- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 16
ще мра! като премазана се чувствам тоя грип долен![]()
![]()
а на всичкото отгоре имам нужда от съвет защото не знам как да постъпя какво да направя как да започна...агрр![]()
иначе съм екстра просто не искам отново да си загубя късмета с чакане и нерешителност![]()
Ебати якия ден, изгледах си мача като пич (Бербо пак пръсна![]()
) след това и с нея се видяхме, всичко беше нормално. Имах нек'ви леки притеснения, но се стопиха. Явно просто е било моментно настроение макар и за няколко дни, отново всичко си е както преди
П.С. - много съм влюбен, по дяволите![]()
![]()
Билярдче цял ден голям кеф сега малко релакс.![]()
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
But what is love without lust?! <3
Нямам търпение да се прибера вече, да свърши тоя срок. Искам да се видя с него, да му се порадвам, да му се наслаждавам както аз си знам.. Ако ни пуснат грипна вдругиден ще е страхотно!! А на 29ти ще се разбием с момичетата! Как да имам търпение?
1.не мога да повярвам че има грипна ваканция, а аз не съм болна.
2.дано удължат срока с 2-3 дни
3.опитвам се да не ям сладко и вече 3ти ден успявам![]()
Първоначално написано от fakesmiles
Спокойно, за сметка на това аз съм болен![]()
Объркана съм .. Все още се чудя да си направя ли татоса или да го оставя за по-натам?
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
какво искаш да си правиш?Първоначално написано от tanch3t093
само да знаеш,че попринцип не е хубаво да си ги правиш,когато е много топло/слънчево,но пък не е и хубаво да прибързваш![]()
Перфектно.
Горе- долу
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Преди малко се събудих..сега пия кафе,след малко ще ям..Нямаме да учим за утре и такам..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Усещам как започвам да се отдалечавам, за добро или лошо.
Точно заради това все още се колебая, а и ако ще стане по-добре да е сега, че времето не е слънчевоПървоначално написано от fakesmiles
Принципно искам нещо като надписче на гърба, но все още не знам какво точно да бъде ... И щом се колебая все още няма да предприемам нищо.
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
А той защо пази дистанция между нас в момента? Какво цели? Побърквам се, когато не знам какво става, забравила съм какво означава "търпение", когато стане въпрос за Нас. И не знам какво да направя. -.-
Сега сядам да уча, след което ще си порелаксирам с някое филмче, вероятно.
никак не съм..
прецакано ми е настроението
..
айде да си науча, че имам епизод да гледам ;д
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Епа добре е, малко скучая.
Смазана..всичко ме боли от снощи...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Определено съм доста зле. Не съм очаквала такъв спек от себе си никога. В главата ми е пълен хаус, очите ми са оффлайн и всякакви формули, закони и правила се гонят из главата ми.![]()