- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Хаха не, но бих казал че имаш добро или по-скоро развинтено въображение ;д в което няма нищо лошо разбира се :P
освен факта, че заради него ми се приядоха ореховки, а заради теб ми се приядоха странджанки![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не съм учила по история..пак ще се моля да не ме изпита..И анализа не съм правила и не знам точно какво да пиша,направо не знам..
Ъъъ сега се сещам,че може и да събира анализите да ги проверява в тях..Май ще се опитам да намеря да го препиша отнякъде..сега ще се лакирам и към 6 и 10-15 почвам да се обличам за даскало..
Дано не ме изпита по история дано,дано..За петък ще се подготвя,обещавам,ама днес да не ме бута..![]()
![]()
Май пак почвам да вдигам температура..![]()
ужас..
имам нужда от някого..от някого, с когото да се разбирам.. пф някого, на когото мога да споделя.. пф
защо съм такава?![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
В началото на супер успешен период съм и постоянно съм в добро настроение, което си е направо нечувано.![]()
Много изморена,очите ми се затварят,но трябва да излизам![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Всички ме кефят по особен начин. Добре ми дойде и тази тренировкаАре, след седмица тряя ги разбия
![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Днес беше готин ден!!
Общо взето съм ок.
Скукаааа ...!
Отвратително . Незнам къде да се дяна вече ... плюс това и рождения ми ден предстои и тогава ще ми е скапано ...Изобщо мега,най-шибаната седмица
![]()
![]()
![]()
Хайде, пак почвам да зубкам :> Около 4:30, 5:00 имах развлечение... чистих си маратонките от голяма кал, че днеска беше дъждовно... това ми е най-забавното нещо, което съм правил в последните 1-2 седмици![]()
(айде да свършва тъпата сесия, Господи, айди чи ши умръ)
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Засега съм добре..не ме изпита по история..![]()
Сега седнах да уча по право..хем чета урока,хем чета темите в тийн-а..май утре ще ставам в 5 пак да уча,не че имам против,свикнала съм..
![]()
Понякога има дни, когато каквото човек се чувства добре.
Не съм ги срещал.
Искам да убивам.
Искам просто този ден да свърши.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Скучно ми е, честно казано.
Гадно. Просто ужасно. Искам да заспя и да не се събуждам...![]()
Днеска нещо не ми върви:рейса ми в момента,в който се качих започна да се разваля,закаснях за час,удариха ме с топка по главата,скарах се с Димитър,скарах се с Валентин,скарах се с Гергана,наредих Киро и тоя път не започнах аз,ами те започнаха,учудващото е че си написах класната по Руски.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много добре..супер много се смях тази вечер...особено след това приятно припомняне на някой неща охх моретооооооо![]()
:P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
толкова много ми липсва![]()
Хем не искам да бързам, хем се чудя какво чакам... То и аз наистина чакам нещо да ми падне върху главата, като сигнализатор, че ми е запукало наистина. Цялата тази история не е никак усложнена в главата ми. Не ми е интересно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
мале,много интересно,какво ще стане утре,дали ще предприеме нещо или ще остави нещата така![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Уау, едва не получих оргазъм от кеф само като го видях. Дам, може би само с това мога да сравня екзалтираното ми настроение.
Влюбена съм, гадост.Толкова съм щастлива <3
мисляя да лягам ..
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3