- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Whyyyy? Why? Why? Why?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
едит: Първото реване за тая година! Айде да ми е честито..![]()
И спря да се върти за миг земята..
той не ми писа..
изобщо..
изморено ми е..
лягам си
тъпаци.. на път съм да се превърна в кучка.. не ми харесва.. но е по-безболезнено.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Последните два дни, бяха изключително тежки, добре че днес не съм на работа![]()
рртак, майна.
трябва да си надигна гъза и да си върша работата и ще стана. no more shitholes, минаха тея периоди на глупости май-май.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Писа ми смс, оххх ще умра от кеф.. Кво се радвам, все едно кой знае кво е, ама за мен значи много...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
болничка съм....![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
добре съм,за сега нищо,той не го е видял,много мразя да чакам..
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
От два дена само той ми се върти в главата. Толкова ми липсва. Имах нужда от подкрепата му, но ще се справя.![]()
Не учих по история и ОТС..айде ОТС-то ще се оправя няякакси,ама историята..обмислям добре познатия ми вариант-да стана утре сутринта да уча,защото вече не ми се прави нищо,седи ми се само на компа..ако не бях заспала следобед щях да си науча,ама наистина имах нужда от почивка..![]()
Честит имен ден на всички Антоновци!!
... значима. Искам всеки ден да е понеделник! <3
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
пф .. чувствам се.. тъпо?
не съм учила по история.. сега ще започвам..
утре трябва да ставам рано ;\
не ми се мисли утре какво ще бъде..
депресирана съм.. искам да дойде март..
да ми дадат мартенички ^^
да си направя още гривни
да се занимавам с нещо хубаво..
вече да съм се записала на танци и да се кефя..
да започна да си планирам рд-то
след това да дойде април..
да дойдат 2те седмици ваканция ^^ да ми дойде рд-то
да си изкарам добре
НО! най-важното е.. искам тази шитава седмица, пълна с изпитвания, да мине![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
А освен това..скъсахме..Първоначално написано от Paramour
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sisito941, кураж, мила! Всяко зло за добро.
По темата: уморено ми е, всичко ме дразни. Глупаво ми става като получа смс от него. Всяка една мисъл за него завършва с това как ние нямаме общо бъдеще. Тъпоооо. Дано поне утре като се заровя в четенето малко от малко да се разминат глупавите филми в главата.
Страшни болки имам нужда от почивка утре важен ден ме чака дано да хвана поне едно 3 майко до там стигнах с 3 да се примирявам.Натоварено ми е много тая седмица просто изход не виждам.![]()
амии не се чувствам много добре .. нямам никакво настроение отново си мисля глупости пхах .. пак ли се започва като преди е не искам да е така пха
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Утре имам изпит а си нямам и на идея как да го взема...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
изморена и вдъхновена![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Доволна съм, дано нещата се получат добре. Засега изгледите са добри.![]()
Днес отново ползотворен ден, по отношения с мъжа ми. Всеки ден добавя по нещо повече, харесвам го такъв.Добре, добре, започнах седмицата чудесно, не се оплаквам.
епа яко ми е баце..
![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:8c7a7304[/vbox7]
Затова мисля да си спретна мляко с кафе в любимата ми чаша и после възнамерявам да си прочета хороскопа. След това евентуално ще спя или ще си погледна записките по психология, че цял ден бях заета да спя и нямах време.
![]()
Доста странно,сигурно сега мисли,какво да прави,само да не дойде да ме пита за това,че тогава много ще се смея.Трябва да уча по История,обаче се познавам и няма да отворя,докато не дойде часа,няма значение и без това се излагам на тия тестове,ако имам по-малко от 5 ще стана да ме изпита и готово.Утре по Биохимия ще ме изпита вероятно,освен,ако нямам пак късмет и да се отърва,но и там ме мързи да уча,ама ще видим довечера може да отворя.
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Въй от кога ползваме "епа" в Бургас?Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Леле леле леле <3 Тази седмица ще е направо прекрасна, невероятна, чудесна, удивителна! Нямам часове с класнатаа на тяхно място караме физкулкура... а на мен ми е забранено да играя заради крака
![]()
Това значи... 7 часа физкултура повече и... 3 часа със замесничка по математика!!! Направо е нереално...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.