- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Леко разочарован понеже ми пропадна плана за уикенда, но пък нема се дам тей лесно![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Апф аз очаквам 22 :d Надявам се да минат по-бързо дните... че да се видя с момченцето ми![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Първия етап е направен,привляках интереса му,втория етап е да видя,какво ще направи при това положение,най-късно до утре на обяд,толкова ми трябва за да разбера дали ме харесва или не.Оф много ме дразни тоя розов екран,сестра ми нещо е бутнала и не мога да го оправя.......![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ааа това изненадващо контролно по литература ми добави една 2-ка при оценките,но пък на другото имам 5,чак се учудвам..И по химия имам 4..
![]()
Сутринта нямах ниикакво настроение..
Учих малко по география,ама ми останаха още 4 точки от урока да науча,че тая утре ще ме направи на пух и прах,ако не й отговоря на някой въпрос.Ако върне контролните няма да има време да изпитва и следователно ще мога да си научаа хуубаво урока за другия петък.. След малко продължавам да уча,а утре сутринта по исотория ще стана да уча..Ъъ по история не знам какво ще правя,дай,Боже,нещо да стане и да не изпитва утре,а само да предава...
![]()
Няма да станат работите с нея, а и вече не искам.
Но се чувствам все така самотен.
объркана тотално..нз какво да си мисля вече![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Обичам го, ако беше близо, всичко щеше да е супер.. Искам го до мен..![]()
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
добре съм,пак мисля за него,имам чувството,че аз ще спечеля баса,обаче дано да го загубя![]()
![]()
добре съм..
претъпкана, но все пак трябва да ям торта..![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
His house is a broken home, there's no control,
he just let's his emotions go...
http://www.youtube.com/watch?v=518XP...eature=related
Невероятно успокояващо и трогателно ми подейства!
Седмицата беше скапана и след всичко, което ми се случи, може би съм единствения човек, който иска да му се отнеме компютъра, интернета, а да не говорим за глупостите, които вървят ръка за ръка с тях (от сорта на скайп, фейсбуук и пр.). Просто трябва да се направи нещо по върпоса и на 31 Януари, когато се върна от Банско да заваря книги на бюрото, вместо монитор, клавиатура, мишка, тонколони, камера и т.н. Телефона ми е пре-достатъчен!
Защо ли си мисля, че леко хлътвам?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Очаквах ужасен ден.
Не беше чак толкова зле. Оная гадната госпожа малко ме стресира, но всичко си заслужаваше - днес прекарахме тоолкова време заедно <3.
Не искам да го няма ;/
Утре какво ще правя на тая класна не знам. Искам петица, нищо не зная, сега почвам да уча вече. Пропилях си цялата вечер в разговори и зяпане на снимките му.Обожавам го - такъв, какъвто си е. И пак колко сладко и загрижено ме разпитваше как съм днес <3333
Просто чуден ден всъщност се оказа - всичко живо от противоположния пол ми се подмазваше яко, направо не вярвах, че така ще се обърнат нещата.![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WRkMGK1iEX0[/youtube]
Обичам, обичам, обичам! ^^
Това и тоблерона са ми единствената радост в момента. Продължавам да се разочаровам от всичко/всички друго/и, така че... мх...
Ауч, това ме заболя! Тая душевна плесница беше на място, ама просто ще му изиграе лоша шега на някой. Не съм вярвала, че той все още има такова влияние над мен...
Дали ще имам сили утре да отида на училище... Днес как ми причерня пред очите от толкова нерви, много гадно.. А на лекар дали ще се наканя да отида до 1 месец?Сигурно не е сериозно, но нали съм филмарка...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не съм изобщо в настроение,като зан какви часове имам сега още по тъпо ми става,а и за довечера всичко отпадна пфф![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ако не стане,ще го забравя и ще продължа напред,тези мой чувства ме правят слаба,а не трябва да е така...но поне направих нещо,за разлика от него..
Добре. Без дори чаша кафе.
Даскало, защо? За един час, който ми костваше поне 3 часа спане
Рожден ден, не не ми се ходи. Не искам да ходя.
Нито ще пия, нито ще .... и ....
Неутрален.
Но пък ме радва мисълта за изненадата.
Ще бъде незабравимо.
чудно...
Почти не съм спала и ми много криво... А и кво ще правя с тия изпитвания нямам идея, хим не ми е до тва и не ми се ходи на даскало, ама по-долре да ми се махнат по-бързо от главата..
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Значително по - добре от снощи. Ааадския мързел ме е обзел. Дано днеска се обадят с няк'ва оферта за разходка, че си умирам от тъпня.