- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Щастлива. Една година![]()
Будна! Искам да свърша хиляди неща... Усещам, че точно днес ще е големият ми ползотворен ден
Първоначално написано от babity
Аз пък искам просто да свърша![]()
![]()
майтап оО
Ъъъъ ми изчистих, взех дърва за печката, сега седя и тъпея, ник'ва идея к'во да правя![]()
Нямам думи просто.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ела направи и мойта! :PПървоначално написано от FromAutumToAshes
печка или ... ?![]()
По принцип... каквото може.![]()
хаха говориш нек'во недовършено, взема те разбера погрешно, и е станал фала тогава![]()
![]()
Карай... тъшак да има.![]()
![]()
То ташаци има, ама трябва да има и кой да ги бара![]()
![]()
Щастлива съм.
Ааа, то за т'ва винаги се намира по някой.Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Офф, не искам да се разделяме, ноо май натам отиват нещата.. Не ме притеснява това, че на мен ще ми е гадно, а ме е страх на него да не му е.. но сам си е виновен. Та мен баща ми не ме командва толкова.![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Издразних се. Поръчах му да вземе тестовете и да ги сканира, тоолкова ли е сложно?! Забравил бил...На 27-ми сме щели да го свършим това. Мерси.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е може да се измисли нещо тогава![]()
Т'ва прозвуча примамливо![]()
болна
самотна
глупава
знам ,че твърде много го мисля и пак продължавам
Колко да е примамливо оО Ама знаеш ли, може да има скрит подтекст![]()
Съмнява ме да е скрит
Значи не постигнах целта си![]()
Аре вземайте се и спрете с гнусотиите, ебати. Какъв ти скрит подтекст, като момичето си е откровено до болка.![]()
он: в рамките на по-малко от 12 часа изгорих успях да изгоря толкова крушки, че около 2-3/4 от жилището е потънало в пълен мрак. А предвид, че и навън не е кой знае колко светло, доста задушевна обстановчица ми се очертава.Радостната новина е, че поне не живея сама и винаги има кой да сменя крушката... все някога.
Иначе съм мнооого доволна от теста си по БЕЛ и от устното си изпитване. Можеше и по-добре да е, но няма да бъда максималистка(за първи път).
Обядът с маминка също мина изненадващо добре. Отдавна не си бяхме общували по такъв начин.
Тиху ся бе мармаладке, разваляш всичко![]()
![]()
ужасно ми е тъпо,к'во ше се прави цяла вечер? нямам никакви идеи за уикенда...![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Адски изпростял.. голяма скука тука днеска се разболях, поне се отървах само с гърло за сега и цял ден в нас направо не ми се мисли.![]()
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"