- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Още съм сънена, но съм изпълнена с ентусиазъм и мотивация.
изморена и гладна..
отивам да направя нещо по въпроса![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Чувствам се притеснена,защото утре имам важен изпит в университета. Но като се сетя за любимото ми същество и любовта ми и положителните чувства май надделяват![]()
Тая вечер ще се пиее, а тая по математика яко я откачихме![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Иеиииишест по английски и отделно една сбъдната мечта
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Толкова гаден ден не съм имала МНогооооо отдавна...много тъпо се получи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
късат ми се нервичките направооо...егати тъпото или май аз съм тъпата пффффф ...
трябва да уча..онез мърши много взеха да ме дразнят...той ми се сърди...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Изморена... Имам да чертая още 4 чертежа, а така ме боли главата, че направооо ...![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Както всеки ден си легнах и се наспах,станах,ядох и сега съм тук..
Чак се учудвам,че нямам да уча за утре..бях забравила тези спокойни дни,когато нямам уроци да подготвям за следващия ден..
По история ме изпита писмено,обаче не можах да изкарам хубава оценка,остави ми точка и каза,че ще ме изпита петък..От утре почвам да уча по история.Ако изкарам 5 за срока по история,успеха ми става 4,50 и ще мога да вземам стипендия..По ОТС/практика/ имам 6..
Хехх..върна се старото време,в което се прибирам заедно с него и си прекарваме супер яко по пътя..![]()
След 1 година и 7 месеца вече съзнавам,че Той не се е променил,само се чудя кога ще ми обърне внимание..аз обаче го искам ужааасно много и ще продължа да се надявам..![]()
![]()
Ммм кивии..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оф,не искам да съм втора смяна..нито времето можеш да си разпределиш,нито нищо..прибираш се изморен,вечеряш..на компа,пред ТВ-то и лека нощ..сутринта трябва да станеш навреме,да закусиш,да си научиш,да се оправиш за училище..Изписах роман,ама карай..това е единственото място,на което мога да си излея напълно душата..
Нищо,11 и 12 клас съм само първа смяна,така че..кеф..![]()
оф чувствам се самотна.. искам да съм в момента до гаджето ми.. да ме прегърне и да ме целуне и да забравя всичко останало.. чувствам се.. зависима от негонямам настроение за нищо, нямам енергия а не мога да заспя.. незнам дали се дължи на липсата му амаа не се трае
![]()
Много приятели , а никой с който да си поговоря и да кажа какво ми е![]()
![]()
Ще полудея скоро .
Уплашена се чувствам.
Изморен.. Бесен съм, че прекарах толкова много време с един човек и сега поради куп обстоятелства съществуват само негативи между нас.
Яката работа....
Be yourself..
освен това:Първоначално написано от GLaDOS
изморена съм..
не ми се мисли за утре ..
отивам да се къпя и си лягам ;х
а междувременно ще се прочета уроците по биология още веднъж.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
адски изморена....
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Супер,ям шоколад(въпреки че не трябва,ама карай).Пиша си с първата ми и единствена любов,припомняме си старите спомени и слушам хубава песен.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Добре се получи тая вечер, изпафкахме едно масурче, дръпнахме по една бира и съм си бомба. Ей сега Криска да беше тука щеше да види кво става![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Отново...![]()
Заформя се нещо добро, дано си остане такова.
И градацията е възходяща и определено ми допада. Искам още.![]()
![]()
Никак не ми се учиОх, сядам след малко. Ама ме боли корема и искам да си се излегна и да гледам следващия епизод на Lie to me...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Никак..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Много ми се спи,очертава се ужасен ден.Прдполагам,че ще ме изпита тая по Биохимия,вероятно едновременно с още един човек,не искам да уча по предмета й,ама няма как,налага се.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!