- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
Малко ще закъснея с тренировката днеска, ама кво да се прави
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
брррррррррррррр спи ми сеееееееееееееееее
Hostis Honori Invidia
никак![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре съм..
чакам да тръгнем с наще към баба ми.. нали е бабинден.. ;д
не е със значението, което е имал този ден в миналото, ама ние винаги й подаряваме по нещо на този ден (:
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Хубава тренировка се получи, а и нямаше много хора в залата. Беше спокойно, нямаше ги онея дето само много знаят пък правят лежанка с 20 кила...
"Майка ми е моята най-добра приятелка"-кога ще мога и аз да го кажа..
Кога ще я почувствам толкова близка,че да й споделям нещата,които стават с мен..![]()
Иначе днес беше общо взето хубав ден..На едната рожденичка й донесоха гоооолям букет с 11 червени рози и между тях 1 бяла розичкаа..Подарък от приятеля й..Стана ми толкова приятноо като я гледах как не може да се нарадва на букета..![]()
Кога ще спра да го харесвам..1 година и кусур вече..побърквам се само като го видя..не знаех,че мога да съм толкова чувствителна-само да ми мине през ума,че не мога да съм с него,се разплаквам..![]()
![]()
![]()
Кога ще премине този период..няма да е скоро предусещам..знам,че трябва да направя нещо по въпроса,ама не мога,не искам.Ще разваля приятелството,което имаме.А и сме от един клас и не знам как ще ме погледне след това..![]()
Измъчвам се с мисли за него-искам любов,много ли е?
Оф,ами ужасен ден,като започнем от това,че станах рано да мога да отида в едни фр. да напишем домашната по Процеси и апрати,депресирахме се-то 11 въпроса,който хем трябва да се напишат,хем да се обяснят.От тъпите два часа на тая така ми се приспа,ама трябваше да пишем план.Отделно Димитър даже не ме и поглежда,май го стреснах.Наско много странно,като го попитаха дали сме гаджета и той каза да,което не е вярно,а ме навежда на едни мисли.Като се замисля е доста добър,хубав и умен,да видим,какво ще стане.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Оф последните два дни се държи странно оО Сякаш по-студено. Мисля,че знам на какво се дължи, и ако е за това просто няма право да се държи така. Но въпреки всичко не ми е приятно, чувствам се няк'во нежелано сякаш оО![]()
Ваканция съм. Ще помързелувам цяла седмица.![]()
Днес го изпуснах. Жалко... Дано скоро се засечем.![]()
Пфф жалко че моята я няма, един масаж щеше да ми дойде много добре сега..
Аз мога да те оправ... такова де, да ти помогна да се оправиш в това положение.Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Д*бааааа писна мии от досадни малоумнициии ПИСНА МИИИ![]()
![]()
Евалата просто, отвсякъде е супер ... Направо не се издържа вече ....
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Кой глупак ми стрОши душа, бе!![]()
![]()
Да се клеча като олигофрен в тая баня... Тц, тц, тц! Утре и душа трябва да им оправям
![]()
Боли ма главата е лек, много мразя да ме боли глава![]()
Самотна и уплашена...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Добре съм,най-сетне се разбрахме да се видим с Борко,много ме развеселиха нещата,които каза![]()
Бесен..много бесен и то не на кво, ами на себе си![]()
Be yourself..
бивам...пия кафе и се захващам,че има много работа за вършене,а пък ме мързи![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Седя ;д пуша цигара, слушам музика. Малко почивам, че правим разместване в нас. После излизам да се стрижа и лайф из лайф![]()
Притеснена съм, след 3 часа съм на изпит, знам си темите ... но въпреки това ми е някак притеснено![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
заспало ми е..
не знам защо ;д
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ами бивам,чакам Яница да влезе в скайп да видим дали ще излизаме,ама тя още не е станала