- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Приповдигнатооо! Ще стане работата с нея!![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
супер съм,въй не мога да спра да мисля за Димитър,пак ми е влязал в главата,имам толкова по-важни неща,но не мога да се оттърся от това,винаги ще си остане моя тръпка,колкото и да го отричам..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И това адски много се връзва с подписа ти "Гошиии"Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
Иначе аз съм унила.. прекалено много си мисля за миналото.
Както и изобщо прекалено много МИСЛЯ, и всичко ми минава в мечти, мислене и т.н., вместо да го върша.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Пф пуснах мнение в другата тема "фейк" и го установих, чак сега![]()
Та както бях написал - След този спонтанен разговор с приятелката ми, съм леко притеснен за нея...
Отвратителна седмица! За нищо нямам време. Даже допреди 5 минути не знаех кой ден сме, мислех си, че утре е вторник, пък то било четвъртък.Нямам време за себе си никво, ноктите ми са в окаяно състояние, косата ми и тя. Но това са бели кахъри. Уча до изнемогване, жертвам си съня и скромния социален животец и опитвайки се уж да уча от всичко по малко, накрая нищо качествено не свършвам. И ми писна, д***а, да се успивам всяка сутрин. Искам едно НОРМАЛНО събуждане - студен душ, горещо кафе, някоя анимацийка, докато се обличам и време, за да се гримирам като хората. "Първата смяна е готина, имаш време за всичко" - ***. Нямам време даже да се наспя като хората, камо ли нещо друго.
Но това, което ми е най-най-най-омразно, по-омразно дори и от успиването и недостига на време, е физиката. Супер кухите задачи и решения, никаква логика няма. Тотално ми писна от всичко, изнемогвам. Че и съм почнала да псувам като каруцар. ;?
Очаквах да ми е натоварено, ама чак пък толкова...
Напрегнато. Не искам да го виждам утре в автобуса - дано се успи.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ужас, тая седмица е направо потресаващо зле...Хиляда контролни, изпитвания, бла бла бла. Единствената причина да не се отчайвам е, че си го имам <3. Толкова съм доволна - само един влажен поглед от негова страна ми действа като екстази. Хах.
![]()
Страшно приятно ми е, като го усетя колко е загрижен за мен - не само в думите, нито в изражението на лицето му, нито в страхотните му очи, самият тембър на гласа му е толкова искрен и нежен, и секси. Ох...Изпълва ми душата - в момента той ми е смисъла на живота, останалите съм ги оставила на заден план.
Мойта шматка нищо не знае, но мисля, че започва да се досеща - прекарвам много време с него и тя го вижда. Вече гледам да не отварям темата за него, но колкото и да се опитвам, винаги до там стигам - не мога да се сдържа, просто искам някой с когото да мога да лафя часове само за Него.![]()
Харесвам го, харесвам го, много го харесвам. Толкова съм щастлива <3
Гоши ми е най-добър фр.Първоначално написано от jghgh
тъй че не виждам някакъв проблем
така по темата:имам розов екран,тъпия кабел пак му стана нещо
![]()
Притеснено.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Много много изморен след поредната безсънна нощ, дано скоро успея поне една вечер да се наспя нормално.
Снощи беше страхотно. Но направи доста неща, за които трябва силно да се старая да не мисля и анализирам. Обаче самият факт, че ми е забранено направи всичко тооолкова сладко... Искам пак. Определено съм в мууд.
добре съм,след малко ще ходя на даскало,дано да напиша всичко на класната по Англ.език,трябва да имам най-малко 5 за да се боря за 6-ца![]()
Емоционално изтощена. Защо и двамата сме такива инати...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Утре имам изпит.
Честно казано точно в момента не съм особено притеснена, но съм сигурно, че утре, точно преди началото, ще се сдухам яко![]()
Учила съм. Не знам абсолютно всичко идеално, но се надявам да се справя, защото оценката ми е важна и ми трябва.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Заспало,таман се прибирам и едвам гледам...ама ще ударя едно кафе и почвам тъпото право![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
След няколко часа идва, а аз още не съм оправила апартамента.
Обаче адски много ми се спи и не съм в състоянието да правя каквото и да било.
Само да си намеря нещата, които търся в нета и лягам, пък да става каквото ще!![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Добре се чувствам. Най-накрая му запуших устата, голяма хвалба, че ме бил на шах... Ама днеска се чудеше как да печели ходове, ама греда... Кофти, че на два изпита съм на второ явяване, но нищо. А, да! Утре или в други ден съм на кафе с нея!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
люпя семки и чакам да стане 5 часа оО
Притеснено ми е. За другата седмица имам куп проекти и тестове, направо нз какво да правя вече ...![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ЯКА РАОТА БРО
след малко излизам с женътъ и фрта
бах кефа, не съм я виждал от няколко дена
иначе утре иам бах теста и ще го ям щот нищо не знам ма кво от тва, важното е да си правя кефа
madafaka
яко ми е
урока мина супер .![]()
имам да уча по химияяяяя @
днес деня беше хубав,в крайна сметка ;/.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()