- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Някво ми е супер объркано.
Очите ми се затварят, не стига, че днес се успах, ами сега направо не мога да издържа .. Май ще си легна рано тази вечер.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не знам да се радвам, че имам нова работа, или да ми е кофти, че поради този факт ще я виждам по-рядко...![]()
Първоначално написано от gLypChenCee
ZaicheNaXeroin
Оххх... Объркан, на моменти сам немога да се позная какви ги върша ! Ще лягам, че ми се затварят очите, белким утре бъде по хубав ден, да стане нещо интересно. :P
Мнооого ми е сънено ^^ от 8,30 се опитвам да се надигна от леглото,но ето че станахсега трябва да се облека,да се наглася и излитам.После пак вкъщи и на дискотека....кефффффффффффф ффффффффф
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Перфектнооооо3в1 цигарка ееееее след малко по магазините как да съммм :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре съм.Пак се сетих за тъпата класна по БЕЛ,как може да имам 5 бе.......така се надявах на 6-ца...![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
^Субективизъм, м@йна.![]()
Супер съм. Видях го за малко. Зарадва ми се. Че и аз.И се изненада от плановете. Че и е съгласен да харчи. Ужас.
Това слънце не е на добре. Личен празник, даже два.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Страхотно се чувствам
Вчера си взех изпита с 5 и съм много доволна от себе си![]()
Въпреки че бях като труп - супер изморена и със зверско главоболие, успях да се наспя и да си отпочина...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ох трябва да се оправям и да ходя у една приятелка да учим. Тая седмиц ще ни дойуе доста зле, контролнии, тестове, изпитвания ... Само да мине всичко и да си отдъхна, че направо едва се издържа![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Пак ме мързи яката. Май няма да уча и днес. Обаче знам какво е ковалентен атомен радиус, а?Дано довечера има "забавления"
за днес съм си направила едно списъче с нещата, които трябва да правя и ако си го направя както съм си го написала ще съм много доволна![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Първоначално написано от iveetyy
![]()
Трябва: да чистя, да уча, да готвя. Искам: да се въргалям цял ден в леглото с него. Как да намеря сили да съчетая нещата?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Супер доволната, писах си с едно бившо гадже..не се бяхме чували от доста време.![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^По какво е този цербер?
Иска да го впишат в Гинес ли?
Доволна съм. Разтапя се.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
изморена съм..
трябва да отида до магазина.. а как ме мързии ...
бтв това за изпита ме разби^![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Супер,малко изморена от това цялото обикаляне,но поне си взех супер яки неща и едно много яко потниче за довечера.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре съм... Мисля след 15-20 минути да почвам да уча по физика и по другите и до довечера да уча...
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
сякаш се е изпарил,много мразя да чакам,ще се побъркам![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
мм .. трябва да си изчистя стаята, но адски много ме мързи ; д иначе съм в някво глупаво настроение ..![]()
♥ Всичко е позволено, важното е да не те хванат ; ))~
Still got feeling you are my passion ;x ♥