- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Тъпо. Ня'ам пари за нищо. И нашите нямат. Като се сетя за семестриалната си такса и... май ще трябва да проституирам. Знам, че съм голямо леке, ама не мога да стоя като отшелник 10 дни у дома. Побърквам се вече...
пия топла чаша![]()
мм.. П. ми писа.. току-що..
сега ще видим как ще се развият нещата.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Поредната чудесна събота![]()
Кофти ми стана снощи,след като разбрах за намеренията му ;/.кофти наистина..
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Спокойна, доволна, безгрижна (доколкото това е възможно на този етап), влюбена... добре ми е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нямам цигари, навън вали, но поне музиката си ми е утеха!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
злее ;(
той не ми пише и не се сеща за мен .... фъкк !!![]()
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
Чуствам се.... свободна. Гадно ми е, съвеста яко ме гризе.. но след като скъсахме, все едно отново си поех въздух.. все едно се преродих.. Уж го обичах, беше различен.. но явно и аз за нищо не ставам... ;с бях със всякакви и пак съм сама.. НО СЪМ СВОБОДНА. Еби му майката на другото...![]()
сега ставам и не ми е много приятно... ще отида на кафе и се надявам да стане нещо забавно по-късно вечерта
изморена съм...
днеска не можах да направя хубави снимки.. 1-2 се получиха.
ядосах се на майка ми.. пф
боли ме главата..
сега се чудя какво да правя...
сеетих се.. ще гледам ''шепот от одвъдното''![]()
ии ами Той.. не го знам къде е .. защо не ми пише.. пф не знам.
с П. явно вече сме сдобрени..![]()
утре имам доста за вършене.. уух
чак се изморявам като се сетя.![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Отворих темата да пиша, а не
мога да започна.
Как се чувствам ли - ужасно, отвратително ..
И аз глупачквата повярвах.
И сега си знам, че казвам си ще спра след него все да съм, но няма
знам си го - няма!
Защото съм обсебена ..
Защото съм влюбена..
И то в неподходящ..
И всичко просто отиде по дяволите..
Той така неподходящ - аз така влюбена!
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Блах! Гади ми се... от "влюбени" снимки и статуси във Фейсбук. Хора, не можете ли да си докажете чувствата по - друг начин? Тъжно е... По дяволите, кога им мина модата на романтичните вечери и дойде епохата на посланията в интернет? Само аз ли на този свят мога да имам нормални отношения с хората без да парадирам с това във всички възможни социални мрежи и месинджъри?
прочетох 100 страници от книгата,много интересно стана,утре ще продължа,може даже да я свърша![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Омръзна ми да го виждам всеки ден..Не мога да го погледна без да се появят лоши чувства. Правя всичко възможно да го накарам да ме намрази и да мога и аз да го намразя и най - после да забравя всичко свързано с него.
Направо полудявамНямам търпение да дойде понеделник да го видяя <3
Не искам уикенда да свършвааа...искам да си бъда с него, искам да се виждаме, да ме целува, да ме докосва, да го докосвам...да усещам, че е до мен и никога да не го пусна! Искам да избягам с него на края на света и да останем там до края на времето! Чувствам се като най-влюбеното човече на света и дори да ми казват, че живея в 'розов балон' на мен така ми харесва, поне знам, че балона определено не хвърчи във въздуха, а най-много да се търкаля по земята. Може да е балон, може да е розов, ама си е моя балон и си ми харесва там!
Aw, прекрасно е да си влюбен!!! <3
тъпо...незнам какво да правя вече,всичко е пълна каша и от лошо,по-лошо става..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И азз..вчера пак се натъжих,сетих се колко хубаво си прекарахме на купона на 17.12-тази дата ще остане винаги в сърцето ми..Първоначално написано от IAmJustAKid
Приятелката ми се кара вече:"Забрави го Н. не виждаш ли,че ти обръща внимание рядкоо.." Като сме в един класс как да го забравя,бахтии..![]()
![]()
След уникалната вечер да бъда събуден със смс от любимото момиче как мога да се чувствам ? Прекрастно уникално обичам я и обичам това че тя ме обича![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Супер- научих почти всичките теми, остават 3, но чакам мама да ми ги донесе разработени довечера. + Гости![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
много яко!Вчера тати ме заведе на полигона и ме учи да карам.Много добре се справям![]()
Скоро ще почвам и курсове ааа
![]()
![]()