- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
пак се разминахме..
тъпи километри![]()
аа П. още ми се сърди..
ами да се сърди.. какво повече да направя..![]()
писна ми..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
слушам една много яка песен,просто не ми се мисли,как целия клас ще е изпитан по Биохимия,аз знам само старите уроци,така ме мързи да науча новите,че не е истина![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ше готвим, баце...
![]()
Той е толкова смотан, как може да я кара да се чувства толкова гадно? Как може да сте такива говеда повечето момчета? И толкова тъпи? Човек като си помисли какво ви се върти в главата осъзнава, че или това нещо е нищо или се върти с антисветлинна скорост. Гррррр.
Аз, че съм добре - добре съм. Като изключим гадните 3 дни от седмицата, които ми остават и оставащите дни от Януари, в които ще съм си втора смяна, съм супер! Ама тия неща не се усещат, понеже се компенсират от всичко друго, което е толкова прекрасно! И той е най-страхотното човечковче! <3
Това ме описва точно ---> http://www.youtube.com/watch?v=16YiXLTV5Bk
няма думи за моето настроение, този сън не трябваше да го има![]()
![]()
хЪх...
Първоначално написано от RoSKo0o0
Като гледам това клипче и като прочетох "това ме описва точно" , стигам до извода че си полудял ?![]()
В кръга на шегата разбира се
по темата - сготвих, сега ще хапна, ще почакам да стане 3 и излизам.
айде след 20 мин пак антибиотик...
продължавам да съм болна ;д
...уф.. скучно ми е ;д
МОМИЧЕ!
No I can't
- шматкаааааааааа..бясна съм![]()
- много е зле
- ама много
- яд ме е
+ псувам я
+ добре мина по литература,дано имам 6-чка. =)
- ще си науча..ииии..
![]()
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Първоначално написано от SonataArctica
![]()
от какво боледуваш?
МОМИЧЕ!
No I can't
Първоначално написано от Paramour
А П. що не ходи на майната си![]()
цупи се 100 години за простотии![]()
П.П. Имам да уча по испански![]()
ужассс![]()
![]()
тя наистина за простотии се сърди...Първоначално написано от Wednesday666
едно кино да отложа и вече се сърди.. ама не ми звъня седмица и нещо.. цяла ваканция се цупи..
накрая аз й писах.. питах я колко време смята да се цупи, а тя ми каза, че едва ли не аз съм виновна, че ме чакала пред мола и че не е видяла смс-а, 'щото не си била чула телефона..
после се изцепи "da no pone moje6e da vidi6 dali sym razbrala 4e si mi kazala" ... т.е. аз трябва да й пратя смс и после да й звънна, че да я питам дали го е прочела![]()
или пък направо да й звънна..
е пък аз не искам да й звъня.. кефя се да пиша смс-и и това е..
просто не знам вече..![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Първоначално написано от Paramour
Ми мацка аз мога само едно нещо да ти кажа - удобно е да се цупиш за простотии. но то пък писва
Търпиш, търпиш и накрая просто си казваш : Абе майната му, ако иска да се цупи" .. спираш да я търсиш и тя ще тръгне след теб, убедена съм![]()
^ абе.. дано![]()
засега съм я оставила сама.. да си се цупи.. от една седмица не съм я търсила
по темата: аам.. добре съм ..
нов еп на Pretty Little Liars![]()
уф къде ми е зарядното за телефона![]()
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
http://vbox7.com/play:18a46d88 ...
Гадно,смотано,тъжно,кофти((
Тъпо ми стана. Аз го искам, той го знае, а и той ме иска на всичко отгоре и пак ме кара да се предлагам така... Нямам търпение да зацепи, че пиянските ми смс-си нямат нищо общо с това, че имам мераци разни...
Цяла седмица вкъщи добре ми се отразява :Д:Д
Хубаво е да си почина като хората ^^
Супер се чувства в момента (въпреки че кашлям като ненормална :Д), щото разбрах сега, че ще си имам ново братовчедче или братовчедкаа![]()
![]()
Woohooo![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Апф, тъпа информатика. Прецака ми целия ден. А утре химия. Ужас. Гадост. Гадост на квадрат, на шеснайста направо. УФ! Веднъж да мине тоя срок и да се знае. И втория срок ОБЕЩАВАМ ТЪРЖЕСТВЕНО да уча системно и да го няма тоя зор на края.
Изнервена съм до краен предел. Направо съм бясна.
Обмислям върху кого/какво да си изкарам негативните емоции.
You are broken, I can fix you...
Разочарована... Дали положението е толкова зле, колкото си мисля, или несъзнателно преувеличавам и правя от мухата слон? Времето ще покаже. От сега нататък съм глуха за извинения. Нека оставим действията да говорят.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Училището мина добре,малко ме изнерви госпожата по по ИТ/икон. информатика/-в часовете дава лесни задачки,а на изпитване дава в пъъти по-трудни,ама наистина са по-трудни..![]()
По ФВС-допълнителния час,по-скоро след него ме ядосаха еднии селяянки от класа ми..ама наистина селянкии..може ли да са толкова прости..Аз нали си мълча,нищо не им казвам като не могат да ударят топката като играем волейбол,аз като не ударя,едната:"Искаш ли да те науча да играеш волейбол?"Толкова е зле тая..
По немски направих контролното..Утре ще върне по литература и химия контролните,надявам се на добри резултати...![]()
Съученика ми прие спокойно новината,че отказвам да играя в пиесата,а той по принцип е малко избухлив.. :P
Започва се .. Още нищо не е видяла явно .. ех късно ще осъзнае какво е станало ..