- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
След малко отивам на разходка, как може да ми е?![]()
![]()
![]()
Много съм ядосан... бяхме се разбрали с майка ми да имам не по-малко от 5 ЗА ГОДИНАТА,без да гледа сроковете колко имам и ей сега ми изтърси,че трябвало да имам 5 за първия срок... е как да не се ядосам,аз съм си преценил нещата,че втория ще се захващам да уча сериозно и първия ще си го карам айляк и тя ся всичко ми провали... agrhhhhh
офф нз нз вече .. не мога да я търпя,добре че по цяла седмица ме няма и не я виждам :Х
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Не се чувствам никак добре. В главата ми се сблъскват явното и желаното. Стига да поискам, мога да го забравя. Ако не искам да го забравя, ще се отдам на работа, за да мога да го видя... Другата година по това време?! Или най-рано лятото. [малко възможно] По дяволите, това звучи адски нереално! Обаче като се сетя колко бях щастлива там... е доста реално в главата ми. От друга страна просто си пилея времето тук в мисли за него, докато възможностите минават покрай мен и не ги забелязвам. Не мога да съм щастлива с този скапан живот на маниерничене и блясък. Но ако не искам да съм сама срещу света, мога поне да опитам да се преструвам на заинтересована от... живота, който водят хората покрай мен. Пф, айде стига толкова.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ще ходя да избирам подарък за 2годишния ми братовчед![]()
нямам идея какво ще бъде..![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Опитвам се да го забравя..Въпреки че в момента за мен не съществува друг освен него и си мисля че няма начин да спра да мисля за него. Чувствам се много объркана и съжалявам за грешките които допуснах спрямо него, затова колко го нараних .
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
пф.. решавам задачи![]()
след това ще трябва и думи да уча..![]()
![]()
мразя мразя мразя го тоя език![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Днес отидохме в болницата при баба ми,по-добре е..
Научих си по право,сега почвам по история..Общо взето се радвам,че надвих мързелаа..![]()
![]()
^ аз още не мога да го надвия![]()
по темата: добре съм.. уж
сега рожден ден ме чака.. ще се чудя какво да обличам ...
МОМИЧЕ!
No I can't
^Аз още почивка си правя..След малко наистина почвам по история,то там имам само да чета 3 урока..
Paramour,някъде писа,че имаш думи да пишеш..какъв език изучаваш?
отвратително
умирам бавно![]()
![]()
![]()
![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
немскиПървоначално написано от Sisito941
![]()
а най-лошото е че сама се набутах да го уча![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
И аз уча немски първа година в гимназията..Първоначално написано от Paramour
Преди съм учила 3 години в предишното училище..лесен е..
По темата наистина: пускам си музика..
Умирам от жега..![]()
![]()
аз за втора.. (след подготвителен клас)Първоначално написано от Sisito941
само че се оказа, че старата ни госпожа не ни е преподала целия материал и сега с новата госпожа учим доста повече..
пф.. и вече ми писна само думи и думи да уча..
по темата: чудя се какъв лак да си сложа.. иначе съм малко притеснена..дали ще успее да изсъхне докато тръгна![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Едно момиче ме харесва друго ми пише да излезнем...
но момичето което обичам се сдобри с приятелят и които и изневерява :Д и тя знае за това но пак му прости .......
Еми, сега съм тъжна, защото близките за мене хора са далече. : (
After a hurricane comes a rainbow. <3
Адски ми се спи. На всичко отгоре ми се повдига... Не знам как ще събера сили да се изкъпя.
^По какво къса предния път Mr Цербер?И за Гинес ли се стреми?
Нервна съм. Днес до късния следобяд не можех да си държа очите отворени, а сега не ми се спи, но съм нервна, налитат ме кофти реалистични мисли, очите ми са като на електроженист и не ме свърта. И така- равносметката е две кафета и една кола.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
По Макроикономика, той 3-ти семестър се опитва да ни разгроми но ето че накрая успя. Не знам дали е за Гинес но скоро ще го видите в Господари на ефираПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Ох малко ми стана тежко от тази бира. И милото нещо отнася всичката ми агресия от миналия изпит ..![]()
Не обичам неизказани неща. Ревнувам. (а т'ва се случва рядко). Ама първото е по-лошо. И ме ядосва. Главно щото аз не бих процедирал така.
Я..
Не си научих по история..утре след училище..
Не се лакирах..
Ауу,приятелят ми е страхотенн..ще си го изям..![]()
![]()
След малко отивам да гледам "Хората на Пако" и заспивам след него..![]()
![]()
![]()
![]()
Много е трудно да не мислиш за това,което най-много искаш и се нуждаеш,но още по-трудно е да гледаш как по всичко си личи,че няма да стане скоро...Като добавя и нещата,който научих тази вечер,нз как се чувствам май никак..пуша и лягам.че...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
присъединявам сеПървоначално написано от Sisito941
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ужасно. Вмомента искам повече от всякога да умра,но не и да усещам тази болка. ;xx