркана и направихх еднаа беляя (така да се кажеПървоначално написано от sweetyYyY
) направоо неиздържам вечее
![]()
![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Мързиии ме, спи ми се, а имам да уча...
Таман с еприбрах и трябва да сядам да уча за невъзможното контролно утре-Супер съм изморена...ииии шибана работа от всякъде.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Адски гадно... Поръчките и двете били отменени понеже "нямали налични". От Англия не им ги били доставили, можело да им ги доставят след два дни, можело след седмица!!!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Офф и на мен ми е гадно трябва много да уча за класно по БЕЛ утре
гладен съм,мързи ме все си викам след малко почвам а то цял ден мина![]()
Щастлива! Най-накрая някаква надежда (не особено малка)!![]()
Офф и аз имам класно по БЕЛ утре, а как ме мързи да чета ... По-добре сега да уча по история, а утре сутринта ще преговарям
В личен план - объркана! Не знам от кога не съм се чувствала истински щастлива. Омръзна ми постоянно да наранявам хората около мен. Не искам така да се получава, амааа ..... Шанс!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Добре съм =)
Малко изморена но пък к'во толкова ))
Скоро ще науча,да..![]()
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
искам да го видя...... оф пак ли същата история,бях си обещала да не се влюбвам повече пффффффф мн съм проста ...после пак същата история пак аз ще страдам, пак аз ще рева и всичко ще се повтаря,вече ми е пределно ясно бъдещето
..и в зодията ми пише,че ще имам любовна аферас човек от зодия _ _ _ _ точно неговата зодия :О
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
За пореден път казвам- Аз съм най-тъпото парче на света!!
Харесвам 4 момчета наведнъж![]()
Доста съм чувствителна тези дни, а това не е добре. От утре за мен официално започва сесията. Дано само утре да успея да си взема изпита, че не искам пак да започвам годината с ликвидация.
Поне в личен план нямам проблеми. Сега ще ида да направя кюфтенца, и сандвичи за милото утре и ще чакам да се прибере от работа за да заспим заедно, прегърнати.![]()
мързеливо ми е не съм мърдала от компа от часовееее,а трябва да си уча...![]()
Hostis Honori Invidia
зле ми е..
боли ме главата.. болят ме очите..
айде да идва времето за тоя антибиотик, че не издържам вече..
пак ми се спи deamn't..
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Спи ми се. Дано колегата не направи някоя простотия като се прибера...
Обичам котки..виж някое куче..питбул,ако го преборяПървоначално написано от kartacha
![]()
Днес съм добре..Щастлива![]()
Believe in yourself.
добре съм,занимавах се до сега със сестра ми![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мн ми е кофти.
момчето на мечтите ми е тръгнало с най-голямата патка на века.
А мисля, че той не я харесва... IDK обаче що са тръгнали,
стоя у нас и напрао ще ревна, не ми се яде, не ми се пие..
депресия му е майкатаа..
звучи смешно, ама ако ви се случи на вас..![]()
А имам тайни подозрения, че ме харесвал.. ама понеже нали е голям гъзар.. бее мани..
сега си хапвам бисквитки, малко пауър.![]()
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
Бива, хапвам странджанки![]()
какво е пък това? о.ОПървоначално написано от FromAutumToAshes
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Принцеси с кайма. В Бургас така им се казва, по неясни причини![]()
Бясна съм! Аз имам собственост и другите не бива да я закачат. Ок, може да не съм с него в момента, но това не значи, че не е моя собственост. Гррр! Май ще хвърчат коси...![]()
Офф толкова ми е гадно едно такова . Следмалко ще си лягам . Писна ми да чакам то се разбра , че няма да станат работите![]()
хахах, аз реших, че са вид сладкиши. представих си ги даже като ореховки.Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)